Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeginiz kac aylik benimde 6temmuz dogumlu kizim var henuz donemiyor..
Benim kizimda ilk defa 2gundur kakasini yapamiyor ondan oncede 3gun yapmadi sanirim ondan cok agliyor aglayarak uyaniyor emzik kabul etmiyor sadece gogsumde sakinlesiyor birakinca huysuzlasiyor siz emzik kullaniyor musunuz?hic boyle olmuyordu elinide cok emiyor gazi demekki ondandir herhalde benim yediklerimdendir diyordum..
Yaa kizlar oglum gunde 4-5 defa kaka yapmaya basladi hemde yesil niye ki acaba:18::18:
bu arada kan damlası kullanmaya başladınız mı? Bize 4. ayda sağlık ocağından verdiler, günde 8 damlakullanın dediler, eve geldik damlanın kutusuna bi baktım, içinde paraben var diyo.. Böyle bi ilacı kullanasım gelmedi. Siz naptınız, hangi damlayı kullanıyosunuz? Bitkisel olanlar varmış onlardan mı kullansam diye düşünmeye başladım..
biz rotavirüsü aşısını 3. ayda yaotırdık, 2. dozu da 5. ayda yaptıracağız inş. Benim kızım bu aralar çok huysuz, öyle bi bağırıyo ki ben bile öyle bağıramam heralde :) Bi de ağlamıyo sürekli mırıl mırıl bişeylere kızıp duruyo, kızarak bişeyler anlatıp duruyo, cuk cuk parmağını emiyo.. çok yoruluyorum bu aralar..
aynı bizim kız :) uyusa hiç bi sıkıntısı kalmayacak ama bi defa uyuyo o da 45 dakika filan oluyo, sonra sekize kadar mız mız mız dolaşıyoruz, yanında oturup konuşursak oynarsak iyi, ama bi iş yapmaya kalksam bağırıp kızmaya başlıyo :) Önce böyle değildi aşı vuruldu, çıldırdı sonra :)bu aralar demekki hepsi huysuz. gündüz uykunuz nasıl ? benimki 30 - 40 dk uyuyor uyanıyor sonra da mızmızmız uykusunu alamadığı için göz çevresi kırmızı kırmızı oluyor uykusuz olduğunu göstermek için...
bize de doktor yazmıştı 3. ay kontrolümüzde ferrum yazdı içinde propil paraben yazıyor. ne işe yarar bu paraben ? bir de 5 damla vereceğiz biz.
4. ayda başlayacakmışız öyle dedi doktorumuz
aynı bizim kız :) uyusa hiç bi sıkıntısı kalmayacak ama bi defa uyuyo o da 45 dakika filan oluyo, sonra sekize kadar mız mız mız dolaşıyoruz, yanında oturup konuşursak oynarsak iyi, ama bi iş yapmaya kalksam bağırıp kızmaya başlıyo :) Önce böyle değildi aşı vuruldu, çıldırdı sonra :)
yerinde ben olsam yabancıya bırakmaktansa fedakarlığımın sınırlarını zorlar yine anneme baktırırdım cnmkımsecikler kalmamış buralarda:) face geldi mertlik bozuldu bu olsa gerek :) kızlar face grubuna girmek isterseniz "2013 Anneleri" diye bi grubumuz var genelde orda yazışıyor burdaki arkadaşlar.. ama buranın tadı başka cidden:)
ben de bişey danışcam size, ben annemle daha bu konuyu görüşmedim ama kendisi oğluma bakmak istediğini ima etti gerçi çok mutlu oldum çünkü annem maddi manevi çok donanımlı bir insan benden iyi yetiştireceğine eminim. ben de annemin bakmasını çok istiyorum işe başlayınca ama eşimle aile hayatımız kalmazsa diye de korkuyorum. sonuçta hiç yalnız kalamıcaz çünkü annem başka şehirde, sene boyu bizimle kalacak öyle olursa.. eşimle annemin arası da çok iyidir birbirlerini çok severler hatta eşim de annemin bakmasını çok istiyor ama ben acayip kararsızım. bakıcı tutsam ona da güvenmek problem. ne yapsam?
yediklerinden olabilir cnm ben kaşıkmamasına başlayınca günde 3kere yeşil yapıyodu sonra alıştı ama normale döndü günde 1 defaya yaniYaa kizlar oglum gunde 4-5 defa kaka yapmaya basladi hemde yesil niye ki acaba:18::18:
ya dr. önerdi ama biz yaptırmadık. karar sizin tabi cnmrotavirüs aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz ? biz yarın 4. ay aşılarımızla yaptıracağız...
bıze 4 damla dendı vegaform muydu nedıı adı kullnyrm basldmm baslayalı alperen 2,5 gunde kaka yapıyoooo:26:bu arada kan damlası kullanmaya başladınız mı? Bize 4. ayda sağlık ocağından verdiler, günde 8 damlakullanın dediler, eve geldik damlanın kutusuna bi baktım, içinde paraben var diyo.. Böyle bi ilacı kullanasım gelmedi. Siz naptınız, hangi damlayı kullanıyosunuz? Bitkisel olanlar varmış onlardan mı kullansam diye düşünmeye başladım..
bana aıle dr dedı yemekden yarım st once ver 4 damla dedı adı vergofon mu du ne yaa ..Kızlar bu kan damlasını bize günde dokuz damla dediler
Size dört diyen var sekiz diyen var neden farklı miktarlar deniyo acaba
damla msayısı kilosuyla mı alakalıymış neymiş :) Hangi kan ilacını kullanıyosunuz? Ben veremedim daha
aynen ya 10 gundur st bası kalmaya basladı pöfffffffkızlar bebişlerimizin büyüdükçe gece uykusu artması gerekmiyor mu yani hep öyle diyorlar ama bizimki gittikçe azaltıyor sizinkiler nası?