Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kan testi için son 3 günüm melodi1986,hayırlı olsun diliyorum sana ve sağlıkla geçen güzel bir hamilelik olsun...
duaların için teşekkürler..

cevap için sagol canım :))

3.gunu basladim igne yapmaya sen genede doktoruna durumunu soyle cunku ben puregon kullandim 11 gunu sadece kan tahlili yaptirip doktora gittim 1 yumurta vardi (19) aksam yumurta catlatma ignesini yaptim sabahta asilama oldu birde ise yaradimi bilmem incir yedim ve omega 3 ictim hadi hayirlisi bazilari (para icin zirtpirt cagiriyo)

bitki çayı içmesen iyi olur bence...bol su iç,komposto ye.

tamam canım çok sagol bilgi için :)

Sağol canım.İnş güzel haberler verirsin bizlere.

evet arkadaşlar bana 2 kez aşılama yapıldı ikisindede tuttu 1 aşılamam tuttu fakat bebeğin 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum 2. aşılamam ocakta yapıldı oda tuttu şuan 5.haftadayım belirtilerim ise ilk aşılamamda elim ayağım dondu fakat tuttu ikinci aşılamamdada aşırı ateş yaptı elim ayağım gögsüm yanıyodu yani belirtilere takılmayın çünkü çok farklı oluyo bol bol dua edin ve stres yapmayın

canım belirtilerin nelerdi?? kaç gün kala başladı belirtilerin?? ben hiç bişey hissetmiyorumm =(([/B][/QUOTE]

belirtilerim yaklaşık 1 hafta sonra başladı belirtilerimi aşağıya yazdım moralini bozma sen kaçıncı gündesin aşılamanın

hayır değil bence,daha bugün 2 kişiyle hastanede konuştum sıra beklerken..eşinde problem var diye aşılamasız direk tüp bebeğe almış doktorlar tatlım

canım belirtilerin nelerdi?? kaç gün kala başladı belirtilerin?? ben hiç bişey hissetmiyorumm =(([/B]

belirtilerim yaklaşık 1 hafta sonra başladı belirtilerimi aşağıya yazdım moralini bozma sen kaçıncı gündesin aşılamanın[/QUOTE]

kızlar herkes ilk aşılama tutmaz diyor,benimde ümidim kırılıyor
ümitlenipte daha sonrada hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum
offff ne zorrrr

zeysan nasıl yani belirtmmii var adet için inş. oplmmazsın yaa burdan birrlikte yazarız hamileyimm diye inş. ben pazara test yaptırrrıyorum hayırlısı olsun hepimiz için ccnm

arkadaşlar, aşılamadan sonra progynex iğne(progesteron hormonu içeriyor) kullandınız mı?
bu iğne adeti geciktirir mi?bilginiz var mı? 1.aşılamada progestan hapını kullanmıştım geciktirmemişti,
acaba iğnesi geciktiriyor mu?

cnm bende tup denememde kullanmistim gecikmemis hatta erken gelmisti. gecikme yspmaz beb
nce

canım belirtilerin nelerdi?? kaç gün kala başladı belirtilerin?? ben hiç bişey hissetmiyorumm =(([/B]

belirtilerim yaklaşık 1 hafta sonra başladı belirtilerimi aşağıya yazdım moralini bozma sen kaçıncı gündesin aşılamanın[/QUOTE]

melodi sende hammmile olduğunu öğrrenmmeden öne veyada sona hafif sarımsı bi akıntın oluyomuydu

offff ne zorrrr[/QUOTE]
ya arkadasim o diyenler halt etmis oyle bisey yok onlar cok biliyor boyle sacmaliklara kafani takma allahin dedigi olur. ben birsuru kisi taniyorum asi ile hamis. hayat bu kk dan ibaret degil unutma cnm. hic moralini bozma tup sayfasina git yok ilkler tutmuyomus muneccimler masallah. umidin kirilmasin sen elinden geleni yap gerisi rabbimin lutfu bebegine kavusursun tez zamanda insallah.

offff ne zorrrr[/QUOTE]

hiç tutmaz diye birşey yok..kafana takma..tutan bir sürü kişi var..herkes kk ne girmiyor arkadaşın dediği gibi..ama oran düşük diyorlar..

hepimiz ümitleniyoruz..ümitsiz yaşanmaz..ümitlenicez..inşallah olacak..olmazsa tekrar ve tekrar ümitlenicez..hayal kırıklığı pahasına hayat böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…