• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrella şiddetli bel ağrısı

hayatt01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
10
0
1
37
Merbahalar arkadaşlar kısaca derdimi anlatayım adetimin 3 günü femara kullandım Ocak 28 29 30 Şubat 1 sonra gonal f kullandım şubat 2 3 4 5 doktora gittim yumurtaların iyi durumda 5 6 Şubat gonal f nın son dozunuzda kullanmamı söyledi doktor 6 şubatta Ovitrella kullandım akşam 11 de sonra sadece folik asit ınfolıc kullandım kasıklarımda kramplar falan oluyordu ama doktorum normal dedi bugün iğneyi yapalı 10 gün oldu ama 2 gündür şiddetli bir bel ağrısı ve akıntı normalde acıya dayanıklıyım ama buna dayanamıyorum bu normal mi adet olurken ben bel ağrısı karın ağrısı çeken biri değilim ama şuan belim kırılacak gibi sizde böyle bir durum yaşadınız mı acaba

Hormanlar dan yumurtalıkların ilaçlar uyarıldıgı için gonal f bile başlı başına bu belirtileri yapar ki sen ovitrelle vuruldun bu durum çok normal adet olursan rahatlama gelebilir benim 2 ay etkisi sürüyordu 2. Adetimde tam anlamıyla kendime geliyordum insallh gebe kalırsan zamanla hafifleme hissedersin ağrı kesicide kullanmamaya bak

Back