neden öyle oluyoki.bende devlette yaptırıyorum.gittiğim bir doktorum var.o ilgileniyorvalla çapa da öle.her seferinde farklı bir doktora denk geliyorum...bu şekilfde olması çok doğru degil ama napalım.yapacak bişi yok.bu yola girdi,k bi kere
kızlar ı idrar tutma hem komik hem sıkıntılı oluyo ama merak etmeyin :) doktor işlem yaparken kaçıragını sanıyorsun ama öyle olmuyo :)
gage Allah iyiliğini versin. bende Marmara üniv. infertiliteye gitmeden arastırdım hastanenin doktorlarını. muayeneye gittim. 1 doktor geldi elinde form ile. bissürü soru sordu formu doldurdu yaptırmam gereken tahlil listesini verdi. adama bakıp durdum öyle ve en sonunda dayanamayıp sordum . A. Tevfik Yoldemir sizmisiniz? doktor gülümsedi. benziyomuyum dedi. hayır dedim benzemiyosunuz ben netten bakmıstım dedim :)
meger dediğin gibi asistanıymış :):):)
bakalım bu gittiğimde kim gelecek :) gerçi A. tevfike randevu bulamayıp başka doktora aldım :)
neden öyle oluyoki.bende devlette yaptırıyorum.gittiğim bir doktorum var.o ilgileniyor
meraba kizlar bende adet oldum bugun ve yarin yeni asilama maratonum basliyor. allahim sizlerinde benimde kucagimi doldursun tek dilegim bu. naz bende seninle ayni gun basliyorum
okadar heycanliyimki anlatamam. aylin allah kucagima almayi nasip etsin. cok tebrik ederim.oyle umut oldunki. asilamada tup dede idrar ini tutmaniz gerekli cunku ozaman dr koyacagi yr daha rahat ulasiyor. tup yaptigim icin biliyorum. ben anestezi tercih ediyorum cok daha rahat. asilamaya bir zarari yok zaten cok az aliyosun. hastane tavsiyesi isteyen arkadas ozel hastane psikolojikmen de bana iyi geliyor. herkesin tercihine bagli. aman tuutsunda hic farketmez. bebisler tek tek geliyor topik hamile kaynasin insalllah. allah hepimize yardim etsin amin
kızlar ı idrar tutma hem komik hem sıkıntılı oluyo ama merak etmeyin :) doktor işlem yaparken kaçıragını sanıyorsun ama öyle olmuyo :)
gage Allah iyiliğini versin. bende Marmara üniv. infertiliteye gitmeden arastırdım hastanenin doktorlarını. muayeneye gittim. 1 doktor geldi elinde form ile. bissürü soru sordu formu doldurdu yaptırmam gereken tahlil listesini verdi. adama bakıp durdum öyle ve en sonunda dayanamayıp sordum . A. Tevfik Yoldemir sizmisiniz? doktor gülümsedi. benziyomuyum dedi. hayır dedim benzemiyosunuz ben netten bakmıstım dedim :)
meger dediğin gibi asistanıymış :):):)
bakalım bu gittiğimde kim gelecek :) gerçi A. tevfike randevu bulamayıp başka doktora aldım :)
sen hangi ildesin?çapada o gün poliklinikte kim varsa o bakıyor sana..rasgele yani
aynen kim çıkarsa bahtına orda hemşire senin bilgilerini sölüyo doktora oda ona göre işte öle yap böle yap diyoohahahah bakalım yarın aşılamamı hangi doktor yapıcak heheh
Selam arkadaşlar, aşılama olacak benimde sizce özel muayehanemi, özel tüp bebek merkezi mi yoksa devlet hastanesi mi? Tşkler.
yarın ayrıntlılı anlatırsın artık aşılamayı.. dua edicem sana.inşallah tutarrrrr
Merhaba arkadaşlar..ben cmt test yaptıracaktım ama sancılarım artı, hasta olacağımı hissedip vazgeçtim..haftasonu moralimiz bozulmasın dedik..bir mucize olur da yarın yada salı hasta olmazsam hamileyim zaten ki sanmıyorum
Hayırlı olsun Aylinn..bu haberler umut oluyor..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
bir de sebepsiz infertileteyle aşılaması tutan varmı diye soran bir arkadaş vardı..sebepsizde aşılamayla hamile kalma şansı daha yüksek..
kızlar selam....öncelikle aylin inşallah seninde tutmuştıur ve gördügün çizgi hamişliğe işarettir.topikcanın ikinci hamişi olursun inşallah....ben hafta sonu pek gelemedim topike epey ilerlemiş sayfalar..beni de merak eden arkadaşım olmuş.dün gittim kontrole.doktor önce klomenle kaç yumurtan oluşuyordu die sordu.bende durum kötü mü yoksa dedim.yooo dedi.solda bi yumurta var dedi.14 mm sağda yok dedi önce.sonra tekrar baktı.orda da 12,5 mm lik bir tane daha varmı.o kadar iğne oluyorum çok ilginç...pek gelişmedi yani yumoşlar.ben epey bir patlama bekliyordum.yanıldım...klomenle bile 3-4 tane oluşuyordu.yarın tekrar kontrolüm var...
bir arkadaş aşılamayı özelde mi yaptıralım yoksa devlette mi demiş.ona cevaben ben devlette yaptırıyorum.iki aşılamayı da devlette yaptırcam.tutmazsa tüp bebek için heyet raporu alabiliyorsun.ama özelde yaptırdığın aşılamaları saymıyolarlar devlet için.maddi durumun müsatse sen bilirsin.benim maddi sıkıntım yoık ama yine de sgk dan yararlanmak istedim. ama orkideye kaatılıyorum özelde ki ilgi devlette yok maalesef.
canım bende açıklanmayan infert.ilk aşılamamı olucam ve tutann bir arkadaş vardı bizim topikte ..bende ondan dolayı çok umutluyum bakalım pazartesi günü aşılamam olucak sen ne zaman olucan aşılama.??
sen hangi ildesin?çapada o gün poliklinikte kim varsa o bakıyor sana..rasgele yani
devlette aşılama olduğun için onlar fazla yumurta üretmeni sağlamıyorlar onların hedefi 1 yumurta olsun o da 18mm geçtiği zaman çatlatmak aşılamayı yapmak canım ben de ilk 2 aşılamamı devlette yaptırdım rapor almak için o yüzden biliyorum kendinde bi şey arama yumurtalar gayet iyi gülüm sorun onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?