Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm sen kaç haftalık hamile olduğunu biliyormmusun ben druma unuttum sormayı

kızlarr ben 23 ocakta aşılama yaptırdım ya hani o günden bu güne 15. günüm ee şimdi ben doğum tarihini ve gebelik haftasını aşılama günündenmi yoksa son adet günümden mmi hesaplıycam

cnm çok sevindim inşallah sorunsuz bir hami,lelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.gebelik haftanı tüp bebek ile olsa bile son adet tarihine göre hesaplıyorsun cnm transfer günü veya aşılama gününe göre değil.

kızlarr sonucum62,84 hammileliğim kesinleştiiiiii darısı isteyen bütün herkese inş.
ohhhhh gelsin pespese hamis haberleri bekleyenlere umut olsun;-)tebrik ederimmm saglikli bi hamilelik gecirip mis kokulu kuzunu sag saglim kucagina almak anali babali saglikla huzurla buyutmek nasip olsun insallahhhhh

Hamisciklerrrrr pek sirasi diil ama bisey sorcam size sizlerde problem neydi bi deee kacinci asilaminiz?

bizde problem bulunamıyo benim 3 yaşında kızım var oda 3. aşılamada oldu ve 3 yıl aradan sonrada bu sefer ilk aşılamada geldi bebişimm şükürrr
massallahhhh o zaman;-) bundansonrada sansiniz hep boyle yaver gitsin insallah annesi;-) sebepsiz infertilite de sans oldukca yuksek,maalesef bizde sorun cok:-( rabbim bizlerede nasip etsin insallah bildigimiz bilmedigimiz her nerde varsa bekleyen hepsinin yuzunu guldursun cevabin icin tesekkur ederim canim

bizde problem bulunamıyo benim 3 yaşında kızım var oda 3. aşılamada oldu ve 3 yıl aradan sonrada bu sefer ilk aşılamada geldi bebişimm şükürrr

Canım hayırlı olsun hamileliğin rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende 1 şubatta aşılama yaptırdım sancılarım var hala kısmet ise 14 şubatta da sonucu öğreneceğim.sen ne kadar erken öğrenmişsin sonucunu.rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.ikizde olabilir.kısmet.

oof of iste hepimiz ayni seyleri yasiyoruz, kk ya girmeyi kafa dagitma fikri cok iyi, bi ara ben de yapmistim, uyeligimi bile iptal ettirmistim, bu ikinci uyeligim.
iste insan bazen de konuscak birilerini ariyor, dertlescek.. ins canm sen de guclu birisine benziyorsun.. Rabbim hepimiziden hakkinda en hayirlisini versin..

ins Atalan cim, ben de 28 olucam bu sene, hic baska cocugum da yok, bakalim Rabbim nasib ederse olur ins..

ben 1 gun anca dinlenebildim, ertesi gun ie gittim mecbur, ama ne kadar dinlenebilsen o kadar iyi sanki..

merhaba kizlar benide senin gibi asilamamin 13. gunu gece bir sicak basti senin gibi terledim sonrada sabah kirmizilari gordum ve uzuldum ama olsun olmadigindada vardir bir hikmeti

hmm oyle mi o zaman belki bugun adet olurum ben de, bakalim bekleyip gorces.

agrilar oluyor canim ya, gaz oluyor, siskinlik oluyor, rahim filmindeki gibi sancilar oluyor.. belim de biraz agridi ama sokulcek gibi cok degil sanirim..
ins bebegin seninledir canim...

belin cok agri yapar hatta karninda sislik gaz agrin olur bunlar normal genelde hepsinde degil ama butun asilama yaptiranlarda oluyor ahhh kandimizi durmadan hormonluyoruz o kadarda olsun

dogru diyorsun canim.. oof of bunlari yasayacagimi hiicc tahmin etmezdim.. bebek dusunmeye baslayinca, bi tane kitap almistim hamilelik ve dogum diye..heme okumaya baslamistim.
daha oralara bile gelemedim. bosu bosuna heyecan yapmisim. arastira arastira uzman oldu bu konularda zaten..

