Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaslar ben yenıyım aranızda ve yarın asılamam var ılk defa yaptırcam cok heyecanlıyım

merhaba canım..aşılaman tutar inşallah.hoşgeldin aramıza.
yarın gel de anlat ayrıntılı nasıl gectigini.benim de ilk olacak.bende merakla bekilyorum nasıl gececek diye.adet olmayı bekliyorum.az kaldı zaten..

adetin ne zaman

ben de bu amaçla devlette yaptırıyorum

ya en güzeli zaten...ben tüp bebek raporunu alırsam (inş aşılama tutar da gerek kalmaz) özelde yaptırcam zaten..o rapor özelde geciyor.ama direk özel hastanede süreci işletememen kötü.çapa bu konuda iyi..ilgili de davranıyorlar.tek sıkıntı her gittiğimde farklı doktora muayene oluyorum.bir de erkek doktora muayene olmak istemiyorum ama secimlik hak yok ne yazık ki..

canım çok saol yaaa..teeek tekkk yazmışsın sorularıma cevap
bakalım bana hangi iğneyi verecekler.hangisi iyidir acaba?iğneler sana epey bir etki etmiş ama maşallahh..yumoşlar çok çabuk büyümüş

kadın doğumcuların geneli erkek ne yazıkki

kimbilir belki yarın belki yarından da yakın valla o kada yakın yani.her an olabilirim.ama inşallah yarın olmam.pazar gününe denk gelio 3.günüm.cts olursam kurtarırım

yarın olursan hemen gidersin doktora.raporu alıp ilaçlarını alırsın

canım çok saol yaaa..teeek tekkk yazmışsın sorularıma cevap
bakalım bana hangi iğneyi verecekler.hangisi iyidir acaba?iğneler sana epey bir etki etmiş ama maşallahh..yumoşlar çok çabuk büyümüş

Rica ederim..ben 2 sene önce aile dr.muza gitmiştim hemen çocuk istiyorum diye o da takipsiz klomen vermişti bana bir de baktıkki kist olmuş gerçi sonra kendiliğinden yok oldu..sanırım benimkiler ilaca karşı hassas..herkese göre değişir..benim şu an gittiğim hoca hap tedavisinin eskisi gibi uygulanmadığı artık iğneyle yapıldığını söyledi..

ilk gittiğim doktor banada hap verdi klomen.bende de kanama yapmıştı.çeşmeden su akar gibi kan akıyordu.bir daha kullanmadım.ilk aşılamam yapılacaktı.iğne kullanıyordum.ama yumurtalar büyümedi aşılama da olmadı.tekrar deniycez adet günümü bekliyorum

merhaba bende 29 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım yarın kan vermem gerekiyor çok heyecanlıyım ama fazlada umudum yok kötü haberede hazırlıyorum kendimi ama eşim umutlu umarım o haklı çıkar .5 senelik evliyim ve 1 kızım var normal yolla hamile kaldım kızıma hemde evlenir evlenmez :) kısmet böyleymiş 1 senedir korunmuyoruz olmuyodu doktorum yumurtaların büyümüyor dedi aşılama yaptı..yarın vereceğim kanın değerleri kaç olursa aşılamamın tutuğunu gösterir? bilgisi olan varsa yazabilirmi acaba muayenem salı günü o güne kadar bekleyemicem galiba tahlil sonucundan anlayabilirmiyim?

kizlar merhabalar oncelikle rabbim hepimizin sesini duysun dualarini kabul etsin insaallah. . . . ben de 24 yasindayim 1.5 senelik evliyiz 9 aydir korunmuyoruz ancak bebegimiz olmadi 3. ayim klomen ve ovitrelle kullandim bu ay sag ve solda 2 yumurtam gelisti dun gece ivitrelle vurundum ve yarin sabah asilama olacak allahim ne olur bu sefer olsun cok heyecanliyim kizlar. . . :) )

merhaba kızlar..nasılsınız?
bugün aşılamanın 12. günüydü, kan tahlili yaptırmamak için kendimi zor tuttum:26:
12. günde belli oluyormuş galiba. ama yine de pazartesiyi bekleyim dedim..
ama ne zor geçti arkadaş şu 15 gün...normalde su gibi akıp geçen zaman durdu sanki...
belirti olarak göğüslerim acımaya başladı, sol kasığımda ince bir sızı var, akıntım da çoğaldı...bunların hepsi adet belirtisi de olabilir tabi ama bilemiyorum..bekleyip göreceğiz..:18::18::18:

Benim aşılamam 29.unda oldu 14.gün kan testi dedi dr. Sizin kan testi için erken değil mi,benim ilk aşılamamda kan testini 14.gün yapmıştım 0,0.. Gibi çok düşük bir değet çıkmıştı..ii haber alırsınız umarım..

Haplarda daha çok yan etki var sanırım..hayırlısı olsun bu sefer herşey yolunda gider inş..

cnm 11.günden sonra genelde evde yaptıgın tahlılde cıkıyormuş.en azından bence kan tahlılınden once kendın evde bir bak.senın ilk aşılaman mı?benim ilk aşılamam ve bugun 9.günüm 11.gun test yapıcam kendım.bende neredeyse hiçbir belırtı yok.sende nasıl ne gibi değişmeler hissedıyosun.allah hepımıze nasıp eder inş bebişlerimizi...

mrh cnm.kan vermen için henüz erken değilmi.dr un mu böyle söylemişti.

canım, benim aşılamam da 24 ünde oldu, 7 ocak yani pazartesi 14. gün oluyor. o gün belli olur diye düşünüyorum. sence erken mi?:44:

benim de ilk aşılamam güselim. evde test yaptım zaten dayanamadım:26:
silik çıktı ama yine de kan tahlili olmadan güvenemiyorum ben idrar tahliline
ben de belirti az önce de yazdığım gibi göğüslerimde hafif acı var, sol kasığımda inceden ara sıra giren bir ağrı ve seyirme, bir de akıntım çok..bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…