Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar selamm sızlere bıseyy sorucagım bılen varsa cevaplarsa cok memnun olurummm..
bu ay tedavı oldum olmadı subatta asılama olucaz
bu asılama ıcın ozel hastaneye gıdıyorum rapor cıkartabılıyormuyum peki???

ewet ilk bebekte raporr çıkarttırrıyorrlar ilaç masrafflarrı karşılanıyor ama 2. bebişte de karşılamıyor

kızlar bu rapor olayını bende merak ediyorum bilen varmı. bende özelde olucam ama ssk anlaşmalı. bana 500 dediler rapor çıkarsam fiyat düşüyomu acaba. iğnelerimi de raporla alabilirmiyim. bilen varsa cvplarsa çok sevinirim. ben yarın drumla konuşmaya gidiyorum. aşılama için başlamak istiyorum diye.adetin 3 günü hormon testi isteniyor galiba. listeyi yapan arkadaş ellerine sağlık. inşallahtek tek hamile yazarız.Allahım sen güldür yüzümüzü. kucağımızı doldur Rabbim amin.

ben devlet hastanesinde yaptırıyorum.doktor hazırladı raporu.ilaçları sgk karşılıyo.aşılama da ücretsiz.ama özeli bilmiyorum.bana özelde 700 demişlerdi.ama rapordan bahsetmediler

benimde tedavim yarım kaldı.6 gün menogon iğne 75 doz vuruldum.3 gün de 150 doza çıkardı.ama yumurta 13 milimde kaldı.tekrar gittiğimde 150 dozdan başlıycak.ocak 15 te adet günümü bekliyorum

ben de 33 yaşındayım.3 yıllık evliyim.ilk denemem.adet günümü bekliyorum

ewet ilk bebekte raporr çıkarttırrıyorrlar ilaç masrafflarrı karşılanıyor ama 2. bebişte de karşılamıyor

tamam canım cok saol cevap ıcın ılk benım pko var maalesef
ozelde yaptırıcam ama rapor cıkartıp ıns sorun olmaz subata kadar raporla ugrasıyım bare

benimde tedavim yarım kaldı.6 gün menogon iğne 75 doz vuruldum.3 gün de 150 doza çıkardı.ama yumurta 13 milimde kaldı.tekrar gittiğimde 150 dozdan başlıycak.ocak 15 te adet günümü bekliyorum

hayırlısı olsun canımmm sen ozeldemı oldun? rapor cıkarttınmı pekı
14mmle buyumez dıye yarımda bırakılan tedavıden arkadas hamıle olarak cıktı bılıyormusun sen calısmalrına devam et umudunuda kaybetme

kızlar aşılama günüm belli oldu 5 ocak 2013 allah yardımcımız olsun... listede yokum ama bilgilerimi yazmıştım...

hemen ekliyorum canım.gözümden kaçmış kusura bakma..hadi bakalım aşılaman olumlu sonuçlAnır da burda boll boll halay çekeriz

liste güzel olmmuş olmuşta bende niye bebiş yok nazar bonuğu var listenin nazar boncuğu bizmmiyiz naz cığım..

canım...senin evlilğin 10 yıl die maşallah demek amaclı nazar boncuğu koymuştum.bebiş yerine yanlışlıkla oraya da nazar boncuğu koymuşum kusura bakma.aslında sana jest olsun istemiştim ama onu da becerememişim düzeltiyorum hemen

merhaba canım.ben de yazayım sana.ben de özelde gidiyordum doktora.yumurta takibi klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum.ancak tabiki negatif.doktor bundan sonraki aşama aşılama dedi.ama benim tavsiyem bunu özelde yaptırma devlet hastanesine git dedi.dürüstce söledi yani.aşılamada şans normal ilişkiden çok da fazla degil.ilaçlar pahalı.bence gerek yok dedi.hem devlette 2 adet iğneli aşılama yaptırırsan ve negatif olursa direk tüp bebek raporu veriyorlar.tüp brebek işlemi de bildiginiz üzere çok maliyetl.ben rapor hakkımı kullanmayı tercih ettim.çapa tıp fakültesine başladık.ama aşılama aşamasına gelene kadar yaklaşık 4 ay gecti.tüm testler tekrarlandı. adet dönemini bekle falan derken bu kadar süre gecmiş oldu.başka sormak itedigin bişey varsa sr yazarım

