Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar herkes ilk aşılama tutmaz diyor,benimde ümidim kırılıyor
ümitlenipte daha sonrada hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum
offff ne zorrrr

hiç tutmaz diye birşey yok..kafana takma..tutan bir sürü kişi var..herkes kk ne girmiyor arkadaşın dediği gibi..ama oran düşük diyorlar..

hepimiz ümitleniyoruz..ümitsiz yaşanmaz..ümitlenicez..inşallah olacak..olmazsa tekrar ve tekrar ümitlenicez..hayal kırıklığı pahasına hayat böyle...[/QUOTE]

agzina saglik arkadasim aynen oyle bebegimiz olana kadar olacak birgun mutlaka...

kızlar ben az önce kan testi yapptırdım ögleden sonra sonucumu alıcam dua edin bana insallah aşılamam tutmustur..

kızlar ben az önce kan testi yapptırdım ögleden sonra sonucumu alıcam dua edin bana insallah aşılamam tutmustur..
canımm inşallah ya inşallah hamilesindir.kaç gün geçti adet tarihinden. rabbim yüzünü güldürür inşallah

kızlar herkes ilk aşılama tutmaz diyor,benimde ümidim kırılıyor
ümitlenipte daha sonrada hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum
offff ne zorrrr
ya arkadasim o diyenler halt etmis oyle bisey yok onlar cok biliyor boyle sacmaliklara kafani takma allahin dedigi olur. ben birsuru kisi taniyorum asi ile hamis. hayat bu kk dan ibaret degil unutma cnm. hic moralini bozma tup sayfasina git yok ilkler tutmuyomus muneccimler masallah. umidin kirilmasin sen elinden geleni yap gerisi rabbimin lutfu bebegine kavusursun tez zamanda insallah.[/QUOTE]

içimi ferahlattın arkadaşım,ağzına sağlıkkk
hangi sayfayı gideyim tekrar yazarmısın?

slm betoka
ettim inşallah duam tutar hayırlı haberini buradan alırız rabbimm isteyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnnn ....

içimi ferahlattın arkadaşım,ağzına sağlıkkk
hangi sayfayı gideyim tekrar yazarmısın?[/QUOTE]

ah cnm ya ben tup bebek yspanlarin sayfasinada gitsen ordada ilkler tutmazmis yok efendim likler olmuyomus. tup bebek sans okadar yuksek yani. kisaca 5 yila yakin ugrasiyorum ve ogrendigim allah ol demezse olmuyor dua ve tedaviye devam. etrafin sozlerine kulak tikarsan yani sagir olursan birde kor ozamsn cok rahat oluyosun. ben oyle yapiyirum tavsiye ederim.tez zamanda kavus bebisine insallah cnm

Kızlar % 1 morfoloji ile hamile kalan yok mu :-(

benim eşimin morfolojisi de 1-2 arası gidip geliyor..biz de deniyoruz bakalım..ama 0 morfolijiyle de kalanlar var,dr.lara sorarsan morfolojiye takılmayın diyorlar..Kruger kriterleri çok sert, Türk erkeklerinin genelde düşük, 10 çocuğu olup morfolojisi 3 olan varmış.. hatta azospermi olup (yani hiç sperm hücresi olmayan) hamile kalanlar var..Rabbimden umut kesilmez..

Tabiiki umut kesilmez ama anladigim su ki morfoloji dusuk olanlar biraz zorlanıyor

Selammmm kızlarrr bugun itibariyle bende aşılamaya gectımmm ıgnelerımı aldım pazartesi başlıycammm ama okadar çok hap verdiki bünyem nasıl kaldırcak bilmiyorum

Selammmm kızlarrr bugun itibariyle bende aşılamaya gectımmm ıgnelerımı aldım pazartesi başlıycammm ama okadar çok hap verdiki bünyem nasıl kaldırcak bilmiyorum

tedavin hayirli uugurlu bebisli olsun. hic stres yapma tedavi asamasinda kendini cok rahat birak . muzik dinle gez dolas inan en iyisi. viamin falanmi verdi bosver olsunda bizim bunyemiz kaldirir hrseyi bebisimiz gelsinde dimi ama. kafana takilan hetseyi doktoruna sorcekinme skn. kucagin dolsun insallah.

