offff heycanlandımm şimdi yarın bu saatler olsa da ben de versem şu kanı yaaaa...senin adına da çok sevindim filizim Rabbim bizlere de nasip etsin inş...Rabbim bebişine de sana da sağlık sıhhat versin...
kızlar bugun 14 gunum kan verdım 112.75 degerım sanrım tuttu rabbım herkeze nasıp etsın bende pko vardı esımdede 12 mılyon sperm %1 morfolojı rabbım ol dedıkten sonra olluyor
buarada 2 bucuk senedır olmadı bebegımız ılk asılamamda oldu nasıp rabbım herkeze nasıp etsın ınsallah hepınız dualarımdasınız
kızlar hepınıze cok cok tesekkur ederım rabbım tez vakıtte sızede nasıp etsın ınsallahhhhhh dualarımdasınız hepınızzzz
merhaba arkadaşlar,hepinizin yazdıklarını okudum,o kadar iyi anlıyorum ki sizleri ben de 1,5 yıldır evlat sahibi olmaya çalışıyorum,polip operasyonları,yumurta takipleri derken,18 şubat'ta ilk aşılamamı yaptırdım,bugün 9.günüm ama hiçbir belirtim yok, olmalı mı olmamalı mı onu da bilmiyorum, herkesin bünyesi elbetteki farklı ama belirti arıyorum olmayınca da ümitsizliğe kapılıyorum, allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah,sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah,sizin yorumlarınız nedir?
aminnnnnn belirti ollmayada bilio herkeste belirti olcak die bi şart yok :) ümitsiz olma benden 2 gün öncesin sende az kalmıs öğrenmene 5 gün felan var ama 12 . Günde kanda cıkıomus yani 3 gün sonra öğrenme ihtimalin var..rabbim boş cevirmes inşalah elimizi kolumuzu .. Bende kasık agrısı cok ama aynı regl olcak gibiymregl günümede aslında bi hafta var en az off hayırlısı inşallah..
melek slm canım gttinmi bugun tahlil için merag ettimm...
İnşallah canım emeklerimiz boşa gitmesin,Crinone jel kullanıyorum her sabah ,artık onu bile kullanmak istemiyorum, boşu boşuna kullanıyorumuşum gibi geliyor, ilk günler bende çok fazla gaz ve şişkinlik vardı,karnım şiş geziyordum ama 9.gün bugün bir iki gündür hiçbir şey yok,rüyamda regl olduğumu gördüm daha önceki aylarda da gördüğümde hep regl olmuştumherhalde olmadı diyorum
kaçıncı günüevde idrar testi yapmıştın? silik çıkmış demişsinya.bide benim dün gece kahverengi lekelenmem geldi bugün bişey yok bende çok korktumbugün 14 ügünüm sanki heran regli olcak gibiyim(((
herkeste aynı ağrılar var cnm kasık bel ... :)) inş hepimiz hamieyizdir :) peki bişe sorcam cnmm özel bölgende kasılma oluyrmuydu ? yüzünde sivilcelenme felan ?? cnm merk edyrum k bakmaaa :)))
canım 11 gunumde yaptım evde sılık cıktı sonra 12 gunumde gene yaptım gene sılık sonra kan verdım
Canım benim lütfen umutsuz düşünme bnce hepimiz olucakmış gibi düşünelim. Çok etkilermiş. Bu sabah hamile kalıcam diye düşünerek uyandım. Ama dün olmicak diye kalkmıştım. Bn de pazartesi oldum 12 martta sonuçları alıcam ama bir gün bi kaç günmüş gibi geliyo. Temizlik yapmaya çekiniyorum. Hamileymiş gibi davranıyorum. İnsan yoruluyo ruhen. Bazen kasıklarım ağeıyomuş gibi oluyo bazen ağrımıyo bunlar sanırım hep psikolojik
canım 11 gunumde yaptım evde sılık cıktı sonra 12 gunumde gene yaptım gene sılık sonra kan verdım
