• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sizler de hoşgeldiniz kızlar...inşallah emeklerimiz zayi olmaz..hepimizin göbüşü ve kucağı dolar bu sene:)
tedavileriniz hayırlı olsun, gelişmlerden haberdar edin bizleri..

hoşbulduk inşallah hepimiz için hayırlısı olsun bu sene inşallah kucaklarımız dolar :)

Merhaba,33 yaşındayım,28 aralıkta 2.aşılamamı oldum beklemedeyiz..4 senedir evliyiz,2 senedir olmuyor.tedaviye birkaç ay önce başladık.öncelikle tahliller,spermiogram,hgs yapıldı.eşimin morfoloji % 2 diğer değerler normal sayılır.benim hgs de polip çıktı alındı ve ilk aşılamam yapıldı.dr peşpeşe 3 kez aşılama önerdi.eşimin işi sebebiyle adanadayız.tedaviye burda devam ediyoruz.
Hgs anestezisiz yapıldı sadece çok hafif yanma oluyor benim akşamında ağrı oldu sadece ama benim tüpler açıktı belki tıkanıklıkta acıyordur.aşılama da çok basit hiç korkmayın.mesaneniz dolu olsun.benim ilk aşılamada çok hafif acı ve akşamında ağrım olmuştu muhtemelen kastığım için.2. çok rahattı.ilk aşılamam tutmadığında 2 gün çok üzüldüm ama sonra toparladım çünkü hemen 2.aşılama tedavisi başladı.ilk aşılamada çok şans vermiyorlar ana tutan da oluyor.şanş kısmet nasip herşey.iğne kullandım devamında jel kullanıyorum.2yıl önce dr takipsiz klomen verdiği için kist oluşmuştu.Umarım hepimizin gönlündeki verir Rabbim..

Forumdaki msjları okudukça bilgi ve tecrübelerimi aktarıyorum..aşılamadan sonra 5 dk yatmak bile yeterli ama min 15 dk yatın..çünkü tüple rahime gidiyor spermler..normal hayata da geri dönebilirsiniz 1/2 gün dinleniz yeterli..en önemlisi kafaya çok takmamak..rahim filmini çektirmedrn tedaviye başlanmamalı bence ki dr lar da öyle diyor..benim ultrasonda hiçbirşey yoktu film bi çekildi rahmin yarısı kadar polip..rahim birkaç duvardan oluşuyor..ultrason ilk duvarı görüyor sadece hem tüpler tıkalıysa bunu film dışı anlamak mümkün değil..sonra okuyoruz film çekilmedrn aşılama tüp bebek yapılıyor..tüpler tıkalıysa başarı şansı yokki.sonradan film çekiliyor bebek oluyor..hem zaman hem emek kaybı..

hoşgeldin limonportakal:) nickin de pek güzelmiş:)seninle benim hikaye benziyo, 4 senelik evlilik 2 senedir bebiş çalışmları bende de aynı durum. bu arada benim aşılamam da 24 ünde yapıldı aramızda 4 gün var, inşallah peş peşe güzel sonuçlar alırız. ve buradaki isteyen tüm arkadaşlar en kısa zamanda bebişlerine kavuşur. aamiiinnn:16:

beni de listenize alırmısınız. Ocak 2013 ilk aşılamam olacak (inşallah son olur)

alırız tabi canım niye almayalım? naz arkadaşımız yakında oluşturacak listeyi, bilgileri not alıyor şimdilik. inşallah ilk ve son aşılaman olur canm.
hepimizin aşılamaları tutar inşallah Allahımm:16:

listeye benide ekle cnm 1.aşılamam 7.günüm beklıyorum

merhaba canım. ben de beklemedeyim. 10. günüm. belirtin falan var mı? bi değişiklik hissediyor musun? bende hiç bi belirti yok yaaa:26:
tutmadı mı yoksaaa:50::50::50:

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. yeni sene hepimize bebeklerimizi vericek inşallah. kızlar ben aşilamaya kadar ve aşilamadan sonuca kadar 170 kere ayetelkürsi okudum ve 3000 kere yakafi ya gani yafettah ya rezzak çekmeye başladım inanılmaz rahatladım ve çok umutluyum. sizlerede dua ediyorum. aynı şekilde bir damacana suyada 70 kere ayetelkürsiyi okudum hergece içiyorum eşimle. nazar felan varsa allahın izniyle kurtuluyorsun.diğer forumlarda okumuştum. allah hepimize pozitifi görmeyi nasip etsin.

kızlar merhabalar hepinize.yeni gelen arkadaşlarımız da hoşgelmişler..ben dün yardım bölümüne tablo yapmak istegimizi yazdım.editörler yardımcı oluyormuş tablo için.çünkü tablo yapmak o kadar kolay degilmiş.ben de excelde hazırlamıştım.kopyalayıp yapiştırıyorum çıkmıyor sinir olmuştum.ordan yArdım bekliyorum yani anlayacagınız.başka forumlardan da kopyaladım ama olmuyor.çok karışık.belli kodlama yapmak lazımmış.ilk kez bir başlık açtım beceremedik..ama sözüm söz.işin peşini bırakmıcammmmm :-) editörlere mesaj da yazıcam.

