canlarımm ben başladım pazartesi adetin 2. günü gittim kontrollere 2 günden beri iğne vuruluyorum bakalım ne olucak cumada gidicem yumurtalar ne halde bakılıcakkallahım inş yeni yılda bebişlrimizi kucağımıza almayı nasip ederr .. fazla kafaya takmamamya çalışıyorum no sitress heheheheee 2013 hepimize mutluluk bebeiş getiriri inşş
http://www.kadinlarkulubu.com/asset.php?fid=478371&uid=133012&d=1357060384
bebişleriniz olsunda sizlerede bunlardan yapıyım minnak ayaklar giysin..:) dün gecce bitirmmeye çalıştım 2012 de başladım 2013 te bitirdim...:)
kızlarrrrr kusura bakmayın yeni yıl telaşı ancak cvp yazabiliyorum.liste işini oldu bilin.şimdi hepiniz bana tek tek yaşınızı beklenmeyen adet tarihinizi ve ne zamandır bebek istediginizi yazın ben tek tek liste oluşturmaya başlıcam.kendimle başlıyorum.
bu arada hepiinize iyi yıllar...2013 ve ocak ayı bizlere bebişlerimizi getirir inşallahhhhh
ayy bu nasıl güzel bişiii..çok özendim yaa.bende isterim cidden
http://www.kadinlarkulubu.com/asset.php?fid=478371&uid=133012&d=1357060384
bebişleriniz olsunda sizlerede bunlardan yapıyım minnak ayaklar giysin..:) dün gecce bitirmmeye çalıştım 2012 de başladım 2013 te bitirdim...:)
kızlar güzel bir tablo hazırlamak istiyorum.nasıl yapacagımı öğrenmeye çalışıyorum.çok yakın zamanda güzel bir tablo olacak.bol nazar boncuklu hamiş görüntülüazzcık sabır.buraya yazın ben o bilgileri monte edecem güzelce sonra hepiniz tek tek pozitif sonuçları yazacaksınız ve boncuk arkadaşımız hepimizin bebegine patik örecek....
hohohohohoh
ee sende ördügün patiklerin resmini koymasaydın.beğendik bi kere...
amin canım inşallah. 2013 te bebek istiyoruzzzzz
canım liste için bilgilerimi vereyim 27 yaşındayım, tam 2 senedir bebk istiyoruz. 4 yıllık evliyim. 24 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım.7 ocak test günüm. bakalım ne olacak? inşallah pozitif olur...
örerim tabikide bebişler ayaklarını bi göstermeli önce
ee sende ördügün patiklerin resmini koymasaydın.beğendik bi kere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?