• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarımm ben başladım pazartesi adetin 2. günü gittim kontrollere 2 günden beri iğne vuruluyorum bakalım ne olucak cumada gidicem yumurtalar ne halde bakılıcakk :D allahım inş yeni yılda bebişlrimizi kucağımıza almayı nasip ederr .. fazla kafaya takmamamya çalışıyorum no sitress :D heheheheee 2013 hepimize mutluluk bebeiş getiriri inşş :D

canlarımm ben başladım pazartesi adetin 2. günü gittim kontrollere 2 günden beri iğne vuruluyorum bakalım ne olucak cumada gidicem yumurtalar ne halde bakılıcakk :D allahım inş yeni yılda bebişlrimizi kucağımıza almayı nasip ederr .. fazla kafaya takmamamya çalışıyorum no sitress :D heheheheee 2013 hepimize mutluluk bebeiş getiriri inşş :D

hadi hayırlısı inş :emir_bebek:

slm kizlar patikler cok hosmus ay cnm bayildim. tedaviye baslayan arkadasim insallah bebisini gobusunde bil liste yapacak arkadasa cok tesekkur ediyorum. ben bilgilerimi yaziyim benim yasim 32 dotrbucuk yillik evliyim. iki negatif tup laporoskopi oldum. ilk asilamam. ozel kartal umut hastanesinde.allah yardimcimiz olsun.dualarim sizinle...

27 yaşındayım 10 yıllık evliyimm kızımdan sonra ilk aşılamam olucak 4 aydırr 2. bebişimizi istiyoruz adet tarihimi bilemmiyorrum

Son düzenleme:
26 yaşındayım 4 senelik evliyim ilk aşılamam 31 aralıkta adet tarihim bakalım ne olucak liste yaparsanız benide ekleyin lütfenn ..

kızlarrrrr kusura bakmayın yeni yıl telaşı ancak cvp yazabiliyorum.liste işini oldu bilin.şimdi hepiniz bana tek tek yaşınızı beklenmeyen adet tarihinizi ve ne zamandır bebek istediginizi yazın ben tek tek liste oluşturmaya başlıcam.kendimle başlıyorum.

bu arada hepiinize iyi yıllar...2013 ve ocak ayı bizlere bebişlerimizi getirir inşallahhhhh:10::emir_bebek:

amin canım inşallah. 2013 te bebek istiyoruzzzzz:52::52::52::52::52:
canım liste için bilgilerimi vereyim 27 yaşındayım, tam 2 senedir bebk istiyoruz. 4 yıllık evliyim. 24 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım.7 ocak test günüm. bakalım ne olacak? inşallah pozitif olur...

kızlar güzel bir tablo hazırlamak istiyorum.nasıl yapacagımı öğrenmeye çalışıyorum.çok yakın zamanda güzel bir tablo olacak.bol nazar boncuklu hamiş görüntülü :-) azzcık sabır.buraya yazın ben o bilgileri monte edecem güzelce :-) sonra hepiniz tek tek pozitif sonuçları yazacaksınız ve boncuk arkadaşımız hepimizin bebegine patik örecek.... :34:

kızlar güzel bir tablo hazırlamak istiyorum.nasıl yapacagımı öğrenmeye çalışıyorum.çok yakın zamanda güzel bir tablo olacak.bol nazar boncuklu hamiş görüntülü :-) azzcık sabır.buraya yazın ben o bilgileri monte edecem güzelce :-) sonra hepiniz tek tek pozitif sonuçları yazacaksınız ve boncuk arkadaşımız hepimizin bebegine patik örecek.... :34:

:1::1::1::1: hohohohohoh

amin canım inşallah. 2013 te bebek istiyoruzzzzz:52::52::52::52::52:
canım liste için bilgilerimi vereyim 27 yaşındayım, tam 2 senedir bebk istiyoruz. 4 yıllık evliyim. 24 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım.7 ocak test günüm. bakalım ne olacak? inşallah pozitif olur...

liste için:
31 yaşındayım.1,5 senelik evliyim.2.aşılamam tahminen 17-18 ocakta olacak. tahminen 5 şubatta da sonuç belli olur...

kızlar hepinizin bilgilerini not alıyorum.okuyup da geciyorum sanmayın ha...listemiz çok yakında gelecek...:10::10::10::10::10::10:başka arkadaşlar da yazsın.bu topik çok uğurlu olacak baştan diyelim.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Merhaba,33 yaşındayım,28 aralıkta 2.aşılamamı oldum beklemedeyiz..4 senedir evliyiz,2 senedir olmuyor.tedaviye birkaç ay önce başladık.öncelikle tahliller,spermiogram,hgs yapıldı.eşimin morfoloji % 2 diğer değerler normal sayılır.benim hgs de polip çıktı alındı ve ilk aşılamam yapıldı.dr peşpeşe 3 kez aşılama önerdi.eşimin işi sebebiyle adanadayız.tedaviye burda devam ediyoruz.
Hgs anestezisiz yapıldı sadece çok hafif yanma oluyor benim akşamında ağrı oldu sadece ama benim tüpler açıktı belki tıkanıklıkta acıyordur.aşılama da çok basit hiç korkmayın.mesaneniz dolu olsun.benim ilk aşılamada çok hafif acı ve akşamında ağrım olmuştu muhtemelen kastığım için.2. çok rahattı.ilk aşılamam tutmadığında 2 gün çok üzüldüm ama sonra toparladım çünkü hemen 2.aşılama tedavisi başladı.ilk aşılamada çok şans vermiyorlar ana tutan da oluyor.şanş kısmet nasip herşey.iğne kullandım devamında jel kullanıyorum.2yıl önce dr takipsiz klomen verdiği için kist oluşmuştu.Umarım hepimizin gönlündeki verir Rabbim..

Forumdaki msjları okudukça bilgi ve tecrübelerimi aktarıyorum..aşılamadan sonra 5 dk yatmak bile yeterli ama min 15 dk yatın..çünkü tüple rahime gidiyor spermler..normal hayata da geri dönebilirsiniz 1/2 gün dinleniz yeterli..en önemlisi kafaya çok takmamak..rahim filmini çektirmedrn tedaviye başlanmamalı bence ki dr lar da öyle diyor..benim ultrasonda hiçbirşey yoktu film bi çekildi rahmin yarısı kadar polip..rahim birkaç duvardan oluşuyor..ultrason ilk duvarı görüyor sadece hem tüpler tıkalıysa bunu film dışı anlamak mümkün değil..sonra okuyoruz film çekilmedrn aşılama tüp bebek yapılıyor..tüpler tıkalıysa başarı şansı yokki.sonradan film çekiliyor bebek oluyor..hem zaman hem emek kaybı..

beni de listenize alırmısınız. Ocak 2013 ilk aşılamam olacak (inşallah son olur)

Back