• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrh arkadaşlar bende yenı uye oldum.ben 3,5yıllık evlıyım.ekimde başladık dr gitmeye bütün testler bana ve eşime yapıldı herşey normal.12 gündür gonal-f iğneleri kullanıyorum çarşamba ilk aşılamam olacak.inş tutar.allah hepimize nasip eder anne olmayı inş.

mrh arkadaşlar bende yenı uye oldum.ben 3,5yıllık evlıyım.ekimde başladık dr gitmeye bütün testler bana ve eşime yapıldı herşey normal.12 gündür gonal-f iğneleri kullanıyorum çarşamba ilk aşılamam olacak.inş tutar.allah hepimize nasip eder anne olmayı inş.

inşallah tutar canm..benim de ilk aşılamam yarın yapılacak nasip olursa. inşallah benimki de tutar..güzel haberler veririz buradan:)

ayy hadi bakalım inşallah bu sefer tutar.ne kadar doz gonal f kullanıyorsun?bana da fikir olsun..bu arada eşindeki sorum neydi özel degilse?

gonal f 75 kullanıcam canım.ilk aşılamada 8 adet kullandım.sonrası ovitrelle 250 çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra da aşılama olmuştu.eşim boşalamıyo. sperm sayısı iyi çıktı,herşey normal ama deniyoruz malesef..mecburen aşılamaya başladık.tutmazsa tüp bebek deniycez...

Mrb arkadaşlar ben de 3 yıllık evliyim ve hiç korunmadık. Polikistik overim var. Eşimdede morfolojide sorun var. Buna rağmen ise ekim ayında aşılama yapıldı. Sonuç olumsuz. şimdi regl oldum. önümüzde ki adete ise aşılma planlıyoruz. Yani 2013 e bebek avında giricez :-))))

inşallah tutar canm..benim de ilk aşılamam yarın yapılacak nasip olursa. inşallah benimki de tutar..güzel haberler veririz buradan:)

inşşş cnmmm.allahım yardım eder in hepimize.ben bugün çatlatma iğnesi vurundum.senin aşılaman nasıl geçti.senin kaç yumurtan gelişmişti?benim solda 2 tane gelişti biri 12mm diğeri 17mm.senin çatlatma iğnenden kaç saat sonra aşılama yapıldı.bana bugun 11:30 da iğne yapıldı çarş da 11 gibi aşılamam olacak..

inşşş cnmmm.allahım yardım eder in hepimize.ben bugün çatlatma iğnesi vurundum.senin aşılaman nasıl geçti.senin kaç yumurtan gelişmişti?benim solda 2 tane gelişti biri 12mm diğeri 17mm.senin çatlatma iğnenden kaç saat sonra aşılama yapıldı.bana bugun 11:30 da iğne yapıldı çarş da 11 gibi aşılamam olacak..

amin canm inş.
aşılama güzeldi, ağrı-acı-sızı-kanama olmadı. hatta doktor ben şu anda işlemi yapıyorum dediğinde ben "hadi ya" dedim:) o kadar yani. işlem sırasında bol bol dua ettim. yalnız işlemden sonra dr. eşimin ileri hızlısının düşük olduğunu söyledi ona biraz moralim bozuldu:(
2 yumurtam gelişmişti benimde.
çatlatma iğnem cumartesi gecesi yapıldı 23.30 gibi.
aşılamam da bugün 12.45 te yapıldı canm. 13.15 e kadar da kalkmadım yattım.

kızlar aşılama yaptıranların aşılamaları bebekleri (inşallah) hayırlı olsun.darısı bize inşallah.bende bugün çapaya belgelerimi teslim ettim. ben adet olana kadar raporum çıkarmış.
bide kızlar bişi sorcam.aşılama yapılmadan önce su içiriyorlar mı?öle duydum da.ben çok fazla çişimi tutamıyom.eee yatmak da gerekiyor.napacaz....

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim.3 yıllık evliyim.eşimin spermlerinde sorun var.4 gündür göbekten menogon iğne vuruyorum.cuma günü yumurta takibi var.inşallah olumlu olur

kızlar aşılama yaptıranların aşılamaları bebekleri (inşallah) hayırlı olsun.darısı bize inşallah.bende bugün çapaya belgelerimi teslim ettim. ben adet olana kadar raporum çıkarmış.
bide kızlar bişi sorcam.aşılama yapılmadan önce su içiriyorlar mı?öle duydum da.ben çok fazla çişimi tutamıyom.eee yatmak da gerekiyor.napacaz....

sağol canm senin de tedavin hayırlı olsun hayırla sonuçlansın inşallah.
canım aşılamadan önce su falan için demediler. sen nerden duydun? bence içilmemesi lazım, ben gitmeden önce ihtiyacımı karşıladım.bence sen de öyle yap. sonra işlem yapılacak dinleneceksin. su falan içme, tuvalet ihtiyacını da gider öyle git.
ben eve gelince de yattım 2 saat. ondan sonra banyo yapıp namazımı kıldım.

sağol canm senin de tedavin hayırlı olsun hayırla sonuçlansın inşallah.
canım aşılamadan önce su falan için demediler. sen nerden duydun? bence içilmemesi lazım, ben gitmeden önce ihtiyacımı karşıladım.bence sen de öyle yap. sonra işlem yapılacak dinleneceksin. su falan içme, tuvalet ihtiyacını da gider öyle git.
ben eve gelince de yattım 2 saat. ondan sonra banyo yapıp namazımı kıldım.

