kızlar merhaba bende ocak ayında aşılama olucam .. inş bebişlerimizi kucağımıza alırız biran önce bekliyorum hasta olmayı hiç bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim kırmızıları..
ben 5 senelik evliyim hiç korunmadık ve bebişimz olmadı bende bir sorun yok eşiminde sonuçları gayet normalmiş ama gelmiyor yaramaz annesineneyse inş iyi haberleri biribirimize veririz ...Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ..
mrh arkadaşlar bende yenı uye oldum.ben 3,5yıllık evlıyım.ekimde başladık dr gitmeye bütün testler bana ve eşime yapıldı herşey normal.12 gündür gonal-f iğneleri kullanıyorum çarşamba ilk aşılamam olacak.inş tutar.allah hepimize nasip eder anne olmayı inş.
ewet su kesinlikle içiriyorrrlarr ve sıkışınccada aşılamaya alıyorlar
Merhaba hanimlar bende yeni uyeyim ocak ayinda bende asilamaya basliyorum.4 bucuk yillik evliyim 2 negatif tup biri dondurulmus 5 gum embiriyosuydu malesef olmadi. tuplerim kapaliydi ekim ayinda laproskopi oldum suan acik su 4 3 yildbucuk yilda neler yasadim allah kimseyi evlatb yokluguyla imtihan etmesin. cok aciliyim benim gibi bebek hasretiyle yananlara tez zamanda evlat versin. 3 yildir kk yi takipteydim sonunda uye oldum. allah hepimize sabir ve bebecikler versin uzun oldu ama ksr bakmayin
en son yaptığımız semen analizinde sayı 23.3 milyon ileri hareketli %20 yerinde hareketli %14 hareketsiz %66.çok sayıda hareketsiz var.ürolog ilaçta verdi.L-argine diye bir ilaç.bitkisel ilaçlarda kullandık.internetten de arştırıyorum ne iyi gelir diye.yeme içmeye dikkat ediyoruz.ancak bu kadar oldu
Allah Allah. ben hiç öyle birşey duymadım.
bana su içeceksin sıkışınca aşılaman yapılacak denmedi.
arkadaşlarım da var aşılama yaptıran onlar da bahssetmedi hiç böyle birşeyden..
sen daha önce aşılama yaptırdın mı canm?
tekrar merhaba daha once tup denemistim cunku tuplerim tikaliydi fakat laproskopi oldum simdi ikiside acik ve asilama yaptiricam esimdede bir sorun yok cok sukur. insallah tutar 12 milyar paramiz gitti halada gidiyor. bu sefer hem sizin hem benim asilamalarimuz tutara kucaklarimiz dolar. Allahim yardim et yarabbim. dotr bucuk yildan beri ugrasiyorum. 32 yasindayim ve artik olsun istiyorum. simdiden 2 asilamanin planlarini yapiyorum. birde kizlae asilamada ve tup bebekdede idrara sikusik olman lazim onemli. unutmayin hatirlatin dr unuza. ayrica rahim filmi histeroskopi laproskopi tup bebek hakkindaki sorularinizi cvaplamaya hazirim.
merhaba ilk aşılaman mı
aşılaman nasıl geçti canım? inşallah tutar hayırlısıyla..dikkat et kendine...
insalllah asilaman tutar kucagin dolar bol bol ya varis cek benimde zaman ysklastikca heyecandan elim ayagim titriyor. birde asilamani adetinin kacinci gunu oldun cvp yazarsan sevinirim. 9 ay sonra koklarsin bebsini insallah amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?