Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maalesef kızlar test sonucum negatiff her zamanki gibi hayırlısı artık tüp bebekte şansım artar inşallah. ondanda hiç ümidim yok ne olacak benim halim 2 aydır tek yumurta oluyor bu ay macunda yedim ama yine tek yumurta yumurta rezervimmi bitiyor ne

canım çok geçmiş olsun. Belki idrar testinde çıkmayacak kadar düşüktür beta hcg. Seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım ki sadece hamile kalmakta yetmiyor kötünün kötüsü var bende aynı zamanda düşük oluyor. Umutsuz olma lütfen rabbim verecek inşallah

melodi sendemi aşılamayla hamile kaldın. senin belirtin oldumu

evet canım bende aşılamayla hamile kaldım 2 kez aşılama yapıldı ikisindede tuttu fakat 1. hamilelliğim 8. haftada kalbi durdu ve kürtajla sonuçla ondaki aşılamam temmuz 2012 deydi ondaki belirtilerim ayaklarımda ve ellerimde üşüme aralıklı kasık ağrısı ve en son günlerinde az miktarda koyu akıntı oldu canım ama 2.sindede tam tersi aşırı ateş bastı ellerim ayaklarım yanıyodu kasık batması çok azdı koyu akıntı olması süt beyaz akıntı oldu canımonun için çok ümitsizlendim çünkü ilkinin tam tersi belirtiler oldu her hamilelik bile çok farklı oluyo demekki sadece dua et canım ben adak adadım canım sende ada durumu kötü olan birinin çocuğu için ben öyle yaptım eğer hamileysem çocuğuna bişey alcam yada ufak bi para verecem dedi bak ALLAH ın büyüklüğüne ikisindede tuttu yani bişeyler ada hayır için

canım benim ilk aşılamamda idrar testinde çıkmamıştı 2.cide çıktı ama sen bide kan testi yaptır

herkese selam ben 2 ay önce asılama olmustum
bu ay tekrar olıcamm doktorum elimde var die coraspirin ve eleviti tekrar yazmadı
ama corasprin kaç tane içiligi yodu ben unuttumm kullanan varmı aranıs daa
günde kac tane içmem gerekk bilgisi olan arkadaslarr

bi sorum daha olacak ben ilk asılamada serephone kullanmıstım
şimdi ise klomen verdi klomenin kist yatıgını duydum çok canım sıkıldıı
neden yapıor acabaa kisti

buzin cim klomen öyle herkesw kirst yapmaz zaten doktor takip edecek seni kirst olunca o görürü ben 6-7 ay kullandom pco olmama rağmen bende yapmadı kirst korkma aklınada böyle şeyler getirme bu aşılamanda hamiş kalacakmışsın gibi hisset davran içinden devamlı öyle geçir ben öyle yaptım 2. de sonuç güzel çıktı darısı isteyen emek eden herkese inş..

amin canım saol allahım herkese nasip etsin
bunu duymak rahatlattı benii inşş bende güsel sonuc alırım bu asıalamm daa

bi sorum daha olacak ben ilk asılamada serephone kullanmıstım
şimdi ise klomen verdi klomenin kist yatıgını duydum çok canım sıkıldıı
neden yapıor acabaa kisti

ben tedavime ilk başladığımda bu ilaçları kullandım.adet düzensizliği yaptı.ama herkeste aynı etkiyi göstermiyordur.en son iğne tedavisi oldum.aşılamam yapıldı bekliyorum

amin canım saol allahım herkese nasip etsin
bunu duymak rahatlattı benii inşş bende güsel sonuc alırım bu asıalamm daa

ben pco olduğum için aşılamamda göbekten iğne oldum öyle büyüdü yumurtam senin klomenle büyüyormu yumurtaların benim klomen direncim varmış diye işe yaramadı hiç iğnelerle ancak büyüdü :) o yüzden bu bebek çok pahalıya mal oldu olsun daha fazlasını oldukça gözden çıkartmıştım ama şkür rabbime daha fazlabekletmedi send ebeklemzsin ve senin gibi bekleyenler beklemz inş cnm... olumlu ol sadece dikkat et kendine beline ağır kaldırma bana doktorum öyle dedi güldüm hemde aşılamayı yaparken o anda dediki bu gün itiberi ile ilaç dahi kullanma ağır kaldırma farzet hamnilesind edi gülmüştüm gülme dedi bana çok ciddiyim dedi ve gerçekten ilk andan itibaren ağır kaldırmadım bişi yapmadım dikkat ettim ağrı kesivi dahi içmedim şükür rabbime devamı gelir inş..

ben tedavime ilk başladığımda bu ilaçları kullandım.adet düzensizliği yaptı.ama herkeste aynı etkiyi göstermiyordur.en son iğne tedavisi oldum.aşılamam yapıldı bekliyorum

hakında hayırlısı olsunn
demek herkesde farklı etkisi var
bende iki tane hapla asılama olucam suan ikincisine basladım
rapor çıkınca da iki tane daha ii ne ile olacakk
allahım elimizi bos cevirmesin inşşş

inş canımm allahım kucagına almayı nasip etsin inşş
bende serephone kullanmıstım ilk ay dedim yaa bi hafta sonra gittim
doktorum güzel dedi çatlatalım asıalmayı yapalım dedii
ama olumsuz oldu işde
bu ayda bu hapa başladım kısmet bakalım bu hapla büyücek mii
salı giddicem tekrar bakıcak inşş bende cabuk kavusurumm bebegimee

naz034 sonucun belli oldumu inşallah hayırlı bir haberdir

Balam çok üzüldüm sonucuna birde beta hcg baktırsan Rabbim hayırlısını versin artık bende cumartesi öğrencem sonucumu ama korkuyorum son 4 günüm kaldı

cnm coraspirin günde 1 tane iç dedi benim drum ...elevit değilde folik asit verdi, onuda günde 3 defa alıyuorum

ne durumdasın seninle aynı gün olduk aşılammayı belirtilerin nedir...bende kasık batmaları sürrüyor birrde idrrarımı yaparrken acayip köpürrrüyo bu beni mutlu etti inş. ilaç etkisi değildir

çok saol canım kan testinden hep olumsuz sonuç aldım inan çok korkuyorum adetimi beklicem bakalım neler görecem.dediğin gibi önemli olan sağlıklı hamilelik yaşamak 2009 da benmde bebeğim olmuştu ama nöral tüp defektliydi onu kaybettim ozamandan beri uğraşıyorum daha hamile kalamadım rabbim gönlümüzdekileri hayır eyler rabbim inşallah hepimize sağlıklı bebişler

çok geçmişolsun canım rabbim şimdiki bebeğine uzun sağlıklı ömür nasip etsin..dua hep ediyorum canım çevremde herkes tanıdığım tanımadığım benm hikayemi bilen herkes duacım nasip kısmet artık ölüm gibi dünyaya gelmeninde bir bahanesi olacak elbet. adağam var olmazmı hamile kalıp bebeğimin sqağlıklı olduğunu öğrendiğimde tevhit yapcam kucağıma aldığımda kurban kestircem adak olarak demedim ama gönlümden geçen dileğimde var bebeğim olursa yine bi çocuk sevindirim gibi hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…