bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. ben de 22 ocakta aşılama yaptırdım, bugün yedinci günüm. aşılama sonrası ne gibi belirtiler yaşadın, mesela kahverengi leke geldi mi , geldiyse kaçıncı gününde geldi? paylaşabilirsen sevinirim..
yaaa nurserci snadami iliski doktor bizimki kesinlikle yok dedi ya,nasil olacak bilemedim bizim bu ay sadece asilamayla kalacak 6 tane yumurtam var asilamadada normalin cok asagisinda sperm kullanildi acaba takviyemi etsek yumoslara diye aklima da gelmiyor degil her ne kadar iliskiye hiccc halim olmasa dacnmm hayırlı olsun.benim aşılamadan sonra eve geldıgımde tuvalatte pembemsi bişey gelmişti peceteye.onundışında aşılamanın 10.gunune kadar neredeyse hıc belırtım olmadı dıyebılırım sadece goguslerım biraz şişmiş ve hassaslasmıstı.çok umutsuzdum tutmuycak dıye.tam 10.gun sabah bıraz mıyde bulantısıyla uyanınca.hemen o sabah evde test yaptım.silikte olsa çift çizgı çıktı.bence 10 gun sende yap cıkma ihtımalı var.sonrakı belırtılerde adet olcakmıs gıbı belırtılerı yaşadım.hıc kahverengı akıntım olmadı benım.ben aşılamadan sonra masadan 1saat 5 dk hiç kalkmadım ve sonrasında 1,5 saat yolculuktan sonra evıme gelıncede belıme yakı vurdum.3gun belımde kaldı.zaten aşılamadan sonra dr ilişkıde onerıyor.sende kac yumurta gelıstı,kacıncı denemen ve yıkanmadan sonra eşinin spermleri ne kadardı.
yaaa nurserci snadami iliski doktor bizimki kesinlikle yok dedi ya,nasil olacak bilemedim bizim bu ay sadece asilamayla kalacak 6 tane yumurtam var asilamadada normalin cok asagisinda sperm kullanildi acaba takviyemi etsek yumoslara diye aklima da gelmiyor degil her ne kadar iliskiye hiccc halim olmasa da
;-)
bende senin gibiyim boşlukta gibi hiç bişey hissetmiyorum ne mutluyum ne mutsuz ne heyecanlı...aşılama öncesi farkliydi..olumlu düşünmeye gayret ediyorum..sende dinlen sürekli gezinme;-)inşallah hayırlı haberlerimiz olsun..banada doktor progestan elevit ve coraspin verdi ama progestan rahatsız edecek gibi bakalım olmazsa ararım doktoru..kendine ve yumoslara dikkat et...
konuya paatt diye daldım kusuruma bakmayın. benim doktorumda yasaklamıştı ilişkiyi. öyle bi yasak olduki hemde kıymetli bebek olduğu için aşılamadan- kırkım çıkana kadar 10-11 aylık bir yasak yemiştik
ayin 12sinde yaparim canim kismet olursa bende progestani fitil olarak kullaniyorumnerde cnm ya, bugünde işe geldiminşallah valla tek temennim,duam güzel haberler alırız,sen ne zamn test yaptırcaksın? birde bana progestanı fitil gibi verdi...
cnmm hayırlı olsun.benim aşılamadan sonra eve geldıgımde tuvalatte pembemsi bişey gelmişti peceteye.onundışında aşılamanın 10.gunune kadar neredeyse hıc belırtım olmadı dıyebılırım sadece goguslerım biraz şişmiş ve hassaslasmıstı.çok umutsuzdum tutmuycak dıye.tam 10.gun sabah bıraz mıyde bulantısıyla uyanınca.hemen o sabah evde test yaptım.silikte olsa çift çizgı çıktı.bence 10 gun sende yap cıkma ihtımalı var.sonrakı belırtılerde adet olcakmıs gıbı belırtılerı yaşadım.hıc kahverengı akıntım olmadı benım.ben aşılamadan sonra masadan 1saat 5 dk hiç kalkmadım ve sonrasında 1,5 saat yolculuktan sonra evıme gelıncede belıme yakı vurdum.3gun belımde kaldı.zaten aşılamadan sonra dr ilişkıde onerıyor.sende kac yumurta gelıstı,kacıncı denemen ve yıkanmadan sonra eşinin spermleri ne kadardı.
ayin 12sinde yaparim canim kismet olursa bende progestani fitil olarak kullaniyorum
canım tek yumurta gelişmişti bende, doktor 21 mm de gördü ve akşamında çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra aşılamam yapıldı. benim ikinci aşılamam. ilkinde bende de hiç belirti olmadı zaten tutmadı ama ikincisinde aşılamanın üçüncü ve dördüncü gününde kahverengi leke geldi, korkuttu beni daha sonra gelmedi. eşimin yıkama sonrası hareketli sperm sayısı 9 milyon. bu sayı da ihtimali düşürüyor ama tevekkül edip Allah'tan bekliyoruz.
yaaa nurserci snadami iliski doktor bizimki kesinlikle yok dedi ya,nasil olacak bilemedim bizim bu ay sadece asilamayla kalacak 6 tane yumurtam var asilamadada normalin cok asagisinda sperm kullanildi acaba takviyemi etsek yumoslara diye aklima da gelmiyor degil her ne kadar iliskiye hiccc halim olmasa da
;-)
mrh.cnm sende yumurta fazla oldugu için belkı dr un onermemıstır ılıskı.bende işe yarar tek yumurta gelıstı.ve aşılamadan 1 gun sonra gun aşırı ıkı kere ilişkı onermıstı.dr una guven vardır bır bıldıgı.
aylincimm bende senin gibi hamiş oldugumu ogrendim dunyalar benim oldu ama hcg düsmeye başlamıs doktor düşecek dedi ya da dış gebelik .1 hafta sevindim sadece simdi sonuca göre kurtaj yada kendinden düşecekmş.. rabbim neylerse güzel eyler der köşeye çekiliriz..(
kızlar paylastıgımız yazıların altın dakı dogum takvımımızı nasıl yapıyoruz bılgısı olan banada ogretebılırmı???
cnmm hayırlı olsun.benim aşılamadan sonra eve geldıgımde tuvalatte pembemsi bişey gelmişti peceteye.onundışında aşılamanın 10.gunune kadar neredeyse hıc belırtım olmadı dıyebılırım sadece goguslerım biraz şişmiş ve hassaslasmıstı.çok umutsuzdum tutmuycak dıye.tam 10.gun sabah bıraz mıyde bulantısıyla uyanınca.hemen o sabah evde test yaptım.silikte olsa çift çizgı çıktı.bence 10 gun sende yap cıkma ihtımalı var.sonrakı belırtılerde adet olcakmıs gıbı belırtılerı yaşadım.hıc kahverengı akıntım olmadı benım.ben aşılamadan sonra masadan 1saat 5 dk hiç kalkmadım ve sonrasında 1,5 saat yolculuktan sonra evıme gelıncede belıme yakı vurdum.3gun belımde kaldı.zaten aşılamadan sonra dr ilişkıde onerıyor.sende kac yumurta gelıstı,kacıncı denemen ve yıkanmadan sonra eşinin spermleri ne kadardı.
aynen canım benim test günüm geldi ama çok korkuyorummm :18: yıllardırr negatif sonuç görmekten yoruldumm kan tahlilide yaptırasım gelmiyor yarın sabah idrar testi yapacam bakalım ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?