- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
dayansan ne olacakki gene kırmızıları görüce en azından olmadıgını ögrenirsem beklemem..
yanlız dün ben biraz temizlik yaptım agır falan kaldırdım kasıklarıma cok siddetli bir agrı girdi ve biraz sarımsı akıntı geldi acaba neydiki...idrar testimi yaptın.idarda belki belli olmayabilir canım ya.. hamilelik belirtisi olabilir belki.insallah hayırdır canım
18 mm olması gerekmiyor mu.benim ilkinde 6 yumurtam oluştu ama 14 ve 15 mm de kaldılar doktor aşılama yapmadı.ikincide 6 yumurtam oluştu ve 21 mm olunca aşılama yapıldı.ama eşimin değerleri düşüktü.aşılamam tutmadı
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılayım.benimde bu hafta olavcak aşılama.topiği okudum tecrübeli arkadaşlar var burda aşılama öncesi nelere dikkat edlim.bana doktor gonal f verdi.gerçi yumurtam çok gelişmedi ama inşallah olur.sağ taraf 1 tane gelişmiş sol tarafta 1 tane 10 mm olmuş sadece sizce tutar mı.[/QUO
canım aramıza hos geldin. sana cok fazla yardımcı olamam cünkü benimde bu ay ilk aşılamam oldu günümü bekliyorum.bende hapla asılama yaptırdım hatta 11 yumurtam vardı ama kac mm oldugunu söylemedi bile dr insallah tutar canım seninde benimde isteyen herkezinde tutsun.
ÇOK TEŞEKKÜRLER.İNŞALLAH AŞILAMAN TUTAR.BURDA ALDIMIZ OLUMLU CEVAPLAR UMUDUMUZU ARTTIRIYOR.İNŞALLAH BURDAKİ HERKES HAMİLE KALIR.AMİNN
merhaba kizlar hamile arksdaslar tenrik ederim sizleri bizlere dua edin. benim bugun 13. gun ve idrar testi negatif cikti. zaten 7 gunden beri kahverengi leke geliyor du suan dahada koyu geliyor ben bu kahverengi leke nin nedenini arastiricam. adam gibi bir dr bulup bu sorunun neoldugunu bulucam. iki tup hersey mukemmel ama sonuc yok spermler mukemmel rahim iyi tupller acik yumurta olusuyor adetim duzenli bebek yok
aklimi kacirmama az kaldi niye olmuyor bilmiyorum otuziki yasima geldim hala bukadar tedavi sonuc sifira sifir. benim mantigim durdu sadece mutlaka gozden kacan bisey var. karyotipde yaptirdim pihtilasma testlerimide yaptirdim sorun yok. ama bu kahverengi leke benden tup yaptigimdada geldi ve dustu. yani benim yine olmadi bes ay ara verip kilolarimi atip psikolokimi duzeltip trkrar denicem. asla vazgecmicem ama once kendi sagligimi dusunicem
arkadaslar negatif se sonuc benim ucuncu yikilisim ama hayir vazgrcmek yok bebegimden vazgecmicem asla canimdan nasil vaxgecerim sonuna kdar menepoza girene kadar denicem. umudumu yitirmicem aglayin zehirinizi akitin ama kendinuzi birakmayin kimseden kacmayin eve kapanmayin. kendinizi eksik hissetmeyin bilakis bizim neler cektigimizi allah biliyor insanlari takmayin yolunuza devam edin esinizle hayatin tadini cikarin. ben daha birsure kk ya girmicem okumucam kafami bosaltip ruhumu dinlendiricm. allah kimenin kucaguni bos birakmasin. kendinize iyi bakin umutsuzluk yok bizde anne olucaz insallah...
tebrik ederimmmmmmm cok sevindim bu hamis haberleri ne kadar guzel oluyo boyle ya;-)rabbim sag saglim kucagina almayi anali babali saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin insallahhhhhh
valla canim dayanabiliyorsan yapma, ben yaptim da ne oldu iki gundur negatif
az once boyle bi sicak basti vucudumu, boynum filan terlemis, cok ilginc hic daha once boyle bi sey odugunu hatirlamiyorum,
insallah hayra alamettir.. :)
ben ilk aşılamamı klomenle olmuştum ilaçlar dahil 350 tl para ödedim bu ay 2. Aşılamamı olucam iğneler daha pahalı deniyor kaç gün iğne vuruluyor ve kaç para tutuyor iğneler acaba?
