Canım senin bu yazını okur okumaz bende çıkardım hemen eldivenleri.
nasıl zayıflıyorsunuz ya, ben aksine doğumdan bu yana 2 kg aldım, daha iki ay bile olmadı.
Bana hurmayı da çok tavsiye etmişlerdi ama ben hurmayı pek sevmediğim için denemedim. Dene istersen hurmayı da.
Canım bunu okuyunca, sanki benim kayınvalideden bahsediyorsun zannetim. Oda çok karışır, sadece kendi dediklerinin olmasını ister sanki çocuğu o doğurdu, ama ben hiç takmıyorum dinlemiyorum da, bişeyde ısrar ettiğinde, bebeği alıp yine kendi bildiğim gibi yapıyorum. Sonuçta bir bebeği kimse annesi kadar iyi tanıyamaz ve anlayamaz. Bizimkide sallayayım felan derse yok o öyle alışkın değil, böyle hiç uyumaz diyorum veya durmadan kucağa alıyor, siz bu kızı hep yatırıyorsunuz biraz da kucağa alın diyor. Allahtan geçenlerde yine kucağına aldığında bizim kız başladı ağlamaya, anne yerine yatır oynamak istiyor o kendi kendine, sevmiyor kucağı dedim. Yatırır yatırmaz sustu zaten hemen. Çok ısrar ediyor oda, bişeyi anlatana kadar akla karayı seçiyorum, o ne derse o olcakmış, ama ben izin vermiyorum. Ne zaman emzireceğimi bile o söylüyor, sanki ben anlamıyorum bebeğimin ne zaman acıktığını. Offf konu açılınca bende yine çok sinir oldum

. İlk başlarda eşim söylemişti anne çok karışıyorsun diye, sonra bi ara rahattık ama şimdi yine başladı, öğreteceğim ona ama herşeyin onun istediği gibi olmayacağını. Sende komşuna açık ve net söyle herşeyi alınırsa alınsın artık çok sinir oluyorum böyle insanlara