Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin canım inşallah tutunmuştur bebişin senin az kaldı bata inşallah bebiş haberini alırız

amin canım inşallah tutunmuştur bebişin senin az kaldı bata inşallah bebiş haberini alırız

inşallah bebişle yatıp bebişle kalkar oldum gece bile rüyamda negatif gördüm hep hcg testi yaptırmısm sonucum 11.86 cıkmıs biride yazmıs kadınlar kulubünde güya teste gitmeden önce 3.76 cıkcak snein testin die anam ne abuk subuk bişeydi aglayarak kalktım bugn..

öle düşünme inşallah bebişin seninldir sen doktoru n nedediyse uygula bana cok ilaçta verilmedi zaten klomen verdi günde 1 taneydi oda bide son gün çatlatma iğnesi 18. Gün transfer oldu...

ben iğne kullandım bi tane yumurta oluştu o da geç büyüdü.. klomen daha önce 4 kez kullandım çatlatma iğnesiyle nomal ilişkiyle olmadı. aşılamaya karar verildi inşallah bundan sonuç alırız. bi de bizim sperm hareketliliği sorunumuz ondan çok ümitli olamıyorum

valla bende senden az değilim aklım fikrim hep bebişte düşünmeyeyim akışına bırakayım diyorum olmuyor ne yapalım inşallah bundan sonra göbüşümüzde olurda hareketlenmesini düşünürüz

bizimde sperm hareketliliği ve azlıgı sorundu 15 milyon sperm %64 hareket vardı doktor yetrli dedi ama bilemiyorum. Ben iğne kulanmadım klomenle oda dedigm gibi düşük bi miktardı acaba daha fasla yumurtam olsa dahamı cok olurdu gebelik şansım eger tutmaz ise artık 2. Ye iğneli tedavi isticem yumurta sayısı cok olursa sansımız artar belki kacıncı gün büyüdü yumurtan kaç mm di ve hangi taraftaydı .. Benm 2 yumurta vardı ikiside sagda biri 18 digeri 20 mm di..

canım demek senin yumartlamanda pek sorun yok benim tembellik var iğneye rağmen 1 tane büyüdü sağ tarafta 20 mm büyüklüğünde adetin 18. günü bu büyüklüğe ulaşabildi.. bi de bizim spermyg testinde ileri hızlı sprm sayısı 0 çıktı yavaş ileri %48 idi miktar iyi ama hareketli sprm sayısı az bizde de

Kızlarrrr bi hamile haber daha aldıkk kendisi gelip söler insallah sper bişşiiii rabbim analı babalı büyütür insallahh..

olsun canm rabbim ol dediyse öle yada böle olur inşallahhh... Olmassa bilki rabbim zamanı degilmişşşşşşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…