- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 39
aynen canım benim test günüm geldi ama çok korkuyorummm :18: yıllardırr negatif sonuç görmekten yoruldumm kan tahlilide yaptırasım gelmiyor yarın sabah idrar testi yapacam bakalım ne çıkacak
melodi sendemi aşılamayla hamile kaldın. senin belirtin oldumu
maalesef kızlar test sonucum negatiff
her zamanki gibi hayırlısı artık tüp bebekte şansım artar inşallah. ondanda hiç ümidim yok ne olacak benim halim 2 aydır tek yumurta oluyor bu ay macunda yedim ama yine tek yumurta yumurta rezervimmi bitiyor ne
buzin cim klomen öyle herkesw kirst yapmaz zaten doktor takip edecek seni kirst olunca o görürü ben 6-7 ay kullandom pco olmama rağmen bende yapmadı kirst korkma aklınada böyle şeyler getirme bu aşılamanda hamiş kalacakmışsın gibi hisset davran içinden devamlı öyle geçir ben öyle yaptım 2. de sonuç güzel çıktı darısı isteyen emek eden herkese inş..
bi sorum daha olacak ben ilk asılamada serephone kullanmıstım
şimdi ise klomen verdi klomenin kist yatıgını duydum çok canım sıkıldıı
neden yapıor acabaa kisti
amin canım saol allahım herkese nasip etsin
bunu duymak rahatlattı benii inşş bende güsel sonuc alırım bu asıalamm daa
ben tedavime ilk başladığımda bu ilaçları kullandım.adet düzensizliği yaptı.ama herkeste aynı etkiyi göstermiyordur.en son iğne tedavisi oldum.aşılamam yapıldı bekliyorum
ben pco olduğum için aşılamamda göbekten iğne oldum öyle büyüdü yumurtam senin klomenle büyüyormu yumurtaların benim klomen direncim varmış diye işe yaramadı hiç iğnelerle ancak büyüdü :) o yüzden bu bebek çok pahalıya mal oldu olsun daha fazlasını oldukça gözden çıkartmıştım ama şkür rabbime daha fazlabekletmedi send ebeklemzsin ve senin gibi bekleyenler beklemz inş cnm... olumlu ol sadece dikkat et kendine beline ağır kaldırma bana doktorum öyle dedi güldüm hemde aşılamayı yaparken o anda dediki bu gün itiberi ile ilaç dahi kullanma ağır kaldırma farzet hamnilesind edi gülmüştüm gülme dedi bana çok ciddiyim dedi ve gerçekten ilk andan itibaren ağır kaldırmadım bişi yapmadım dikkat ettim ağrı kesivi dahi içmedim şükür rabbime devamı gelir inş..
Merhaba arkadaşlar...hadi gelin heyecanımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalımben kısaca kendimden bahsedeyim.4 buçuk yıllık evliyiz.20 aydır da bebegimiz olmuyor.benim tüm tahlillerim yapıldı hsg dahil temiz çıktı.eşimin kan değerleri normal sperm tahlilleri çok degişkenlik göstermekle birlikte genel olarak sorunu morfoloji 0
bu değerle aşılama yapılır mı yahu dedik çapa tıp fakültesi erkek faktörü yoktur diye rapor verdi ve tabi ki aşılama yapılır dedi.ocak adetimle başlıyoruz.ilk defa aşılama yaptırcaz.benim hiç umudum yok.ama eşim umutlu...bakalım görelim neler olacak
veeee listemiz...
İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ
NAZ034---------31------------1------------16 OCAK------4 BUÇUK YIL---------------30 OCAK----------
NEBF-----------32-------------3-------------------------4 BUÇUK YIL---------------???-----------------BEKLİYOR
BONCUK1985----27-------------2-------------------------10 YILnazar:)---------------???------------------BEKLİYOR
GAGE2211-------26------------?---------31ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR
MAVERA19------27-------------?--------24 ARALIK--------4 YIL---------------------7 OCAK-------------
LİVELY----------31------------2--------17/18 OCAK------1,5 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR
LİMONPORTAKAL-33-----------2---------28 ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------
MELODİ1986-----26-----------2---------5 OCAK-----------6 YIL---------------------23 OCAK-----------
NURSERCİ-------29------------1--------26 ARALIK---------3,5 YIL-------------------15 OCAK-----------
ZEYSAN2013----33------------1---------23 OCAK---------3 YIL---------------------7 ŞUBAT-------------BEKLİYOR
MYSNOWGRAIN--24-----------1----------5 OCAK----------1,5 YIL--------------------???----------------
AYLİN333--------??-----------1----------29 ARALIK--------5 YIL---------------------???------------------
ORKİDE2---------30-----------1----------7 OCAK----------4 YIL--------------------20 OCAK------------
ERDEMLİİİ-------23------------1---------12 OCAK---------2,5 YIL-------------------26 OCAK--- --------BEKLİYOR
ÖZLEM1863-----29------------1---------04 0CAK----------???-----------------------???----------------
SEYBİL---------36-------------4---------???---------------1,5 YIL-------------------18 OCAK-----------
CEYCEY44------24------------3----------6 OCAK----------3,5 YIL------------------19 OCAK-----------BEKLİYOR
ELOSERCE-------------------------------4 OCAK-----------3,5 YIL--------------------18 OCAK-----------
NHSYN----------26-----------1-----------25 OCAK---------------------------------------------------------BEKLİYOR
PERCENEİGE--28------------1-----------???---------------1,5 YIL----------------------------------------BEKLİYOR
FEYZAAA------24------------1----------16 OCAK----------3-------------------------30 OCAK------------BEKLİYOR
BAMBİ--------35-------------1-----------24 OCAK---------2,5 YIL------------------7 ŞUBAT------------BEKLİYOR
CİPSONİ-----27-------------1-------------------------------5 YIL---------------------3 ŞUBAT-----------BEKLİYOR
herkese selam ben 2 ay önce asılama olmustum
bu ay tekrar olıcamm doktorum elimde var die coraspirin ve eleviti tekrar yazmadı
ama corasprin kaç tane içiligi yodu ben unuttumm kullanan varmı aranıs daa
günde kac tane içmem gerekk bilgisi olan arkadaslarr
canım çok geçmiş olsun. Belki idrar testinde çıkmayacak kadar düşüktür beta hcg. Seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım ki sadece hamile kalmakta yetmiyor kötünün kötüsü var bende aynı zamanda düşük oluyor. Umutsuz olma lütfen rabbim verecek inşallah
evet canım bende aşılamayla hamile kaldım 2 kez aşılama yapıldı ikisindede tuttu fakat 1. hamilelliğim 8. haftada kalbi durdu ve kürtajla sonuçla ondaki aşılamam temmuz 2012 deydi ondaki belirtilerim ayaklarımda ve ellerimde üşüme aralıklı kasık ağrısı ve en son günlerinde az miktarda koyu akıntı oldu canım ama 2.sindede tam tersi aşırı ateş bastı ellerim ayaklarım yanıyodu kasık batması çok azdı koyu akıntı olması süt beyaz akıntı oldu canımonun için çok ümitsizlendim çünkü ilkinin tam tersi belirtiler oldu her hamilelik bile çok farklı oluyo demekki sadece dua et canım ben adak adadım canım sende ada durumu kötü olan birinin çocuğu için ben öyle yaptım eğer hamileysem çocuğuna bişey alcam yada ufak bi para verecem dedi bak ALLAH ın büyüklüğüne ikisindede tuttu yani bişeyler ada hayır için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?