süpeerr çoookk sevindim canımm hayırlısyla kucağımızaa alalımm inşallaaaahhhhhhhhh... çok panik yapıyorum ben yok keseyi görecekmiyim yok kalp atışını duyacakmıyım diye.. sanırım bu panik doğana kadar devam edecek.. allahım hayırla sağlıkla gelmelerini nasip etsin inş..
cnm hadi hayırlısı olsun inş.. ben sadece 2 gün dinlenmiştim oda çok fazla değil.. ağır bişeyler kaldırmamaya çalış sadece.. ağrılarının olması normal benimde ağrımıştı.. eğer için rahat etmiyorsa rapor al istersen canım.. inş gelir bebeğin..
çooookkkk teşekkürr ederimmm canıımmm allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh..
çok sağoll cnmm allahım sanada isteyen herkesede versin mucizesini inşallaaahhh
kızlarr ben 23 ocakta aşılama yaptırdım ya hani o günden bu güne 15. günüm ee şimdi ben doğum tarihini ve gebelik haftasını aşılama günündenmi yoksa son adet günümden mmi hesaplıycam
ohhhhh gelsin pespese hamis haberleri bekleyenlere umut olsun;-)tebrik ederimmm saglikli bi hamilelik gecirip mis kokulu kuzunu sag saglim kucagina almak anali babali saglikla huzurla buyutmek nasip olsun insallahhhhhkızlarr sonucum62,84 hammileliğim kesinleştiiiiiidarısı isteyen bütün herkese inş.
cnm sen kaç haftalık hamile olduğunu biliyormmusun ben druma unuttum sormayı
Hamisciklerrrrr pek sirasi diil ama bisey sorcam size sizlerde problem neydi bi deee kacinci asilaminiz?
massallahhhh o zaman;-) bundansonrada sansiniz hep boyle yaver gitsin insallah annesi;-) sebepsiz infertilite de sans oldukca yuksek,maalesef bizde sorun cok:-( rabbim bizlerede nasip etsin insallah bildigimiz bilmedigimiz her nerde varsa bekleyen hepsinin yuzunu guldursun cevabin icin tesekkur ederim canimbizde problem bulunamıyo benim 3 yaşında kızım var oda 3. aşılamada oldu ve 3 yıl aradan sonrada bu sefer ilk aşılamada geldi bebişimm şükürrr
bizde problem bulunamıyo benim 3 yaşında kızım var oda 3. aşılamada oldu ve 3 yıl aradan sonrada bu sefer ilk aşılamada geldi bebişimm şükürrr
merhaba kizlar hamile arksdaslar tenrik ederim sizleri bizlere dua edin. benim bugun 13. gun ve idrar testi negatif cikti. zaten 7 gunden beri kahverengi leke geliyor du suan dahada koyu geliyor ben bu kahverengi leke nin nedenini arastiricam. adam gibi bir dr bulup bu sorunun neoldugunu bulucam. iki tup hersey mukemmel ama sonuc yok spermler mukemmel rahim iyi tupller acik yumurta olusuyor adetim duzenli bebek yok
aklimi kacirmama az kaldi niye olmuyor bilmiyorum otuziki yasima geldim hala bukadar tedavi sonuc sifira sifir. benim mantigim durdu sadece mutlaka gozden kacan bisey var. karyotipde yaptirdim pihtilasma testlerimide yaptirdim sorun yok. ama bu kahverengi leke benden tup yaptigimdada geldi ve dustu. yani benim yine olmadi bes ay ara verip kilolarimi atip psikolokimi duzeltip trkrar denicem. asla vazgecmicem ama once kendi sagligimi dusunicem
arkadaslar negatif se sonuc benim ucuncu yikilisim ama hayir vazgrcmek yok bebegimden vazgecmicem asla canimdan nasil vaxgecerim sonuna kdar menepoza girene kadar denicem. umudumu yitirmicem aglayin zehirinizi akitin ama kendinuzi birakmayin kimseden kacmayin eve kapanmayin. kendinizi eksik hissetmeyin bilakis bizim neler cektigimizi allah biliyor insanlari takmayin yolunuza devam edin esinizle hayatin tadini cikarin. ben daha birsure kk ya girmicem okumucam kafami bosaltip ruhumu dinlendiricm. allah kimenin kucaguni bos birakmasin. kendinize iyi bakin umutsuzluk yok bizde anne olucaz insallah...
