2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530

Canim gaz pat pat diyor baloncuk patliyormus gibi.ben de dalgalanmayi hissediyordum sonralarda dalgalanmayla birlikte ittirmeler vurmalar basladi.bir haftaya kadar ayirtvedilecek sekilde hissedersin eminim.
 
Yarın ne olacağım'ın kaygılarından uzak
Yarınlara ne katabilirim'i düşünerek
Yarınlara emek sarfederek
Güzel bir dünya yaratmak dileğiyle..
Birlikten güç değil güzellik ve sevgi doğsun..!
En ışıltılı bakışlarınız gözlerinizde,
En tatlı sözleriniz kulaklarınızda,
Tüm mutlulukların avuçlarınızda ve
En sonsuz sevgilerin gönlünüzce yaşanacağı
Neşeli, şen, sağlıklı, pozitif, enerji dolu bir gün olsun..
Sağlıklı Olun, Mutlu Olun, Sevgi ile Kalın
Günaydın, Herkese...






 

Canim rabbim yardimcin olsun.bu testlerin yanlis cikma orani cok yuksek.ablamdan istemislerdi amniyosentez.hem beyninde tumor var dendi.hem down sendromu var dendi hem de kalbinde sorun var dendi.hem de dogana kadar.ablam doguma aglayarak girdi doktor bebege hazirlikli ol biraz buyuk kafali olanlardan olacak dedi.yani down sendromlu demek istedi.sonuc mu biraz burnu buyuk babadi gibi.massallah hicbir sorun cikmadi.ablam bebege birsey olur diye yaptirmadi amniyosentez.iyiki de yaptirmamis.korkma rabbim buyuk.insallah hayirli haberlerle doneceksin.
 
günaydın geçmişi okumadan yazayım hemencecik :)

dün detaylı ultrasyona girdim 2. kez. 20.haftada özel bir hastanede girmiştim ama şimdi birde devlette girmek istedim. doktor baktı önce dediki radyoloji uzmanından detaylı yaptırt ordan çıkıp radyoloji uzmanına gittik baya uzunbi süre baktı bu sefer bende anladım malum ben usg görüntülerinden hiç bişey anlamıyorum :) sıkıntı olmadığını söyledi tekrar doktoruma gittim oda baktı sonuçlara kan ilacı ve vitamine devam dedi doğuma kadar bir sonraki kontrolde şeker yüklemesi yapılacağını söyledi. doktoruma acı gerçeği söyledim dedim ki ben tam 5kg aldım nomal dedi bu şekilde gidersen çok almazsın dedi sevindim biraz malum eşimin alay konusu benim kilolar :) ve oğlum tam 500 gr teyzeleri o kadar çok haraket ediyor ki devamlı karnım kıpır kıpır bunuda dedim doktoruma normal dedi ultrasyonda o da gördü çok hareketli olduğunu radyoloji uzmanıda eli ayağı hiç durmuyor güldüler bize :) bu arada çok hareket etmesi normal mi dediğimde kimi bebek çok hareketlidir kimsi sakindir dedi eğer çok hareket edip bi anda bi kaç gün hiç hareket etmezse sıkıntı yada hiç hareket etmeyip bi kaç gün çok ederse sıkıntı olabilir onu takip et dedi işte böyle kızlar. hepimizin bebişlerine bol sağlıklı günler :)
 
annecikler size bir sorum olucak bu haftalarda tetenoz aşısı oldunuzmu ? Bir arkadaşım oda 19 haftalık falan hamile aile hekimi tetenoz aşısı ol demiş oda olmuş ama benim doktorum henüz hiç böyle bişey söylemedi ve duymamıştımda.. Duyan yada yaptıran varmı ?
 
Günaydın güzel anneler ve melekleri :)) 4-5 gündür giremiyorum internete. Arızalandı çünkü. Geçmişi okumadan hemen yazdım size sonra okurum artık. kendimi_7_m, TLYMRT, sekerdelisi kızlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin inşallah.
Cuma günü ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Bizim cimcime öyle güzel pozlar vardı ki doktor amcası bir sürü foto ve video çekti. İnanılmaz keyifle ve gözyaşları içerisinde dakikalarca onu izledim. yaklaşık yarım saat sürdü. hele ki babasının sesini duyduğunda gösterdiği tepki dünyalara bedeldi. Düşündükçe hala gözyaşları içinde kalıyorum. Rabbim böyle duyguyu yaşattığı için binlerce kez şükürler olsun ve Allah yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah! Çok şükür organları normal seyrindeymiş boyu 19,5 cm kilosu 400 gr olmuş. Duygularımı sizinle paylaşmak daha çok heyecanlandırıyor beni. Artık kızımı net olarak hissedebiliyorum sağolsun tekmeleri sertleşmeye başladı. Şimdilik bu kadar! Sizler nasılsınız ve melekleriniz nasıl? Sağlığınız sıhhatiniz yerindedir inşallah? Geçmişi okuyayım ben yavaştan en iyisi :)
 
günaydın annişler,

nasılsınız?

antalya da birkaç gündür sanki yaz havası var,ne güzel.
keşke yazın da böyle güneşli ,çok nemli olmasa.

haftaya aşı için gideceğim,tırsmıyor değilim.
 