kızlar bir kaç arkadaş daha sormuş. ona da cevap vereyim.ben çok araştırdıgımm ,için uzman oldum artık..
özelde rapor olmuyor maalesef.daha önce oluyormuş ama artık olmuyor.2008 yılından itibaren kaldırmışlar.artık sadece devlet hastaneleri ve üniversite hastanelerinde rapor çıkarabiliyorsunuz.mesela 2 negatif aşılamadan sonra tüp bebek raporu veriliyor ya.o aşılamaların bile devlet yada üniversite hastanesinde yapılmış olma koşulu aranıyor.bir de iğneli olması şart.klomenle yapılan aşılama da kabul edilmiyor. o yüzden hiç istememe rağmen çok sevdigim doktorumu bırakıp çapa tıp fakültesine başladım.inşallah rabbim nasip eder de hamiş olursam yine kendisine gidecegim.

Son düzenleme:
yukarıda yazdığım yazı başlığı için düzeltme yapıyorum kızlar. özel hastanelerde rapor çıkaramıyorsunuz demek istemiştim. yani yoksa tabiki ilaçlarınızı devlet yada üniversite hastanesinden raporla alıp özle merkezde yaptırabilirsiniz aşılamanızı.ancak o yaptırdıgınız aşılamalar eper tutmazsa ilerde tüp bebek raporunı çıkarttıramazsınız özlede yapıldığı için.inşallah açıklayıcı olmuştur.ay çok yazdım çok kafa karıştırdım.bu arada liste güncellendi...

)ben de şok oldum 9.gün aşılama olunca..
1)adetlerim 27 gün sürer çok düzenliydi
2)puregon günde 50 cc
3)evet morfoloji %1-2 arası değişiyor..başka bir forumda yazdığım msjı aşağıya yapıştırıyorum;aşılama öncesi sperm yıkamada zaten morfolojik olarak en iyileri kalıyor...hiç bir problemi olmayan sağlıklı bir çiftin ilk aşılamada başarı şansı bile %20 miş..Ayrıca 10 çocuğu olan bir adamın morfolojisi %2 çıkmış..tanıdık bir emriolog söyledi..türk erkeklerinin çoğunun düşükmüş..kruger kriterlerini baz almayın çok sert dedi..düşünün dedi bir sürü asker var sadece rambo olanları o yüzde 1 in içine ekliyor dedi..
4)benim yumurta erken büyüdüğü için 3-5 gün bitürlü olmadı..2-3gün arası oldu..dr 36-48 saat bile yeter dedi..

senın sorunun neydı pekı arkadasım..
valla bılmıyorum banada doktor oyle dedı sansın % 10 15 dedı ama suankı doktorum yumurtalıkların gayet iyi dedı ve asılamada sansın % 35 dedi
ben klomen ıgne tedavısı vs derken bı ton para harcadım zaten
ama devlette yaptıramam asılamayı asla cok kotu davranısları var esım kavga eder
asılama tutmıycagını bılıyorum aslında tüp yaptırıcaktık ama eşim tüp oncesı asılama ıstıyor polıkıstlık over var bende buarada..
capadakı doktorlar guzel ya keske ole devlet olsa bızım burdada bana uzak capa gıt gelde yoruyor ınsanı ıns hakkında hayırlısı olur canım..
benım butun testlerım var sadece asılama ıcın raporum yok
ben asılama ıcın rapor alınca devlette gecıyor dıye bılyorum canım???

ben devlet hastanesinde tedavi oluyorum.hastanenin kısırlık merkezi var.rapor çıkarttım.5 dakikada rapor hazırlanıyo zaten

ben de bu amaçla devlette yaptırıyorum

ben devlet hastanesinde tedavi oluyorum.hastanenin kısırlık merkezi var.rapor çıkarttım.5 dakikada rapor hazırlanıyo zaten

hımmm canım ben devlette ıstemıyorum asılamayı cok ugrastırıyorlar ve ılgı sıfır resmen azarlıyorlar muayene sırasında pat dıye ıcerı bıle gelen var (

slm arkadaslar ben yenıyım aranızda ve yarın asılamam var ılk defa yaptırcam cok heyecanlıyım

hımmm canım ben devlette ıstemıyorum asılamayı cok ugrastırıyorlar ve ılgı sıfır resmen azarlıyorlar muayene sırasında pat dıye ıcerı bıle gelen var (

her hastane öyle değil aslında.benim gittiğim büyük bir hastane.doktordan memnunum.azarlama ilgisizlik olsaydı bende gitmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…