yarın ayrıntlılı anlatırsın artık aşılamayı.. dua edicem sana.inşallah tutarrrrr
bende aşılama yaptıralı 2 gün oldu çok kötü bel ve kasık ağrısı çekiyorum sanırımnormal bu ağrılar
malesef benim de 2.aşılamam negatif arkadaşlar(( kan testini iyiki yaptırmamışım, bugün 16.gün regl oldum..crinone jel 2 gün geciktiriyor, geçen aşılamada da aynı gün hasta olmuştum.çok üzüldüm yine ama elden birşey gelmiyor..daha zor durumdakileri düşünüp halime şükretmeye çalışıyorum..Ben hemen 3.aşılama tedavisine başlayacağım..Dr.um ara vermek istemiyor, yumurtalar hazır uyarılmışken devam etmek daha iyi diyor..Umarım tez zamanlarda hayırlı haberler alırız..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
ayrıca tavsiyem ben yapamadım ama siz yapın,kesinlikle kendinizde belirti aramayın..Benim ilk aşılamaya göre bu aşılamam da belirtiler bambaşkaydı..bu sefer kesin tuttu dedim ama olmadı..Crinone jel kullanıyorsanız gebelik belirtileri ilacın yan etkisi, insanı yanıltıyor..Umarım sizin güzel haberlerinizi alırız, biz de tez zamanda hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz..
canım oldum aşılamayatıyorum şimdii... canım biraz acıdı o kadar şimdide kasık ağrım varr neden aceppp bakalım geri sayım başaladı ama fazla ümit bağlamıcamm hayaller kurmucamm :) senin içinde çok sevindim hayırlısı olsunn yumoşlar büyümüşşş hadi bakalım çarşamba sende aşılanıcaksınn birliktee iyi haberleri alırız inşş
canım vALA çok üzüldüm...ama kısmet böyleymiş.Rabbim bölesini uygun görmüş.sıkma canını..malesef benim de 2.aşılamam negatif arkadaşlar(( kan testini iyiki yaptırmamışım, bugün 16.gün regl oldum..crinone jel 2 gün geciktiriyor, geçen aşılamada da aynı gün hasta olmuştum.çok üzüldüm yine ama elden birşey gelmiyor..daha zor durumdakileri düşünüp halime şükretmeye çalışıyorum..Ben hemen 3.aşılama tedavisine başlayacağım..Dr.um ara vermek istemiyor, yumurtalar hazır uyarılmışken devam etmek daha iyi diyor..Umarım tez zamanlarda hayırlı haberler alırız..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
ayrıca tavsiyem ben yapamadım ama siz yapın,kesinlikle kendinizde belirti aramayın..Benim ilk aşılamaya göre bu aşılamam da belirtiler bambaşkaydı..bu sefer kesin tuttu dedim ama olmadı..Crinone jel kullanıyorsanız gebelik belirtileri ilacın yan etkisi, insanı yanıltıyor..Umarım sizin güzel haberlerinizi alırız, biz de tez zamanda hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz..
canım 7 gün günde 75 doz vurulmuştum.cts günü kontrolde üzülmşütüm ama güzel büyümüş 2 günde...birazdan hastaneye gitcez.çatlatma iğnesi biraz degişik hastanede vurun dedi doktorumçok sevindim kaç gün vurulmuştun iğneleri
ayy canın yAndı demek...peki sana da su içirdiler mi?kaç dakika yattın?canım oldum aşılamayatıyorum şimdii... canım biraz acıdı o kadar şimdide kasık ağrım varr neden aceppp bakalım geri sayım başaladı ama fazla ümit bağlamıcamm hayaller kurmucamm :) senin içinde çok sevindim hayırlısı olsunn yumoşlar büyümüşşş hadi bakalım çarşamba sende aşılanıcaksınn birliktee iyi haberleri alırız inşş
hadi BAKALIM...topikcanın ikinci hamişi...tebriklerrrr bebişini sağlıkla kucagına al inşallah:119::119::119:kızlar doktoruma gittim bugün kan vermek için Beta HCG 48 pozitif çıktı doktorum kesin gebe olduğumu söyledi:) cuma günü takrar kan verecem inşallah en kısa zamanda hepinizin gebelik haberlerini duyarız allah yardımcınız olsun dualarım sizinle
merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu bu siteye üye olalı ama nasip olmadı yazmak beni de aranıza alırmısınız :)) bende 3. aşılamamı yaptırdım 9. günüm bugün beklemedeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun..
merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu bu siteye üye olalı ama nasip olmadı yazmak beni de aranıza alırmısınız :)) bende 3. aşılamamı yaptırdım 9. günüm bugün beklemedeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun..
merhaba zeysan gonal f kullandım başta 3 yumurta gelişiyordu daha sonra biri geriledi iki kaldı son muayenede birinin de kendiliğinden çatladığını 19,5 mm bir tane var dediler çatlatma iğnei vurdum o gece. senin durumun ne fazla bakamadım diğer sayfalara bilmiyorum kusura bakma.
CEYCEY seni ekledim listemize.tekrar hoşgeldin...
zeysan sakın umutsuz olma..bak bende umutsuzdum sonra bi baktık kaliteli bir yumoşum olmuş.sen de rahat ol yumoşun güzel güzel büyüsün sonrada bebiş olsun inşallah
allah yardımcın olsun canım büyür inşallah stres yapmamaya çalış diyecem ama ne mümkün allahım sabrımızı arttırsın. benim 3. aşılama ilk iki klomenle günde bir tane birinde 21mm. 2. aşılamada yine klomen günde bir tane 19 mm yumurta oluştu ama bak kısmet olmadı sabrı elden bırakmayacağız ve kazanacağız inşallahhhh..
inşallah allahım hepimize sabır versin
amin amin amiiinnnnnn.. kızlar siz aşılamanızı hangi hastanede yaptırdınız yada yaptıracaksınız ben 3 aşılamayıda çapada yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?