benim yumoşumuz 11. Gün çatladı çok erkendi o yüzden test sonucu nasıl etkilenir bilmiyorum 14. Günüm 25. Günü adetimin ?????
valla liste olsa aslında çok daha güzel olur sürekli girebilen birisi yapsa daha iyi olacak aslında
sabırlı olun dicemde anlıorum sizi bende cok feciydim ilk 5 gün bi belrti olsun die öle kendimi dinliodum ama benm basta beri kasık agrısı var 7 günden itibarende gögüsler şişti ve 5. Gün sanırm lekelenme gibi bişe gelmişti ve suandada kasık ve bas agrısı öldürüo ama ben galiba regl olucam...4 gün var regl olmama. O nedenle belirti beklemeyin adet belirtisile hamilelik belirtileri cok bensiorabbim elleirmiz boş cevirmesin inşallah...
amin canım inşallah tutunmuştur bebişin senin az kaldı bata inşallah bebiş haberini alırız
öle düşünme inşallah bebişin seninldir sen doktoru n nedediyse uygula bana cok ilaçta verilmedi zaten klomen verdi günde 1 taneydi oda bide son gün çatlatma iğnesi 18. Gün transfer oldu...
inşallah bebişle yatıp bebişle kalkar oldum gece bile rüyamda negatif gördüm hep hcg testi yaptırmısm sonucum 11.86 cıkmıs biride yazmıs kadınlar kulubünde güya teste gitmeden önce 3.76 cıkcak snein testin die anam ne abuk subuk bişeydi aglayarak kalktım bugn..
ben iğne kullandım bi tane yumurta oluştu o da geç büyüdü.. Klomen daha önce 4 kez kullandım çatlatma iğnesiyle nomal ilişkiyle olmadı. Aşılamaya karar verildi inşallah bundan sonuç alırız. Bi de bizim sperm hareketliliği sorunumuz ondan çok ümitli olamıyorum
valla bende senden az değilim aklım fikrim hep bebişte düşünmeyeyim akışına bırakayım diyorum olmuyor ne yapalım inşallah bundan sonra göbüşümüzde olurda hareketlenmesini düşünürüz
Fatmacım napıosunnnn kızzzz sesin cıkmıoo ofss konusalımda zamn gecsin bari :) cıldırcam ben :)
bizimde sperm hareketliliği ve azlıgı sorundu 15 milyon sperm %64 hareket vardı doktor yetrli dedi ama bilemiyorum. Ben iğne kulanmadım klomenle oda dedigm gibi düşük bi miktardı acaba daha fasla yumurtam olsa dahamı cok olurdu gebelik şansımeger tutmaz ise artık 2. Ye iğneli tedavi isticem yumurta sayısı cok olursa sansımız artar belki kacıncı gün büyüdü yumurtan kaç mm di ve hangi taraftaydı .. Benm 2 yumurta vardı ikiside sagda biri 18 digeri 20 mm di..
canım demek senin yumartlamanda pek sorun yok benim tembellik var iğneye rağmen 1 tane büyüdü sağ tarafta 20 mm büyüklüğünde adetin 18. Günü bu büyüklüğe ulaşabildi.. Bi de bizim spermyg testinde ileri hızlı sprm sayısı 0 çıktı yavaş ileri %48 idi miktar iyi ama hareketli sprm sayısı az bizde de
dersteyimmmmmmm
Kızlarrrr bi hamile haber daha aldıkk kendisi gelip söler insallah sper bişşiiii rabbim analı babalı büyütür insallahh..
ayy ne güzelDarısı başımıza inşallahh
ayy ne güzeldarısı başımıza inşallahh
kim ki merak ettim
12.günde idrar testi negatif kantesti ne çıkmış şimdi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?