Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yarın ayrıntlılı anlatırsın artık aşılamayı.. dua edicem sana.inşallah tutarrrrr

canım oldum aşılama yatıyorum şimdii... canım biraz acıdı o kadar şimdide kasık ağrım varr neden aceppp bakalım geri sayım başaladı ama fazla ümit bağlamıcamm hayaller kurmucamm :) senin içinde çok sevindim hayırlısı olsunn yumoşlar büyümüşşş hadi bakalım çarşamba sende aşılanıcaksınn birliktee iyi haberleri alırız inşş

kızlar doktoruma gittim bugün kan vermek için Beta HCG 48 pozitif çıktı doktorum kesin gebe olduğumu söyledi:) cuma günü takrar kan verecem inşallah en kısa zamanda hepinizin gebelik haberlerini duyarız allah yardımcınız olsun dualarım sizinle

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm ama kararlı olman beni sevindirdi.Rabbim bu sefer inşaallah tutturur..sen de mutlu olrsun benim de aşılamadan sonra 10. günüm heyacanla bekliyorum ama hiççç umudum yok ya daa umutlanmamak için kendimi zor tutuyorum çünkü çok üzüleceğim biliyorum Allah ım kimseyi bu arayışla sınamasın ...

canım hayırlı olsun güzelce yat :) inşaallah tutar benim de ağrımıştı normaldir takma kafana benim aşılamaya 9 gün oldu bakalım beklemek zor :)

canım vALA çok üzüldüm...ama kısmet böyleymiş.Rabbim bölesini uygun görmüş.sıkma canını..
çok sevindim kaç gün vurulmuştun iğneleri
canım 7 gün günde 75 doz vurulmuştum.cts günü kontrolde üzülmşütüm ama güzel büyümüş 2 günde...birazdan hastaneye gitcez.çatlatma iğnesi biraz degişik hastanede vurun dedi doktorum
ayy canın yAndı demek...peki sana da su içirdiler mi?kaç dakika yattın?
hadi BAKALIM...topikcanın ikinci hamişi...tebriklerrrr bebişini sağlıkla kucagına al inşallah:119::119::119:

merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu bu siteye üye olalı ama nasip olmadı yazmak beni de aranıza alırmısınız :)) bende 3. aşılamamı yaptırdım 9. günüm bugün beklemedeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun..

tabiki alırız canım..hoşgeldin aramıza.birinci sayfadaki tüm bilgileriniyazarsan hemencecik eklerim listeye.inşallah bu topikte hamiş olduğunu paylaşırsın bizlerle

teşekkür ederim hoşbuldum canım. hemen yazayım :) isim ceycey44, yaş 24, 3. deneme, aşılama tarihi 6 ocak,3,5 yıllık evliyim test günüm 19 ocak. inşalahhh inşallah rabbim hepimize nasip etsin.

merhaba hangi iğneyi kullandın kaç yumurtan oluşmuştu

merhaba zeysan gonal f kullandım başta 3 yumurta gelişiyordu daha sonra biri geriledi iki kaldı son muayenede birinin de kendiliğinden çatladığını 19,5 mm bir tane var dediler çatlatma iğnei vurdum o gece. senin durumun ne fazla bakamadım diğer sayfalara bilmiyorum kusura bakma.

ben menagon kullandım 75 dozu 6 gün 150 dozuda 3 gün 7 yumurtam oluştu en büyüğü de 15 milimdi aşılamayı iptal etti doktor.şimdi fostimon diye bir iğne verdi 150 dozla başladık.cuma kontrolüm var.büyümeyecek diye korkuyorum

gonal f isteyecektim ama doktorun işine de karışmak istemedim.bir hastasında kullanmış işe yaramış

CEYCEY seni ekledim listemize.tekrar hoşgeldin...
zeysan sakın umutsuz olma..bak bende umutsuzdum sonra bi baktık kaliteli bir yumoşum olmuş. sen de rahat ol yumoşun güzel güzel büyüsün sonrada bebiş olsun inşallah

allah yardımcın olsun canım büyür inşallah stres yapmamaya çalış diyecem ama ne mümkün allahım sabrımızı arttırsın. benim 3. aşılama ilk iki klomenle günde bir tane birinde 21mm. 2. aşılamada yine klomen günde bir tane 19 mm yumurta oluştu ama bak kısmet olmadı sabrı elden bırakmayacağız ve kazanacağız inşallahhhh..

Son düzenleme:

teşekkür ederimmm :))

inşallah allahım hepimize sabır versin

amin amin amiiinnnnnn.. kızlar siz aşılamanızı hangi hastanede yaptırdınız yada yaptıracaksınız ben 3 aşılamayıda çapada yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…