naz cim ya sana zahmet,
4 tane hamis var ya listede,
onlarin degerlerini de eklesek,

en azindan nasil bi durumda pozitif olmus diye biz de kendimizinkiyle kiyasalariz..

kızlar internetten erken gebelik testi aldım :) ilişkiden 5 gün sonra doğru sonuç veriyormuş güya ..
neden aldım bilmiyorum ama sanırım ne kadar erken öğrenirsem okadar kar diye düşündüm :)
aşılamamın kaçıncı günü yapsam sizce ?

naz cim ya sana zahmet,
4 tane hamis var ya listede,
onlarin degerlerini de eklesek,

en azindan nasil bi durumda pozitif olmus diye biz de kendimizinkiyle kiyasalariz..

hangi değerleri canım?beta hcg leri mi anlamadım?bu arada o tablo gibi şey ancak öle sığıyor.başka bişi eklemk mümkün degil.eğer kastın beta hcg ise 5 üzeri zaten hamiş sayılıyor

canım erken gebelik testi aşılamada yapma...çünkü çatlatma iğnesinin içinde beta hcg hormonu var.sen o testi yapsan şimdi pozitif çıkar.bence 14.günü direk kan testi yaptır.zaten eğer hamişş degilsen 14. güne kadar kesin adet oluyorsun.benim 12.günü başlamıştı kanamam.14 e kaldıysan yüzde 90 hamişsin

hangi değerleri canım?beta hcg leri mi anlamadım?bu arada o tablo gibi şey ancak öle sığıyor.başka bişi eklemk mümkün degil.eğer kastın beta hcg ise 5 üzeri zaten hamiş sayılıyor

yok canim ya, sperm degerleri, iste sayi morfoloji hiz filan,
bi de kac yumurta olmus.

yani arkadaslar soyleyebilirlerse o da olur.

bi umut kapisi ariyorum iste.. naparsin...
kirmizilar ha geldi ha gelecek gibi hissediyorum..

ne zor bir bekleyişmiş..

boncuk hamişliğin kesinleşmiş.tekrar tebrik ederim.senin hamile kalacagından emindim zaten.daha öncede aşılama ile gebeliğn olmuş zaten..darısı bize...çok sıkıldım şu bekleme işinden ya...bir an önce bizde hamiş olabilsek...tüpe gerek kalmasa..

kızlar bi şey soracağım. Dr bana progestan verdi sabah 1 tane vajinadan dedi.yoksa mide bunaltısı, baş dönmesi yapar dedi. Önceki hamileliğinden kalma var onu kullan dedi yazmadı yani. Şimdi buldum hapı kullanım talimatını okudum. Ağızdan alınır diyor. Bilginiz var mı acaba? Olmazsa ağızdan alırım etkisi aynı mı olur sizce yan etkisi umrumda değil. Yeter ki hamiş olayım

yok canim ya, sperm degerleri, iste sayi morfoloji hiz filan,
bi de kac yumurta olmus.

yani arkadaslar soyleyebilirlerse o da olur.

bi umut kapisi ariyorum iste.. naparsin...
kirmizilar ha geldi ha gelecek gibi hissediyorum..

aman öle deme ya.gelmesin körolacası kırmızılar
canım dedigim gibi tabloya yanlamasına ekstra bişi sığmıyo.bir de arada oraya reklam konuyor.onda bile düzgün durmuyo yazdıklarım.bak ben kendimi söyliyim.1 yumurtam oluşmuştu.eşimin tüm değerleri iyi.sadece morfolojisi 0.. bende sorun yok.aşılama tutmadı.morfoloji 0 iseaşılamadan pek ümidin olmasın. biraz gerçekçi yazdım ama doğrusu bu

canım bence doktor nasıl dediyse öle yap..yani ağızdan alma.bu benim tavsiyem tabi.bu arada doktor bana ne hap nede jel vermişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…