- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
amin canım hepimizin dilekleri aynı kimi okursam kendimden birşeyler buluyorum ve ağlayasım geliyor hemen duygusallaşıyorum benimde son 4 gün allahım yüzümüzü güldürsün
kizlar bugun sabah doktor randevum vardi,
hemen 2. asilamaya geciyoruz hic beklemeden.
bu ay bir de ovidrelle igne yapicam kendime.
bugun klomen e basliyorum 5 gun,
sonra haftaya pazartesi tekrar doktor randevum var
kac yumurta olmus diye bakacak,
ins bu ikinci asilamada gelir bebisim.
adet olunca cok uzulmustum ama simdi tekrar tedavi moduna gecince biraz kendime geldim.
sonucta biz elimizden geleni yapiyoruz, vermek vermemek Allah a kalmis.
ins guzel haberler aliriz kizlar sizlerden de :):):)
perceinge senin bat ne zaman canim?
canım normal seyrinde bat yarın bugünde asilamamin 15. günü
bende bilmiyordum deri altına yapıldığını öğrendiğim iyi olduonu kendınız yapmazsınız göbeğin 2 parmak altına ve deri altına yapılıyor
sivri sinek ısırmış gibi oluyor ben sonuncusunu devlet hastanesinde yaptırdım daha önde 2 tanesini özel de yaptırdım . ama yapamamışlar . Yaptırırken mutlaka söyleyin deri altına diye. her hemşire bilmiyor
merhabalar. benim de bugün sabahtan aşılamam oldu. beklediğimden çok daha kısa, acısız ve rahattı.
İğneli oldum aşılamayı. çünkü bende pko var. geçen yıl 3 ay üst üste klomen kullandım yumurta geliştirmek için ama bana hiç yaramadı. yumurtalıklarımın içi folikül doldu. ve onlar kiste dönüştü. onları eritmek için aylarca uğraştık.
şimdiki doktorum önce menagon 75ml ile başladı. o kalçadan yaptırılıyor ve biraz yakan bir iğne. Bir hafta sonra da gonal f 250'yi ekledi 75ml. bu iğneyi ben yaptım. arkadaşların da paylaştığı gibi azıcık acıyo. (ama yaşadıklarımız yanında leblebi şeker) böylece her gün 150ml oldu. bende doz düşük gitti yani. buna ramen her iki yumurtalığımda en az 15'er küçük folikül gelişti. Allahtan büyümedi onlar. 2 tanesi büyüdü.
toplamda 2 kutu menagon 2 kutu gonal f kullandım. 36 saat önce c.tesi gecesi çatlatma iğnesini vurdum. (o da göbekten) şimdi sonucu bekliyorum. 15 gün çok kısa zannederdim ama şimdi gün gün sayınca anlayacağım ne kadar uzun olduğunu. Şükür ki çok yoğun çalışıyorum gün içinde.
oh oh iyi masallah ya, benim asilamadan sonra 12. gun baslamisti adetim,
senin 15 olmus bile, masallah canim ins guzel haberlerini duyariz insss :):)
bende fostimon kullanmistim aynı şekilde bana hemsire özellikle iğneyi dik olarak batirmami söylemişti ilaç derinin altına iyice işlesin diyekızlar gonal f için konuşuyorum o iğneyi hemşire bana şöle anlattı.göbek deliğinden üç parmak sağ yada sol tarafa iğneyi 90 derecelik dik açı ile tamamen batıracaksın yavaş yavaş zerkedeceksin demişti.
bende fostimon kullanmistim aynı şekilde bana hemsire özellikle iğneyi dik olarak batirmami söylemişti ilaç derinin altına iyice işlesin diye
merhaba arkadaşlar bende 28 ocakta aşılamamı yaptırdım ve bugun sonucunu aldım olumsuz ılk asılamam gercıı menegon ıgne vuruldum ve daha sonra çatlatma ıgnesı ovıtrelle kullanıldı ben polıkıstık over hastasıyım sımdı bır ıkı ay ara verıcem ama cok kotuyum cok moralım bozuldu bugun sonucu elıme aldığımda sımdı 2 ay ara verıcem sızce bu donemde ne yapmam lazım polıkıstık over ıcın bıldıgınzı bı doğal yöntem varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?