Bi umutla 14 subatta gidip yaptirdigim asilamamiz dun gece son buldu.. Okadar da umitliydim ki.. Ilk asilamamizdi, asilama yaptirdigimiz gunden beri esimle hep pozitif olduk,destek verdik birbirimize.. Beni hic kaldirmadi yataktan.. Hic is yaptirmadi.. Bir bardak bile tasimama izin vermedi.. Hep aklimdan diyodum okadar dinlenmeme , uzanmama.. Bebisim kesin tutunur bana.. Hic is yapmiodum ki nasi tutunmasin.. Ben yatiyorum o da yatacak karnimda diyodum.. Kendi kendime gulup seviniodum.. 3 gun oncesine kadar baktim goguslerim agriyo kasiklarim agriyo ama benim adet sancim hic olmazdi ki.. "Ah dedim! Tuttu mu bebegimiz nedir.. Agridan kivrandim.. Omrum boyunca bole goguslerim agrimamisti ki nerden bileyim ben.. Bide son gunumdu yarin.. Iki gun kala.. Olmadi.. Tutunamadi bebegim.. Butun bi gece agladim agladim.. Su an gozlerim sis vaziyette yaziyorum burda.. Esimi de gece gece uyandirdim.. Bitanem'i.. Ama nasi olur ya.. Tam da bugun tahlile gidicektik.. Acaba yerlesme kanamasi midir dedim.. Ama yok diyorum.. Ne alakasi var ya.. O simdi olmaz ki.. Aptallastim.. Son gun gelir mi bu diodum kendi kendime.. Niye geldin? Esimle dun gece konusuyoduk odamizda.. "Askim, bebegimiz bize kotu bi isaret vermedi bak bir gun kaldi.. Herhalde icinde su an senin.. Eger olursa 14 subat bebegi olacak.. Sevgi dolu.. Ask dolu bir bebegimiz olacak.. Sarildik birbirimize.. Seni beklioduk heyecanla benim mis kokulu bebegim olacaktin.. Tonlarca doktora gitmistik.. Ilaclarla tedavi olalim diye.. Asilamayi hep sona biraktik.. Bu 2 hafta sirf yattim uzandim.. Burda bazi arkadaslarimin adet oldugunu duyunca hep oturdugum yerden.."Allahim sen onlara sabir ver, yureklerindeki o dayanilmaz aciyi al.. Gozyaslarini sil onlarin.. Iclerine tekrar umut serp diyodum.. " olmadi benim minik bebegim.. Son gunu bize yaptigin saka olmadi.. Hani elimi karnima koydum devamli konustum belki ordasindir diye.. Annenin guzel kelimelerini, eger icimdeysen ve benim olacaksan bigun, dogdugun ilk gun o popondan isirip senelerin acisini cikarticagimi hic duymadin mi? Ama yine de isyan etmiyorum.. Ne gelirse Allah'tan.. Hayirlisi degilmis.. Ama Allah'im tamam isyan etmiyorum sana ama cok aci geliyo.. Son bir gun kala test yaptiricaktim artik.. Inanmistik.. Al icimdeki aciyi Allah'im.. Bana tekrar umit ver.. Umut serp benim ve hamile kalamayan arkadaslarimin icine.. Biliyorum herseyin hayirlisini verirsin sen.. Zamani degildi belki ama .. Icim aciyor iste..............
Haklısın canım bazen ümitleniyorum, bazen de bütün ümitlerim kayboluyor,sanırım artık kendimi dinlemekten ruh halimi bozmaya başladım,inşallah Allah'ım hepimize buradan güzel haber vermeyi nasip eder, kafaya takmamak en güzeli de becerebilsek keşke
Bu dönemler zor. Kırılgan oluyosun. Senin kasık ağrıların oluyo mu canım nerde oldun aşılamayı birde.
Bahçelievler Medical Park canım,kasık ağrım olmadı sadece ilk günler gaz ve aşırı şişkinlik ilk 3-4 gün sürdü,şu günlerde de hiçbir belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?