slm kızlar, bugün aşılamamı yaptırdım. Hiçbir ağrım sızım olmadı çok şükür. Yanlız sabaha kadar yumurtalıklarım çıkacak gibi ağrıdı. Sanırım sabaha doğru yumurtalar çatladı. Dr.um 12 gün sonra test yapılabilir dedi. Sabahları progeston vajinadan al dedi. Bakalım inşallah tutar. Gün aşırı ilişki dedi birde. Pzt.i okullar açılıyor ben günde 2 saat yoldayım ve yollarda hiç iyi değil rapor mu alsam acaba yoksa 4 günlük dinlenme yeter mi sizce?
slm kızlar, bugün aşılamamı yaptırdım. Hiçbir ağrım sızım olmadı çok şükür. Yanlız sabaha kadar yumurtalıklarım çıkacak gibi ağrıdı. Sanırım sabaha doğru yumurtalar çatladı. Dr.um 12 gün sonra test yapılabilir dedi. Sabahları progeston vajinadan al dedi. Bakalım inşallah tutar. Gün aşırı ilişki dedi birde. Pzt.i okullar açılıyor ben günde 2 saat yoldayım ve yollarda hiç iyi değil rapor mu alsam acaba yoksa 4 günlük dinlenme yeter mi sizce?
kızlarr sonucum62,84 hammileliğim kesinleştiiiiiidarısı isteyen bütün herkese inş.
24 ocakta başladım iğnelere,2 adet gonal f 450 kullandım ve 4 şubatta aşılamam oldu..devlet karşıladı ama ilaçlar + çatlatma iğneleri ile 300 ödedim eczaneye mervecim
bende 3 gün rapor aldım,bugün son günüm..ama yumurtalıklarım felaket acıyor..
normalmi kızlar,sizinde öylemi?birde belim sökülüyor sanki?
kızlarr sonucum62,84 hammileliğim kesinleştiiiiiiDarısı isteyen bütün herkese inş.
allah bütün isteyenlere verir inşallah arkadaşlar burdan duymak stiyorum sizleinde hamile olduğunu hamileyim ama hergün girip yazılarınızı okuyorum ve dua ediyorum inşallah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız...
süpeerr çoookk sevindim canımm hayırlısyla kucağımızaa alalımm inşallaaaahhhhhhhhh... çok panik yapıyorum ben yok keseyi görecekmiyim yok kalp atışını duyacakmıyım diye.. sanırım bu panik doğana kadar devam edecek.. allahım hayırla sağlıkla gelmelerini nasip etsin inş..kızlarr sonucum62,84 hammileliğim kesinleştiiiiiidarısı isteyen bütün herkese inş.
cnm hadi hayırlısı olsun inş.. ben sadece 2 gün dinlenmiştim oda çok fazla değil.. ağır bişeyler kaldırmamaya çalış sadece.. ağrılarının olması normal benimde ağrımıştı.. eğer için rahat etmiyorsa rapor al istersen canım.. inş gelir bebeğin..slm kızlar, bugün aşılamamı yaptırdım. Hiçbir ağrım sızım olmadı çok şükür. Yanlız sabaha kadar yumurtalıklarım çıkacak gibi ağrıdı. Sanırım sabaha doğru yumurtalar çatladı. Dr.um 12 gün sonra test yapılabilir dedi. Sabahları progeston vajinadan al dedi. Bakalım inşallah tutar. Gün aşırı ilişki dedi birde. Pzt.i okullar açılıyor ben günde 2 saat yoldayım ve yollarda hiç iyi değil rapor mu alsam acaba yoksa 4 günlük dinlenme yeter mi sizce?
çooookkkk teşekkürr ederimmm canıımmm allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh..tebrik ederimmmmmmm cok sevindim bu hamis haberleri ne kadar guzel oluyo boyle ya;-)rabbim sag saglim kucagina almayi anali babali saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin insallahhhhhh
canım cok sevındım allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin ınş rabbım bızlere de nasıp ededr ıns.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?