kızlarrr bugün 4. Gün hiçbirşey hissetmiyorum yokmudur bu aşılamanın bulgusu falan. Bugun hafif akıntım olmaya başladı jeldenmidir nedir bilen tecrübe eden varsa yazsın lütfen.
kızlarrr bugün 4. gün hiçbirşey hissetmiyorum yokmudur bu aşılamanın bulgusu falan. bugun hafif akıntım olmaya başladı jeldenmidir nedir bilen tecrübe eden varsa yazsın lütfen.
canım ya çatlıcam meraktan sen nasılsın????????
kızlarrr bugün 4. gün hiçbirşey hissetmiyorum yokmudur bu aşılamanın bulgusu falan. bugun hafif akıntım olmaya başladı jeldenmidir nedir bilen tecrübe eden varsa yazsın lütfen.
ya daha cok erken belki ondandır akını bendede vardı ama jel kulanmadım ben jeldende olabilirr.. Telaş etme daha 4. Gündesin..
bende catlıcam fatma parçalı bulutluyum vallaha kasıkalrım cok agrıo basım agrıokesin regl olucam ben sen nasılsın canm benm..
mrb kızlar bende 26 şubatta saat 17:30 da aşılandım. sizlerle beraber gün saymak istiyorum.
mrb kızlar bende 26 şubatta saat 17:30 da aşılandım. sizlerle beraber gün saymak istiyorum.
cânim okuldayım aksilik arkadaş emekli oldu ders yüküm arttı yoruluyorum ama vakit geçiyor bugün benim adetimin 20. Günü seninde öyledir yaklaşık . Daha adet belirtisine çok var ümitsiz olma bu kadar kasık ağrım akşamları oluyor hareket ederken devamlı değil gmğüslerimi suğdıramıyorum bir yere akşamları daha şiş sanki ama aklım hep testte offffff of
merhaba canım sana doktor mu vermedi jeli.. Niçin veriyor ya bana verdi ama kullanmakta zorlanıyorum kullanmasam sorun olur mu ki bilgin varmı bugün 3. Günüm aşılama yapılalı
mrb kızlar bende 26 şubatta saat 17:30 da aşılandım. Sizlerle beraber gün saymak istiyorum.
kızlar bi listemiz olsun mu burada beraber gün sayalım hamişlerimizle sevinelim hııımmm ne dersiniz.
Isim yaş deneme süresi kaçıncı aşılama aşılama tarihi sonuç
kelam 24 1.5 yıl ilk 26 şubat bekleme de
yok jel verilmedi ban tatlım jel blidigm kadarıla tutarsa bebek tutunması için veriolarmıs..
konu başında yapmışlar ama malesef kalmıs ölece düzenlemek gerek sürekli :)
merhaba canım benimde 26 şubat saat 11 de aşılamam oldu sabırsızlıkla bekliyorum şimdi inşallah tutmuşturlar.. Canım sende hiç bi değişiklik var mı
benim reglimin 26. Günü bugun son 4 gün kaldı benm yumurtam 18. Gün catladı ...oyusden benm artık regl belirtileirm gelio ben 29 günde bir adet görüorum...benmde sağ tarfım baya batıo resmen ..evdede oturdugmdan vakit gecmio
yani mecbur kullanacağım tutarsa işe yarayacak tutmazsa boş boşuna kullanmış olacağım yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?