kızlar herkes ilk aşılama tutmaz diyor,benimde ümidim kırılıyor
ümitlenipte daha sonrada hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum
offff ne zorrrr
canımm inşallah ya inşallah hamilesindir.kaç gün geçti adet tarihinden. rabbim yüzünü güldürür inşallahkızlar ben az önce kan testi yapptırdım ögleden sonra sonucumu alıcam dua edin bana insallah aşılamam tutmustur..
ya arkadasim o diyenler halt etmis oyle bisey yok onlar cok biliyor boyle sacmaliklara kafani takma allahin dedigi olur. ben birsuru kisi taniyorum asi ile hamis. hayat bu kk dan ibaret degil unutma cnm. hic moralini bozma tup sayfasina git yok ilkler tutmuyomus muneccimler masallah. umidin kirilmasin sen elinden geleni yap gerisi rabbimin lutfu bebegine kavusursun tez zamanda insallah.[/QUOTE]kızlar herkes ilk aşılama tutmaz diyor,benimde ümidim kırılıyor
ümitlenipte daha sonrada hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum
offff ne zorrrr
Kızlar bizim morfoloji 0'di 1 olmuş. Dr esime asilamayi yeniden deneyebiliriz demis. Aramızda % 1 morfoloji ile asilamasi tutan var mı? Sayı ve hızda problem yok çok şükür
kızlar ben az önce kan testi yapptırdım ögleden sonra sonucumu alıcam dua edin bana insallah aşılamam tutmustur..
hayırlı haberlerini alırız inşallah..dualarımız seninle..kızlar ben az önce kan testi yapptırdım ögleden sonra sonucumu alıcam dua edin bana insallah aşılamam tutmustur..
ya arkadasim o diyenler halt etmis oyle bisey yok onlar cok biliyor boyle sacmaliklara kafani takma allahin dedigi olur. ben birsuru kisi taniyorum asi ile hamis. hayat bu kk dan ibaret degil unutma cnm. hic moralini bozma tup sayfasina git yok ilkler tutmuyomus muneccimler masallah. umidin kirilmasin sen elinden geleni yap gerisi rabbimin lutfu bebegine kavusursun tez zamanda insallah.
Kızlar % 1 morfoloji ile hamile kalan yok mu :-(
benim eşimin morfolojisi de 1-2 arası gidip geliyor..biz de deniyoruz bakalım..ama 0 morfolijiyle de kalanlar var,dr.lara sorarsan morfolojiye takılmayın diyorlar..Kruger kriterleri çok sert, Türk erkeklerinin genelde düşük, 10 çocuğu olup morfolojisi 3 olan varmış.. hatta azospermi olup (yani hiç sperm hücresi olmayan) hamile kalanlar var..Rabbimden umut kesilmez..
Tabiiki umut kesilmez ama anladigim su ki morfoloji dusuk olanlar biraz zorlanıyor
Selammmm kızlarrr bugun itibariyle bende aşılamaya gectımmm ıgnelerımı aldım pazartesi başlıycammm ama okadar çok hap verdiki bünyem nasıl kaldırcak bilmiyorum
canımm yazmamışsın sonucunu merak ediyorum çookk inş. seninledir bebişinnkızlar ben az önce kan testi yapptırdım ögleden sonra sonucumu alıcam dua edin bana insallah aşılamam tutmustur..
canım belirtilerin nelerdi?? kaç gün kala başladı belirtilerin?? ben hiç bişey hissetmiyorumm =(([/B]
cnm bugün 11. günüm ve hafif hafif adet ağrılarım başladıı =( moralimi bozmamak mümkünmüki =(( o kadar üzgünümki anlatamam.. kaç gündür ağlak ağlak dolaşıyorum.. pazartesi test yapıcam yinede her ihtimale karşı.. inş. yanılırımmmm
canım ya inşallah hamişsindir. karamsar olma, belki de bebek vardır ve boşuna üzülüyorsundur lütfen
canımm nişallahh yaa.. aslında karamsar değilimdir pek ama ne bilim diğer hamileliğimdeki belirtileri arıyorum kendimde.. aslında hafif belirtilerim var ama kullandığım jelin etkisi büyük ihtimalle.. aslında olmamasına bu kadar takılmamıştım ama eşimle konuştuk olmadı büyük bi ihtimal dedim çok fazla ümitlenmesin diye.. oda bana dediki demekki allahın bi bildiği varki vermiyo dedi bırakalım tedaviyi dedi bende buna çok üzüldüm.. ben tedaviyi bırakmak istemiyorummm =(( zaten boşu boşuna birsürü zaman kaybettik.. biz çabalıycaz elimizden geleni yapıcazki rabbim versin.. bende böyle düşünüyorum ne biliyim =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?