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.geçen cuma yumurtaları kontrole gittim.fazla büyümemişler.o yüzden aşılamam iptal oldu.bi sonraki adetimde yeniden başlıycaz.iğnenin dozunu arttırıcaz

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.geçen cuma yumurtaları kontrole gittim.fazla büyümemişler.o yüzden aşılamam iptal oldu.bi sonraki adetimde yeniden başlıycaz.iğnenin dozunu arttırıcaz

hadi ya...bu sebepten iptal olabiliyormu?gün ectikçe büyümüyormuymuş?yani herkes 14.gün aşılama olacak die bir kural yok demi?belki senin 22.gün gelişcekti...ama doktorlar daha iyi bilir tabi.bakalım bende nolcak?en son klomen tedAvisi gördügümde hiç kaliteli yumoş olmamıştı.

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. yeni sene hepimize bebeklerimizi vericek inşallah. kızlar ben aşilamaya kadar ve aşilamadan sonuca kadar 170 kere ayetelkürsi okudum ve 3000 kere yakafi ya gani yafettah ya rezzak çekmeye başladım inanılmaz rahatladım ve çok umutluyum. sizlerede dua ediyorum. aynı şekilde bir damacana suyada 70 kere ayetelkürsiyi okudum hergece içiyorum eşimle. nazar felan varsa allahın izniyle kurtuluyorsun.diğer forumlarda okumuştum. allah hepimize pozitifi görmeyi nasip etsin.

canım inşallah duaların kabul olur..dualarına bizleri de almışsın ne mutlu bize :-) Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın:14:

merhaba canım. ben de beklemedeyim. 10. günüm. belirtin falan var mı? bi değişiklik hissediyor musun? bende hiç bi belirti yok yaaa:26:
tutmadı mı yoksaaa:50::50::50:

cnm mrh.ya bendede hiçbir belirti yok gibi sace göğüslerim şiş ve ağrıyo.başkada bişey yok.bende senin gibi düşünüyordum tutmadımı yoksa dıye:(

arkadaşlar aşılama olupta gün sayanlar ''aşılama yapıp gün sayanlar nerdesiniz'' sayfasına gelin ve yaşınızı handi gün aşolama oldunuz ve kaçıncı gündesiniz,bat ne zaman yazın ordada listeleyelim....

kızlar eidtörlere de mesaj attım tablo için ama geri dönüş olmadı bende kendi çapımda bi liste yaptım.ilk sayfaya bakınız.notlarımı alırken hata yapmış olabilirim.bilgi güncellemek isteyen mesaj atsın degiştirelim.hadi o sonuç kısımlarını:49::49::49::49::49: ifadeleri ile dolduralım

hoşgeldin limonportakal:) nickin de pek güzelmiş:)seninle benim hikaye benziyo, 4 senelik evlilik 2 senedir bebiş çalışmları bende de aynı durum. bu arada benim aşılamam da 24 ünde yapıldı aramızda 4 gün var, inşallah peş peşe güzel sonuçlar alırız. ve buradaki isteyen tüm arkadaşlar en kısa zamanda bebişlerine kavuşur. aamiiinnn:16:
Hoşbulduk;))nick seçerken adanadan etkilendim sanırım;)..inşallah Allah dualarımızı kabul eder.

hadi ya...bu sebepten iptal olabiliyormu?gün ectikçe büyümüyormuymuş?yani herkes 14.gün aşılama olacak die bir kural yok demi?belki senin 22.gün gelişcekti...ama doktorlar daha iyi bilir tabi.bakalım bende nolcak?en son klomen tedAvisi gördügümde hiç kaliteli yumoş olmamıştı.
Herkesin değişiyor sanırım..benimkiler daha iğnenin 5.günde büyümüşlerdi..dr a kontrole gittiğimde; akşam çatlatma iğnesi yap yarın aşılama yapıcaz diyince şok olmuştuk..çünkü genelde hep 14.gün aşılama yapılırken benim 9.gün yapıldı..