gözünaydın canım
sen yazmışşsın bende resmen senınle hıssettım o kadar ıcten yanı:)
bızımde az kaldı merak edıyorum sıpamı p.tesı nasıpse göreceğiz
 

bence o hissettiklerin bebeğin hareketleri:)zaman geçtikçe daha güçlü hissedeceksin


Allah yardımcınız olsun.umarım test sonucu iyi çıkar.ama bu süre zarfında mümkün mertebe metanetli olmanız gerekiyor ki bebek sizin stresinizden etkilenmesin.dualarım sizinle..



ben oldum.sanırım sen aile hekimliğine gebelik kaydı yaptırmamışsın.sana ordan aşı takvimi veriliyor aşı da orada yapılıyo.1 martta 2. dozunu vurduracagım:18:
 

beni ebe arayıp 18 haftanı doldurmuşsun istediğin zaman ge lyapalım dedi,daha gitmedim.20. hafta dolsun haftaya gideceğim inşallah.

kendi doktoruma da sordum yaptır birşey olmaz demişti.
 

benim boyum 1.70 ve içine yattıgım zaman dizlerime kadar geliyor yastık.yatağımızın yarısını bu yastık ve ben diğer yarısını da eşim kullanıyor.
 

maşallah kuzuna canmallahım bu güzel duyguları herkese yaşatsın inşallah.benimde ayrıntılı ultrasyonum 6 martta.bugünün benim için bi önemi daha var annemin doğum günü:))) ama geçmiyor birtürlü haftalar:)
 
gözünaydın canım
sen yazmışşsın bende resmen senınle hıssettım o kadar ıcten yanı:)
bızımde az kaldı merak edıyorum sıpamı p.tesı nasıpse göreceğiz

Teşekkür ederim canım yaa. Hala elim ayağım titriyor düşün o kadar heyecanlıyım geçmedi bir türlü. :) Hele ki 4 boyutlu ve renkli olunca ultrason net görebildiğim için sanırım. İnşallah senin meleğinin de sağlığı sıhhati yerindedir. bütün annelerimiz için geçerli, bütün dualarımız bunun için değil mi zaten.
 

ben yaptırdım cnm.üstelik mart sonunda ikinci aşımı olucam bence bir sağlık ocağıyla görüş
 
teşekkür ederim..


bende 21.hafta bitti 2 gün önce gittim ayrıntılı usg ye bana da doktor kapatmış dedi ama 24.haftayı beklemek en doğrusu yukarı çıkar dedi.Aynı raporu 2 doktora daha gösterdim onlarda 24.haftayı beklemek lazım dediler.Ama hepsinin ortak önerisi ayağa kalkma temizlik yapma ağır kaldırma dedi.Birisine mesela çıkmadı risk nedir diye sordum o zaman kanamaların olur bir de normal doğum yapamazsın dediler..Korkma hiç bi gelişme geriliği olmaz kadınlar kulubünde de plesanta previa diye bir başlık var ordan aynı sorunları yaşayanların hşkayelerini okuyabilirsin..Bol Bol uzan dinlen en büyük düşman ağır kaldırmakmış dikkatli ol çıkar inşallah bende 2 gün oldu doktorlar söyleyeli sadece yemek ve tuvalet ihtiyacı için kalkıyorum ayağa bir de akşam yemek yapıyorum o kadar..
 
Biz geldik biz geldik
Sabah doktor teyzemizi ziyaret ettik ve kızçemi gördük
babamızla.Çok ama çok hareketliydi kendileri edepsiz
bir türlü durmadı yerindeHerşey yolunda gidiyor
dedi.27 cm ve 400 gr olmuş benim küçük meleğim
Dörtlü test yaptırmadık ayrıntılı ultrason için gidebileceğimiz
yerleri söyledi AHMET GÜL dedi sanki kızçeler sizden bu doktoru
duymuştum:26::26:2 hafta sonra için
gün alacağım doktordan.Tansiyonumuz gayet iyi,kilomuzda iyi
Şükürler olsun RabbimeAnalı kızlı iyiyiz biz.Kocaman öpücükler
sizlere
 


Ayyyy anacım ben de kalpte sorunlu
sağolsun BEŞİKTAŞIMIZ da bir iyi bir iyi ki
Bana da yasak sadece skoru öğreniyorum o kadar.
o da üzülmeme neden oluyor zaten
 

Kurban olurum Rüzgarına meleklerimizin
uğuruna çok ama çok inanıyorum.Ben bankadan
istifa ettikten sonra 1 sene kadar kansızlığımla uğraşmıştım
sonra işe başlarım dedim.Hamile olduğumu öğrendiğim gün
istediğim bir iş teklifi aldım o gün şok oldum 2 güzel haber
ama eşim bebişten sonra işe başlarsın dedi ve teklifi
reddettim.Meleklerimiz uğurlu,sağlıklı,mutlu olarak
dünyaya gelsinler
 

balımmm hoşgeldınn
cok sevındım kızçenın ıyı olmasına
Ahmet Gül benım gıdeceğim dr canım
pazartesı gıdıces gelişmeleri yazarım buradan bıde blgn arkadasımızda gdecek herkes pek met edıyor.
bakalım
 

cok sağol canım aynen meleklerımız bıze şanslı geliyorlar,ummadıgımız yerlerden işler paralar geliyor
darda bırakmıyorlar bızı,buyuklerımız bosuna demıyor bebek kısmeyıyle gelir diye
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…