Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
en son yaptığımız semen analizinde sayı 23.3 milyon ileri hareketli %20 yerinde hareketli %14 hareketsiz %66.çok sayıda hareketsiz var.ürolog ilaçta verdi.L-argine diye bir ilaç.bitkisel ilaçlarda kullandık.internetten de arştırıyorum ne iyi gelir diye.yeme içmeye dikkat ediyoruz.ancak bu kadar oldu

Son düzenleme:

merhaba ilk aşılaman mı

canım inşallah güzel geçmiştir aşılaman.VE MÜJDEYİ VERİRSİN BİZE :) iyi haberlerini bekliyoruz...

merhaba hanımlar ben yeni üyeyim. ocak ayında aşilama yaptırıcam 12 sinde adet olmam lazım. laporoskopi olmuştum ekim ayında. inşallah benim ve burdaki herkesin aşılamaları tutar çok zor bir sınav gerçekten çok yoruldum. dört buçukyıldır bebeğime kavuşacağımgünü bekliyorum. hepinize dua ediyorum arkadaşlar

ewet su kesinlikle içiriyorrrlarr ve sıkışınccada aşılamaya alıyorlar

Allah Allah. ben hiç öyle birşey duymadım.
bana su içeceksin sıkışınca aşılaman yapılacak denmedi.
arkadaşlarım da var aşılama yaptıran onlar da bahssetmedi hiç böyle birşeyden..
sen daha önce aşılama yaptırdın mı canm?

canım hoşgeldin aramıza. tedavin hayırlı olsun canm. hayırla sonuçlansın inşallah.
birşey soracağım sanırım tüp bebek yaptrımışsınız tutmamış, tüp bebekten önce aşılama denemdiniz mi?
ben sıralamayı 3 tane aşılama daha sonra tüp bebek diye biliyordum da ondan sordum canm.
burada hepimiz aynı dertten muzdaribiz, hepimiz bebek hasretiyle yanıyoruz. Rabbim bekletmeden versin inşallah hepimizee

daha da iyi olur inşallah canm. biz de kullanıyoruz kür, ilaç falan ama..sayısı çoğalmış, hareket hala yavaş. sayısı en son 90 milyondu, 126 milyona çıkmış. ama %75 i hareketsiz
galiba bu keçiboynuzu sayıyı artırıyor da hıza pek etki etmiyor. havuç kürü hıza iyi geliyormuş diye okudum, onu uygulayalım diyorum bir süre de..bir zararı olmaz sonuçta..

aşılaman nasıl geçti canım? inşallah tutar hayırlısıyla..dikkat et kendine...

şu su içme meselesine iyice takıldım yahu
bu arada yeni gelen arkadaşımıza da bi hoşgeldin çiçegi verelim...
gelsin artık bebecikler...
bu arada gonal f e başlamak için rahim kalınlıgının belli bir miktar olması gerektgini de sayenizde öğrendim kızlar...yaşasın kk kardeşliği

Bende 2013un ilk gunlerinde olacagim insallah ilk asilamami.evleneli 2 yili gecti ama bebis gelmedi bi turlu ama asilama da olmazsa diye cok tedirginim olumlu dusunmek istiyorum ama bi tarafim ya olmazda diyor.asilama yaptiranlar biraz bilgi verirmisiniz lutfen

ewt cnm 3 defa ve 3. de kızım geldi....

tekrar merhaba daha once tup denemistim cunku tuplerim tikaliydi fakat laproskopi oldum simdi ikiside acik ve asilama yaptiricam esimdede bir sorun yok cok sukur. insallah tutar 12 milyar paramiz gitti halada gidiyor. bu sefer hem sizin hem benim asilamalarimuz tutara kucaklarimiz dolar. Allahim yardim et yarabbim. dotr bucuk yildan beri ugrasiyorum. 32 yasindayim ve artik olsun istiyorum. simdiden 2 asilamanin planlarini yapiyorum. birde kizlae asilamada ve tup bebekdede idrara sikusik olman lazim onemli. unutmayin hatirlatin dr unuza. ayrica rahim filmi histeroskopi laproskopi tup bebek hakkindaki sorularinizi cvaplamaya hazirim.

benim de 30 yaş bitti 31 den gün alıyorum.. :-( inş çok beklemeyiz.sen de çok uğraşmıussın.inş aşılamada gelir.

inşallah cnm çok umutluyum hem kendime hem sizlere çok dua ediyorum. 2013 bizim ve bebişlerimizin yılı olacak.allahım bizlere acısın herkes büyütüyor öyle kahroluyorumki gördükçe inanın elimde tesbih sabah akşam dua ediyorum. dualarımız kabul olur inşallah. sperm sayısını ve hareketliliği içinde arı sütü çok iyi geliyor. sabahları aç karnına bir çay kaşığı bende eşimde yiyiyoruz. ayrıca kabak çekirdeğide çok faydalı. keçiboynuzu pekmezide işe yarıyor.

insalllah asilaman tutar kucagin dolar bol bol ya varis cek benimde zaman ysklastikca heyecandan elim ayagim titriyor. birde asilamani adetinin kacinci gunu oldun cvp yazarsan sevinirim. 9 ay sonra koklarsin bebsini insallah amin.

insalllah asilaman tutar kucagin dolar bol bol ya varis cek benimde zaman ysklastikca heyecandan elim ayagim titriyor. birde asilamani adetinin kacinci gunu oldun cvp yazarsan sevinirim. 9 ay sonra koklarsin bebsini insallah amin.

cnm mrh ben aralığın 10da adet oldum 12 de iğnelere başladım,24de çatlatma iğnem yapıldı,26 aralıkta da aşılamam yapıldı.senin durumun nedır ilk defamı aşılama olacaksın yoksa aşılama oldunda gün mu sayıyosun.buarada benim bu ilk aşılamam rabbim inş bebeğimi nasip eder bana...

benede bir an önce adet olsam da aşılamaya başlasam diye düşünüyorum.....daha çok var yahu...

cnm merhaba cevabin icin tskkurler. asilaman demekki onaltinci gun yapilmis. benim tupler tikali oldugu icin tup bebek denemistim gecen aralikta negatifdi. cok sey yasadim ama hepsini unuttum yeni yila insallah bebegimle giricem. tuplerim laproskopi sayesinde tuplerim acildi ve asilama yolu acildi. dort bucuk yillik hasretim biter de bebisim gelir ins. asilamayi ocagin 12 sindeki adetimle baslayacagim kismetse. tup bebek den tecrubeli oldugum icin bekleme sureci cok zor ya. ama katiyyen stres yapmicam sende yapma cnm. insaallah sonucun pozitif olur. burdaki herkesinde emekleri bebek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…