Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnmm sana bişe sorcam aşılamadan sonra ilişki oldumu ??? bize dr yapmayın dedi sadce 1 kere yapın dedi oda aşılamadan bir gün sonra..

demedı bana canm ama aynı doktor arkadasıma demıstı bende asılama sonrası gun asırı 4 sefer ılıskı oldu

herkeste aynı ağrılar var cnm kasık bel ... :)) inş hepimiz hamieyizdir :) peki bişe sorcam cnmm özel bölgende kasılma oluyrmuydu ? yüzünde sivilcelenme felan ?? cnm merk edyrum k bakmaaa :)))

herkeste aynı ağrılar var cnm kasık bel ... :)) inş hepimiz hamieyizdir :) peki bişe sorcam cnmm özel bölgende kasılma oluyrmuydu ? yüzünde sivilcelenme felan ?? cnm merk edyrum k bakmaaa :)))

belım agrımadı hıc sadece asılama gunu agrıdı okadar
hayır ozel bolgedede agrı olmadı sadece sıvılce kucuk kucuk cenemde cıktı canım sor tabı :))
suan adet agrılarım var
pembe leke gelmıstı benden 3 4 kere mınık mınık

Gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin insallah...

Benimde aşılamam 14 şubattaydi geçen sene Seninde ya ekim sonu ya kasım basi doğacak Bebegin insallah...

Gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin insallah...

Benimde aşılamam 14 şubattaydi geçen sene Seninde ya ekim sonu ya kasım basi doğacak Bebegin insallah...
canım cok saol sonunda nasıp oldu evet hatırlıyorum senınde subattaydı konusmustuk hayırlısı olsunda ekım kasım farketmez

offff heycanlandımm şimdi yarın bu saatler olsa da ben de versem şu kanı yaaaa...senin adına da çok sevindim filizim Rabbim bizlere de nasip etsin inş...Rabbim bebişine de sana da sağlık sıhhat versin...

Son düzenleme:

bana fitil verdi dr progestoran için o mu yapıo acaba ağrıyı anlamadım kii bende mi gariplik var :))) bakalım görecez bizde bu cmt belli olur bnmki ....

canım cok saol sonunda nasıp oldu evet hatırlıyorum senınde subattaydı konusmustuk hayırlısı olsunda ekım kasım farketmez

Aynen canım kucağına alda hayırlısıyla ekimi kasımı önemli değil...

bana fitil verdi dr progestoran için o mu yapıo acaba ağrıyı anlamadım kii bende mi gariplik var :))) bakalım görecez bizde bu cmt belli olur bnmki ....

Slm ben 19 Şubat'ta aşılama oldum ben de fitil kullanıyorm ara ara kasık ağrım ve göğüslerim çok şiş sizin de mi öyle

Slm ben 19 Şubat'ta aşılama oldum ben de fitil kullanıyorm ara ara kasık ağrım ve göğüslerim çok şiş sizin de mi öyle

ilk haftalar daha çok gögüs agrım vardı şimdi braz dindi kasıklam ara ara ağrıo cnm bide rahimde kasılma var bnde... bnden 1 gün snra yapmuşsın snde:)

gözün aydın sırf senden haber almak için girip çıkıyordum siteye artık girmeyecem siteye benim aşılama tutmamıştı senle aynı gün olmuştuk senin sıran gelmiş ve allah nasip etmiş darısı isteyen herkese inşaallah hayırlı doğumlar dilerim şimdiden

hayırlı uğurlu olsun güzelim. Allah tamamına erdirsin..sağlıkla hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin Rabbim..dualarını bekliyoruz

Rabbim içine ferahlık versin canım..çok üzüldüm..aynı şeyleri ben de yaşadım..çok iyi anlıyorum seni..ama yapacak birşey yok..yeni ay yeni ümitler, yeni hayaller..inşallah birgün bizim de olacak bebişlerimiz..yılmak, vaz geçmek yok..güçlü olmalıyız canım..Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin tez zamanda hepimize...

canım hayırlı olsun cok sevindim allahım saglıkla kucagına almayı nasip eder inş.dualarını bekliyoruz benim de az kaldı ögrenmeme 1 kaç gün inş.benim bebegimde tutunmuştur

filiz tebrikler...çok sevindim.gecmişi çok okuma fırsatım olmadı seni gördüm sdece.bizlere umut oldun.inş bizimde ikincide tutar aşılamamız

geçmiş olsun arkadaşım beni de bebeğimin düştüğü güne götürdün o acının tarifi yok ben ilk aşılamamda umutsuzdum tutmaz diyodum hiçte dikkat etmedim sadece ağır kaldırmadım yatmadım yani kan verdim pozitifti ama sadece 2 hafta yaşadım mutluluğu tutunamadı düştü ağlama diyecem ama ben 3 gün boyunca kesintisiz ağlamıştım ağla ve şükret adet olmuşsun gebe kalıp kaybetmek daha kötü inanki birkaç ay dinlen tekrar denersin allah sabır versin isyan etme hayırlısı böyleymiş diye düşün ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…