seninle aynı kaderi paylaşıyorum 33 yaşındayım hiç bir neden yok ama 3 senedir uğraşıyorum . bu gün aşılamanın 6 günü . Allah bizede bir evlat nasip etmiştir vakti ve zamanını bekliyordur umarım.
slm kızlar, bugün aşılamamı yaptırdım. Hiçbir ağrım sızım olmadı çok şükür. Yanlız sabaha kadar yumurtalıklarım çıkacak gibi ağrıdı. Sanırım sabaha doğru yumurtalar çatladı. Dr.um 12 gün sonra test yapılabilir dedi. Sabahları progeston vajinadan al dedi. Bakalım inşallah tutar. Gün aşırı ilişki dedi birde. Pzt.i okullar açılıyor ben günde 2 saat yoldayım ve yollarda hiç iyi değil rapor mu alsam acaba yoksa 4 günlük dinlenme yeter mi sizce?
merhaba kizlar benide senin gibi asilamamin 13. gunu gece bir sicak basti senin gibi terledim sonrada sabah kirmizilari gordum ve uzuldum ama olsun olmadigindada vardir bir hikmeti
24 ocakta başladım iğnelere,2 adet gonal f 450 kullandım ve 4 şubatta aşılamam oldu..devlet karşıladı ama ilaçlar + çatlatma iğneleri ile 300 ödedim eczaneye mervecim
bende 3 gün rapor aldım,bugün son günüm..ama yumurtalıklarım felaket acıyor..
normalmi kızlar,sizinde öylemi?birde belim sökülüyor sanki?
belin cok agri yapar hatta karninda sislik gaz agrin olur bunlar normal genelde hepsinde degil ama butun asilama yaptiranlarda oluyor ahhh kandimizi durmadan hormonluyoruz o kadarda olsun
naz cim ya sana zahmet,
4 tane hamis var ya listede,
onlarin degerlerini de eklesek,
en azindan nasil bi durumda pozitif olmus diye biz de kendimizinkiyle kiyasalariz..
kızlar internetten erken gebelik testi aldım :) ilişkiden 5 gün sonra doğru sonuç veriyormuş güya ..
neden aldım bilmiyorum ama sanırım ne kadar erken öğrenirsem okadar kar diye düşündüm :)
aşılamamın kaçıncı günü yapsam sizce ?
hangi değerleri canım?beta hcg leri mi anlamadım?bu arada o tablo gibi şey ancak öle sığıyor.başka bişi eklemk mümkün degil.eğer kastın beta hcg ise 5 üzeri zaten hamiş sayılıyor
canım erken gebelik testi aşılamada yapma...çünkü çatlatma iğnesinin içinde beta hcg hormonu var.sen o testi yapsan şimdi pozitif çıkar.bence 14.günü direk kan testi yaptır.zaten eğer hamişş degilsen 14. güne kadar kesin adet oluyorsun.benim 12.günü başlamıştı kanamam.14 e kaldıysan yüzde 90 hamişsin
yok canim ya, sperm degerleri, iste sayi morfoloji hiz filan,
bi de kac yumurta olmus.
yani arkadaslar soyleyebilirlerse o da olur.
bi umut kapisi ariyorum iste.. naparsin...
kirmizilar ha geldi ha gelecek gibi hissediyorum..
kızlar bi şey soracağım. Dr bana progestan verdi sabah 1 tane vajinadan dedi.yoksa mide bunaltısı, baş dönmesi yapar dedi. Önceki hamileliğinden kalma var onu kullan dedi yazmadı yani. Şimdi buldum hapı kullanım talimatını okudum. Ağızdan alınır diyor. Bilginiz var mı acaba? Olmazsa ağızdan alırım etkisi aynı mı olur sizce yan etkisi umrumda değil. Yeter ki hamiş olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?