bize de 4 damla dediler 2 haftadır kullanıyorumbu arada kan damlası kullanmaya başladınız mı? Bize 4. ayda sağlık ocağından verdiler, günde 8 damlakullanın dediler, eve geldik damlanın kutusuna bi baktım, içinde paraben var diyo.. Böyle bi ilacı kullanasım gelmedi. Siz naptınız, hangi damlayı kullanıyosunuz? Bitkisel olanlar varmış onlardan mı kullansam diye düşünmeye başladım..
benimde derdim uyku yaaa geceleri güç bela uyuyoruz.Kızlar bebişlerimizin büyüdükçe gece uykusu artması gerekmiyor mu yani hep öyle diyorlar ama bizimki gittikçe azaltıyor sizinkiler nası?
kiloyla mı alakalı ? senin kız kaç kilo o zaman 8 damla ?? bir de bizim doktor 3. ayında yazdı 4. ayda kullan dedi 4. ay kilosunu bilmeyecekki çünkü 6. ayda geleceksiniz artık dedi.??
yeşil kaka çok beslendiğinin göstergesidir. ne güzel seninki günde 4-5 defa yapıyor. benim oğlum 8 gündür yapmadı(
yerinde ben olsam yabancıya bırakmaktansa fedakarlığımın sınırlarını zorlar yine anneme baktırırdım cnm
eşinlede iyi anlaşıyorlarsa fazla bi sorun yaşamazsın bence, yani ben evde bi yabancının dolaşmasını istemem yaa ne bileyim ???
yediklerinden olabilir cnm ben kaşıkmamasına başlayınca günde 3kere yeşil yapıyodu sonra alıştı ama normale döndü günde 1 defaya yani
ya dr. önerdi ama biz yaptırmadık. karar sizin tabi cnm
Kızlar bebişlerimizin büyüdükçe gece uykusu artması gerekmiyor mu yani hep öyle diyorlar ama bizimki gittikçe azaltıyor sizinkiler nası?
millete bakma sen.Allah hayırlısıyla sağlığıyla getirsin oyle dua et Acelen ne :))) o vakti geldiğinde senin birsey yapmana gerek duymadan çıkar gelır annesı.Rahat ol.
yhaaa ben doguramadm yaa. dogmicak hep icimde kalcak sanki(((( arkadaşlarm dogurdu ben hala beklemedeyim. ne nişan, ne kanama ne de suyum gelior. ne yapsam dogurum yaa bilen warsa sólesin lütfenn herkes dogurmadn mi hala deıp duruor ((((((((((((((
gıttıkce uyumuyor sabah uyuyoruz.gece gunduz tam ters bızde.Alemci olacak benım oğlan :)
bize de 4 damla dediler 2 haftadır kullanıyorum
benimde derdim uyku yaaa geceleri güç bela uyuyoruz.
kızlar bi de bi sorum var. tracy'in yatır/kaldır yöntemini uygulayıp başaran var mı?
Kızlar bu kan damlasını bize günde dokuz damla dediler
Size dört diyen var sekiz diyen var neden farklı miktarlar deniyo acaba
öle cok hurma yedimki :) ananas ydm. yürûdûm yorgunluktan tükenene kadar , sıcak duşa grdim durdum ama nafile yha . Cinsellik dogumu bşlatıor dediler ama son ay ne kadar dogru olur bilmiorum :s
Ya kızlar bilgisayar yazdığım hiçbirşeyi beğenmiyor düzeltiyoYok anam tracy teyzenin sadece rutinini yapıyorum ben:) yani sıralama olayını. Onu da çarpıştım biraz.normalde sadece uyanınca emmesi lazım ben hem uyanınca hem de yeni uykudan önce emziriyorum. Çok çünkü emziriyorum bilmiyorum ama öbür türlü de aç yatıyor gibime geliyor
bana da 5 damla dedi ebe
paraben zararlı, kansorojen bi madde diye biliyorum, ıslak mendillerde, şampuanlarda filan parabensiz arıyoruz, onu kullanıyoruz, ağızdan alacağı kan hapında paraben olmasını garipsedim.. Doktorlar çok az miktarda o paraben bişey olmaz filan diyomuş ama elim gitmiyo göz göre göre vermeye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?