Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım çok sevindim.valla bende umutlandım.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar hepınıze cok cok tesekkur ederım rabbım tez vakıtte sızede nasıp etsın ınsallahhhhhh dualarımdasınız hepınızzzz

kızlar hepınıze cok cok tesekkur ederım rabbım tez vakıtte sızede nasıp etsın ınsallahhhhhh dualarımdasınız hepınızzzz

aminnn canım eğer tutmaz ise bebişimiz dogum sırasında dua et oo anda edilen dualar kabul olioooo anneme demişlerdi kardeşimin dogumunda oda dua etti rabbim ne büyüktür ki dua ettigi kişilerin 1 2 seneye kalmas bebişler i geldi kucaklarına :))

Merhaba Arkadaşlar,hepinizin yazdıklarını okudum,o kadar iyi anlıyorum ki sizleri ben de 1,5 yıldır evlat sahibi olmaya çalışıyorum,polip operasyonları,yumurta takipleri derken,18 Şubat'ta ilk aşılamamı yaptırdım,bugün 9.günüm ama hiçbir belirtim yok, olmalı mı olmamalı mı onu da bilmiyorum, herkesin bünyesi elbetteki farklı ama belirti arıyorum olmayınca da ümitsizliğe kapılıyorum, Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah,sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah,sizin yorumlarınız nedir?

aminnnnnn belirti ollmayada bilio herkeste belirti olcak die bi şart yok :) ümitsiz olma benden 2 gün öncesin sende az kalmıs öğrenmene 5 gün felan var ama 12 . Günde kanda cıkıomus yani 3 gün sonra öğrenme ihtimalin var..rabbim boş cevirmes inşalah elimizi kolumuzu .. Bende kasık agrısı cok ama aynı regl olcak gibiym regl günümede aslında bi hafta var en az off hayırlısı inşallah..

İnşallah canım emeklerimiz boşa gitmesin,Crinone jel kullanıyorum her sabah ,artık onu bile kullanmak istemiyorum, boşu boşuna kullanıyorumuşum gibi geliyor, ilk günler bende çok fazla gaz ve şişkinlik vardı,karnım şiş geziyordum ama 9.gün bugün bir iki gündür hiçbir şey yok,rüyamda regl olduğumu gördüm daha önceki aylarda da gördüğümde hep regl olmuştum herhalde olmadı diyorum

kaçıncı günüevde idrar testi yapmıştın? silik çıkmış demişsinya.bide benim dün gece kahverengi lekelenmem geldi bugün bişey yok bende çok korktumbugün 14 ügünüm sanki heran regli olcak gibiyim (((

Canım benim lütfen umutsuz düşünme bnce hepimiz olucakmış gibi düşünelim. Çok etkilermiş. Bu sabah hamile kalıcam diye düşünerek uyandım. Ama dün olmicak diye kalkmıştım. Bn de pazartesi oldum 12 martta sonuçları alıcam ama bir gün bi kaç günmüş gibi geliyo. Temizlik yapmaya çekiniyorum. Hamileymiş gibi davranıyorum. İnsan yoruluyo ruhen. Bazen kasıklarım ağeıyomuş gibi oluyo bazen ağrımıyo bunlar sanırım hep psikolojik

canım 11 gunumde yaptım evde sılık cıktı sonra 12 gunumde gene yaptım gene sılık sonra kan verdım

herkeste aynı ağrılar var cnm kasık bel ... :)) inş hepimiz hamieyizdir :) peki bişe sorcam cnmm özel bölgende kasılma oluyrmuydu ? yüzünde sivilcelenme felan ?? cnm merk edyrum k bakmaaa :)))

Canım kasık ağrılarınız ne zaman başladı aşılma olduktan hemen sonra mı yoksa tahlil tarihine yakınken mi

Haklısın canım bazen ümitleniyorum, bazen de bütün ümitlerim kayboluyor,sanırım artık kendimi dinlemekten ruh halimi bozmaya başladım,inşallah Allah'ım hepimize buradan güzel haber vermeyi nasip eder, kafaya takmamak en güzeli de becerebilsek keşke

bende 14 şubatta aşılama oldum dün gece bendende kahverengi lekelenme geldi ama ümidimi yitirmedim bekliyorum yarın gidicem belli olucak beni 5 inci aşılamam sonunda ölüm yok ama yinede çokhüsrana uğruyoruz..İnşallah hayırlı haberler veririm size yarın......??????

Bu dönemler zor. Kırılgan oluyosun. Senin kasık ağrıların oluyo mu canım nerde oldun aşılamayı birde.

Benim 1 adet göbekten kan sulandırıcı iğnem(clexine 400) var bide progestan vajinal bölgeden ,kan sulandırıcı iğne bende tansiyon düşüklüğü yaptı sizdede aynı problemler varmı.bide tabi vitamin verdi+aspirin (çocuk aspirini)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…