canımm yazmamışsın sonucunu merak ediyorum çookk inş. seninledir bebişinn
canım belirtilerin nelerdi?? kaç gün kala başladı belirtilerin?? ben hiç bişey hissetmiyorumm =(([/B]

belirtilerim yaklaşık 1 hafta sonra başladı belirtilerimi aşağıya yazdım moralini bozma sen kaçıncı gündesin aşılamanın[/QUOTE]

cnm bugün 11. günüm ve hafif hafif adet ağrılarım başladıı =( moralimi bozmamak mümkünmüki =(( o kadar üzgünümki anlatamam.. kaç gündür ağlak ağlak dolaşıyorum.. pazartesi test yapıcam yinede her ihtimale karşı.. inş. yanılırımmmm

cnm bugün 11. günüm ve hafif hafif adet ağrılarım başladıı =( moralimi bozmamak mümkünmüki =(( o kadar üzgünümki anlatamam.. kaç gündür ağlak ağlak dolaşıyorum.. pazartesi test yapıcam yinede her ihtimale karşı.. inş. yanılırımmmm[/QUOTE]

canım ya inşallah hamişsindir. karamsar olma, belki de bebek vardır ve boşuna üzülüyorsundur lütfen

canım ya inşallah hamişsindir. karamsar olma, belki de bebek vardır ve boşuna üzülüyorsundur lütfen[/QUOTE]

canımm nişallahh yaa.. aslında karamsar değilimdir pek ama ne bilim diğer hamileliğimdeki belirtileri arıyorum kendimde.. aslında hafif belirtilerim var ama kullandığım jelin etkisi büyük ihtimalle.. aslında olmamasına bu kadar takılmamıştım ama eşimle konuştuk olmadı büyük bi ihtimal dedim çok fazla ümitlenmesin diye.. oda bana dediki demekki allahın bi bildiği varki vermiyo dedi bırakalım tedaviyi dedi bende buna çok üzüldüm.. ben tedaviyi bırakmak istemiyorummm =(( zaten boşu boşuna birsürü zaman kaybettik.. biz çabalıycaz elimizden geleni yapıcazki rabbim versin.. bende böyle düşünüyorum ne biliyim =(

canım ya inşallah hamişsindir. karamsar olma, belki de bebek vardır ve boşuna üzülüyorsundur lütfen

canımm nişallahh yaa.. aslında karamsar değilimdir pek ama ne bilim diğer hamileliğimdeki belirtileri arıyorum kendimde.. aslında hafif belirtilerim var ama kullandığım jelin etkisi büyük ihtimalle.. aslında olmamasına bu kadar takılmamıştım ama eşimle konuştuk olmadı büyük bi ihtimal dedim çok fazla ümitlenmesin diye.. oda bana dediki demekki allahın bi bildiği varki vermiyo dedi bırakalım tedaviyi dedi bende buna çok üzüldüm.. ben tedaviyi bırakmak istemiyorummm =(( zaten boşu boşuna birsürü zaman kaybettik.. biz çabalıycaz elimizden geleni yapıcazki rabbim versin.. bende böyle düşünüyorum ne biliyim =([/QUOTE]

haklısın tabi. bence de bırakmamalısınız. inşallah canım gönülden dua ettim senin için inan hamilesindir de bu düşündüklerin gelir geçer. Değilsen de uğraşmaya devam tabi ki senin.

haklısın tabi. bence de bırakmamalısınız. inşallah canım gönülden dua ettim senin için inan hamilesindir de bu düşündüklerin gelir geçer. Değilsen de uğraşmaya devam tabi ki senin.[/QUOTE]

inşallahh canımm çok sağol allah kabul etsin dualarımızı hepimizin inşallah.. inş. hepimiz kavuşuruz bebişlerimizeee

kızlar sizi merakta bıraktıgım için cok cok özür diliyorum ve dualarınızla benim yanımda oldugunuz içinde cok tesekkür ederim.simdi anlatayım ve bana biraz olsun bilgi verin cünkü kafayı sıyırmak üzereyim bilgisi olan lütfen bana yardım etbilginiz gibi gecen hafta cumartesi aşılamam yapılmıstı bugünde dr yumurtlama yani progesteron testi için cagırdı 26.35 cıktı dr gayet iyi yumurtlama olmus ama döllenme olup olmadıgını bilmiyoruz adetini bekliycez dedi. buraya kadar bişey yok...birileri benim kanıma girdi dedilerki asılamadan 3 gün sonra bile kanda belli oluyor sen git kan testi yaptır cıkar dediler.bende onlara uyup beta hcg testini yaptırdım ve 1.00 cıktı..ordakilerde dediki bu tam bi sonuc degil 2 gün sonra yine gel yine yapalım yükselirse hamilesindir dediler. benimde bugün asılamadan sonra 7. günüm nette arastırdım 8. günden sonra daha kesin belli oluyormus. hatta bazılarınız adeti gecikmesine ragmen yaptırıp 1. cıkıp 10 gün sonra 400lerde cıkanlar var gec döllenme olabiliyormus..allahım cok kafam karıstı keske bekleseydim de o kan testini yaptırmasaydım..zaten hiç de umudum yoktu olmadıda cok üzgünüm ögrendiğimden beri aglıyorum cıldırcam...
LÜTFEN BİLEN VARSA ACIKLASIN BANA (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…