ultrason da daha rahat görünüyor die duymuştum.belki de tüp bebek içindir. ben aşılama için sandım galiba.çok saol teşekkür ederim bu arada. Rabbim bir an önce bebeklerimize kavuştursun...
irtibatı koparmayalım arkadaşlar.burdan müjdeli haberleri verelim birbirimize:49::49::49::49::49::49::49:

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim.3 yıllık evliyim.eşimin spermlerinde sorun var.4 gündür göbekten menogon iğne vuruyorum.cuma günü yumurta takibi var.inşallah olumlu olur

sizde de mi morfoloji sorunu var yoksa?inşallah aşılamanda olumlu sonuç alırsın.bu arada kk ya hoşgeldin..bu da sana hoşgeldin çiçeği...:71::71::71::71::71::71::71::71::71:

iyi akşammlar kızlar aşılaması olan arrkadaşlara hayırlı olsun inş. hammilesinizdir aşılamması olacaklarada aynı zammmanda banada hepimizede 1 er melek verir ytüce rabbim inş.
şu occak ayını bebeklerimizle birlikte kovalayalım inş.:nazar::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
i

ee hadi kimse yok mu?...sadece ben miyim :5:
selam kızlaaar ben de varııım. bu ay kısmetse aşılama tedavisi başlayacak. bugün adetin 2. günü. ultrason yapıldı. rahim 8 mm imiş. 5mm'nin altına düşmesi gerekiyormuş. doktorum yarına kadar bol bol ayakta gezin dedi. yarın ultrasona göre gonal-f başlanacak

sizde de mi morfoloji sorunu var yoksa?inşallah aşılamanda olumlu sonuç alırsın.bu arada kk ya hoşgeldin..bu da sana hoşgeldin çiçeği...:71::71::71::71::71::71::71::71::71:

teşekkürler.eşimin hareketliliği düşük.varikosel ameliyatı oldu.1 seneden fazla oldu.bir değişiklik olmadı.

ultrason da daha rahat görünüyor die duymuştum.belki de tüp bebek içindir. ben aşılama için sandım galiba.çok saol teşekkür ederim bu arada. Rabbim bir an önce bebeklerimize kavuştursun...
irtibatı koparmayalım arkadaşlar.burdan müjdeli haberleri verelim birbirimize:49::49::49::49::49::49::49:

canım aşılama sırasında ultrasonla bakmıyorlar ki. spekulum takılıyo rahim ağzına, uzun ve ince uçlu bir şırıngayla spermler yumurtalara doğru gönderiliyor. muhtemelen sen yanlış anladın güselim.
amin inşallah bir an önce gelsin evimizin neşeleriiiii, eşek sıpalarıııı:1::1::1:
irtibatı koparmayalım bence de...ilk önce ben yazayım " Kızlaaaaarrrr Hamileyiiiiiiimmmmm" diyeeee:52::52::52:inşallah inşallah inşallah sonra da sırasıyla nurserci, naz, boncuk, zeysan, orkide...vee adını yazamadığım isteyen tüm arkadaşlar:49::49::49:

teşekkürler.eşimin hareketliliği düşük.varikosel ameliyatı oldu.1 seneden fazla oldu.bir değişiklik olmadı.

zeysancım, canım benim eşimin de hareketi düşük. hafif varikosel var dendi ama biz ameliyattan biraz çekindik. çünkü senin de yazdığın gibi ameliyattan sonra bayağı bir düzelmiyomuş sperm değerleri...biz de karar veremedik..bir sene daha beklemek istemiyoruz...siz nerde yaptırdınız ameliyatı canm? değerlerde düzelme olmadı mı? tavsiye ediyor musun ameliyat?

ewet su kesinlikle içiriyorrrlarr ve sıkışınccada aşılamaya alıyorlar

Merhaba hanimlar bende yeni uyeyim ocak ayinda bende asilamaya basliyorum.4 bucuk yillik evliyim 2 negatif tup biri dondurulmus 5 gum embiriyosuydu malesef olmadi. tuplerim kapaliydi ekim ayinda laproskopi oldum suan acik su 4 3 yildbucuk yilda neler yasadim allah kimseyi evlatb yokluguyla imtihan etmesin. cok aciliyim benim gibi bebek hasretiyle yananlara tez zamanda evlat versin. 3 yildir kk yi takipteydim sonunda uye oldum. allah hepimize sabir ve bebecikler versin uzun oldu ama ksr bakmayin

kızlar merhaba bende ocak ayında aşılama olucam .. inş bebişlerimizi kucağımıza alırız biran önce bekliyorum hasta olmayı hiç bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim kırmızıları :D ..
ben 5 senelik evliyim hiç korunmadık ve bebişimz olmadı bende bir sorun yok eşiminde sonuçları gayet normalmiş ama gelmiyor yaramaz annesine :Dneyse inş iyi haberleri biribirimize veririz ...Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ..

zeysancım, canım benim eşimin de hareketi düşük. hafif varikosel var dendi ama biz ameliyattan biraz çekindik. çünkü senin de yazdığın gibi ameliyattan sonra bayağı bir düzelmiyomuş sperm değerleri...biz de karar veremedik..bir sene daha beklemek istemiyoruz...siz nerde yaptırdınız ameliyatı canm? değerlerde düzelme olmadı mı? tavsiye ediyor musun ameliyat?

eşimin ağrısı vardı.doktorlar tavsiye ediyor aslında.biz özelde yaptırdık.basit bir ameliyat.ameliyattan önce eşimin spermlerinin %60 ı ölüydü.şu an bir ay iyi bir ay kötü çıkıyor.bizde anlayamadık.aşılamaya karar verdik.ilk aşılamam.tedirginim

Back