Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
82' liyim.. 2.5 yıllık evliyim. o düşüğüm olmasaydı, bu ay bebeğim kucağımda olacaktı moralim fena bozuk... tüp bebeğe geçicem.

zor bi durum anlıyorum seni.ama en azından hamile kalabildigini görmüş oldun.burda bir çok arkadaş hiç hamile kalamadık.bu yüzden korkularımız çok fazla.brende 82 liyim 5 yıllık evliyim.bebiş çok naz yaptı.bu ay yin aşılama yaptırcaz.adetimi bekliyorum.sonra tüpe gececez inş...tabi arada biraz dinlencem.ilaçlar çok ağır

Araştırman için sağol da benim ki normal yaşantıda sorun çıkarmıyor hamiş kalınca bebiş beslenemeyip ölüyor veya düşüyor bu yüzden hergün iğne yapıyorum gebeyken kendime yani sonucu erken öğrenmeliyim. Tedavisi var ya Şükür 250 iğne ama değer :)))))

merhabalar bnde bugün ilk aşılamamı yaptırdım ve siteye yeni üye oldum kullanmasını çözmeye çalışıyorum

asılaman hayırlı ugurlu olsun insallah bebişn sana tutunurda burada güzel haberler verirsin.bende 2. aşılamamı yaptırdım 19 subatta.test gününü beklemedeyim:))

duygukenar----25----1----------------28 şubat-------3,5 yıl-------------?????------bekliyor

asılaman hayırlı ugurlu olsun insallah bebişn sana tutunurda burada güzel haberler verirsin.bende 2. Aşılamamı yaptırdım 19 subatta.test gününü beklemedeyim:))

hoşbulduk canım çok heyecanlıyım çok araştırdım burdan üye olmaya karar verdim ne çok benim gibi insanlar olduğunu görünce çok şaşırdım inşallah tutunur hepimizinki allah yardımcımız olsun

kızlar merhaba size tavsiyem 3 defa aşılama hakkınızı kullanın sonra 2-3 ay ara verdikten sonra tüp bebek yaptırın.bende 2.5 yıllık evliyim ve 2 defa aşılama yaptırdım bu arada benim sorunum sebebsiz infertilite yani bi sorunumun olmaması :)) mart ayında 3.aşılamamı olucam oda tutmazsa tüp bebek denicez.

tüp bebek biraz maddi ve manevi ağırlığı olan bi tedavi yöntemi o yüzden kendinizi iyi hissettiğiniz anda yaptırın...

Bir haftadir giremedim ailemi ziyarete geldim diye. Hic gebe olan yokmu asilama yaptiran arkadaslar vardi onlardan ses cikmadi mi? Benimle birlikte 19 subatta asilama yaptiran 2 kisi daha vardi su an kimlerdi hatrlamiyorum ama cumartesi gunu 12. Gunumuz tahlil yaptirmayi dusunuyor musunuz? Dusunuyirsaniz direk kanda mi baktiravaksiniz yoksa idrar testi deneyecekmisiniz ? Yeni gelenlere de merhaba :)

tedavisi varsa sorun yok :))...inşallah hamişssindir az kaldı öğrenmene :)))

çok iyi bir doktor gerçekten , Allah ım sağlıkla kucağına almalarını nasip etsin..Görümcenlerde ne sorun vardı canım

çok iyi bir doktor gerçekten , Allah ım sağlıkla kucağına almalarını nasip etsin..Görümcenlerde ne sorun vardı canım

karısı aşırı zayıf ve tirois problemi vardı..eşindede kanser geçirdiği ve küçükten yumurtalıgna darbe aldıgı için sperm yok gibi bişeydi...kemoterapi gördü eşi ve 3 yıl sonra tekrar denediler işte doktor aret bey dmeişki ben hiç ümit veremem size cok zor demiş adamdan 4 tane sperm cıkmıs düşünün 4 tane baska yokmus canlı sperm oda adam ameliyata girerek alındı spermleri ... ve suan hamile işte ...aminnn rabbim saglıkla kucaklarına versin inşallah...

merhaba kızlar benim aşılamamın 7.günü.ilk günlerdeki belirtilerim azaldı sadece ara ara kasık ağrılarım oluyor o kadar.aynı tarihte aşılama olduğumuz arkadaşlar durumunuz nasıl? merak ediyorum birde ocak ayında aşılama yaptıranlardan tutan varmı????????????

dr çok önemli tabi ama nasip olunca bi kere evlat rabbim hiçbir engel tanımıyor değilmi?

ya ilk zamlarda bende agrı vardı devam edio ama adet agrılarımla aynılar acıkcası kafam karısık az da olsa unutmaya ugrasıorum acıkcası..benimde 9. Günüm bugn

kızlarrr bugün 4. gün hiçbirşey hissetmiyorum yokmudur bu aşılamanın bulgusu falan. bugun hafif akıntım olmaya başladı jeldenmidir nedir bilen tecrübe eden varsa yazsın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…