Herkesin değişiyor sanırım..benimkiler daha iğnenin 5.günde büyümüşlerdi..dr a kontrole gittiğimde; akşam çatlatma iğnesi yap yarın aşılama yapıcaz diyince şok olmuştuk..çünkü genelde hep 14.gün aşılama yapılırken benim 9.gün yapıldı..

canım tekrar hoşgeldin..9.gün aşıyı da ilk kez duyuyorum.allahım daha neler duyacagım ben?:9:
peki canım sana bi kaç şey sorsam?
1)normalde adetlerin ne kadar sürüyor?
2)iğneyi hangi dozda kullandın?markası neydi?
3)sadece eşinde mi problem var?benimde eşimin morfoloji sıfır ama yinede aşılama yapacaklar merak ediyorum morfoloji aşılamada gerçekten önemsiz mi?
4)aşılama işlemi öncesi eşin ne kadar cinsel perhiz yapması lazım?

aboo ne çok soru sordum

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar...hadi gelin heyecanımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalım :72: ben kısaca kendimden bahsedeyim.4 buçuk yıllık evliyiz.20 aydır da bebegimiz olmuyor.benim tüm tahlillerim yapıldı hsg dahil temiz çıktı.eşimin kan değerleri normal sperm tahlilleri çok degişkenlik göstermekle birlikte genel olarak sorunu morfoloji 0 :50:
bu değerle aşılama yapılır mı yahu dedik çapa tıp fakültesi erkek faktörü yoktur diye rapor verdi ve tabi ki aşılama yapılır dedi.ocak adetimle başlıyoruz.ilk defa aşılama yaptırcaz.benim hiç umudum yok.ama eşim umutlu...bakalım görelim neler olacak:24::24::24:

veeee listemiz...

İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----EVLİLİK SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ

NAZ034---------31------------1------------???----------4 BUÇUK YIL---------------???----------------- BEKLİYOR:emir_bebek:
NEBF-----------32-------------3-------------------------4 BUÇUK YIL---------------???-----------------BEKLİYOR :emir_bebek:
BONCUK1985----27-------------2-------------------------10 YIL(:nazar:)---------------???----------------BEKLİYOR:nazar:
GAGE2211-------26------------?---------31ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
MAVERA19------27-------------?--------24 ARALIK--------4 YIL---------------------7 OCAK-------------BEKLİYOR:emir_bebek:
LİVELY----------31------------2--------17/18 OCAK------1,5 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
LİMONPORTAKAL-33-----------2---------28 ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:

cnm benim bilgilerimide yazıyorum isim:nurserci yaş:29 deneme-aşılama 1. evlilik süresi:3,5yıl. test günü.dr 15 gün sonra dedi o tarıh 10ocağa denk gelıyo.ama benım adetım her ay ortalama 5 güngecıkıyo yani ocak 15i beklıycem sanırım.ayrıca aşı tarim:26 aralık

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar...hadi gelin heyecanımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalım :72: ben kısaca kendimden bahsedeyim.4 buçuk yıllık evliyiz.20 aydır da bebegimiz olmuyor.benim tüm tahlillerim yapıldı hsg dahil temiz çıktı.eşimin kan değerleri normal sperm tahlilleri çok degişkenlik göstermekle birlikte genel olarak sorunu morfoloji 0 :50:
bu değerle aşılama yapılır mı yahu dedik çapa tıp fakültesi erkek faktörü yoktur diye rapor verdi ve tabi ki aşılama yapılır dedi.ocak adetimle başlıyoruz.ilk defa aşılama yaptırcaz.benim hiç umudum yok.ama eşim umutlu...bakalım görelim neler olacak:24::24::24:

veeee listemiz...

İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----EVLİLİK SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ

NAZ034---------31------------1------------???----------4 BUÇUK YIL---------------???----------------- BEKLİYOR:emir_bebek:
NEBF-----------32-------------3-------------------------4 BUÇUK YIL---------------???-----------------BEKLİYOR :emir_bebek:
BONCUK1985----27-------------2-------------------------10 YIL(:nazar:)---------------???----------------BEKLİYOR:nazar:
GAGE2211-------26------------?---------31ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
MAVERA19------27-------------?--------24 ARALIK--------4 YIL---------------------7 OCAK-------------BEKLİYOR:emir_bebek:
LİVELY----------31------------2--------17/18 OCAK------1,5 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
LİMONPORTAKAL-33-----------2---------28 ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:

liste güzel olmmuş olmuşta bende niye bebiş yok nazar bonuğu var listenin nazar boncuğu bizmmiyiz naz cığım..:9:

kızlar aşılama günüm belli oldu 5 ocak 2013 allah yardımcımız olsun... listede yokum ama bilgilerimi yazmıştım...

Back