Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrh cnm.kan vermen için henüz erken değilmi.dr un mu böyle söylemişti.

evet canım geçen hafta cumartesi aşılamam yapıldı bu cumartesi yani yarın kan vermemi söyledi salı günüde muayene için çağırdı gittiğim hastahane özel doktorum çok ilgili iğneyle büyüdü yumurtalarım geçen ay hap vermişti sonuç alamayınca iğne verdi 4 yumurta oluştuğunu 2 tanesinin büyüdüğünü diğer ikisinin büyümeden çatlatma iğnesi vurması gerektiğini söyledi yani tutmuşsa ikiz olabilirmiş hayırlısı arrtık dualarim hepinizle sizde dua edin benim için

Erkenmi bilmiyorumki canım doktorum 1 hafta sonra propesteron tahlili için kan ver salı günüde muayene için gel dedi zaten adetimi 13 ocakta bekliyorum değer düşük çıkarsa yok demektir en azından erken öğrenmiş olurum adetle beraber şok olmam :) inş sizde iyi haber alırsınız aşılamamız aynı gün olmuş heralde?

anladım cnm.hadi bakalım hayırlısı olur inş.ayyy bende ikiz çok istiyorum ama benim de solda 2tane yumurta geliştı. 12mm ve 17mm dr 17 mm lik işimize yarardedi.yani çok zor bende.ben umutsuzum çünkü 26 aralıkta aşılama oldum bugun 9çgünüm neredeyse hiçbir değişiklik yok gibi bende.buarada ben devlette yaptırdım.özelde ne kadara maloldu size.yazarsan sevınırım...

doktorun söylediğine göre iğneye çok güzel cevap vermiş yumurtalar yani 2 si tam istediğim gibi diğer ikisi biraz küçük onlar büyümeden çatlama iğnesini vurmam lazım dedi hatta sordu 4 düz gebelik istemezsin heralde diye :) hayırlısı olsun inş hepimiz için allah beklentimizi boşa çıkarmasın benim bir kızım var sorunsuz hamile kaldım ve çok rahat bir gebelik dönemi ve normal doğum yaşadım ama 1 senedir korunmuyoduk olmadı ilk aşılamam inşallahhh tutmuştur benim göğüslerimde ağrı başladı 2 gündür çok yormamaya çalışıyorum kendimi ama birazda ağır bişeye elimi atsam hemen kasıklarım ağrıyor bu sabahta hafif bulantıyla uyundım ama psikolojik olabilir kendimi kötü habere de alıştırıyorum belimde çok ağrı var ama rutin adet öncesi dönemlerim hep öyle geçiyor zaten :)) benim gittiğim hastahane tam özel değil emekli sandığı karşılıyor bir bölümünü ama toplam tam maliyeti 500 lira tuttu canım ne eksik ne fazla tam 500 lira..

canım bence de biraz erken degil mi kan tahlili için?bence doktorun yumurtanın çatlayıp çatlamadıgı için kan tahlili istiyor olmalı.yani yoksa aşılamanın 7. günü vucutta iğnelerden dolayı zaten hcg hormonu oluyor.bu hormon değeri aşılamanın 12. günü ortadan kalkıyor diye biliyorum.yine de haberdar et bizi.
bizi mutlaka haberdar et.seni de ekleyelim mi listeye?

maveraaaa eğer 12. gününse ve idrarda silik çıkmışsa sen hamişsin....
ben olsam yarın hemen acilde kan testi verirdim.hadi inşallah hamişliğin belli olurda ilk kutlamayı yaparızzzz

merhaba canım..aşılaman tutar inşallah.hoşgeldin aramıza.
yarın gel de anlat ayrıntılı nasıl gectigini.benim de ilk olacak.bende merakla bekilyorum nasıl gececek diye.adet olmayı bekliyorum.az kaldı zaten..

merhaba asılamam oldu.ıyı geçtı gayet basıtmış ilk oldugu ıcın bıraz tereddutum vardı.ama soylemişlerdı hsg den kolay dıye.bekliyoruz bakalim allah dileyen herkese nasip etsin hayırlısı olsun

bu arada kızlar ben bugün adet oldum gibi.yani kahverengi leke gelmeye başladı çok az.ama araya hafta sonu giriyor.tekrar pzt gidicem doktora.bugün de gittim ama çok sıra vardı.muayene olmadım.bana sadece reçetemi yazdı.raporumuz çıkmış zaten.gonal f 450 gonal f 75 ve ovitrelle yazılmış.ama iğneyi nasıl yapacagımı falan bilmiyorum.pzt günü çok gec olmaz herhalde dimi?yani .bugün 1. güünüm diyebilirmiyiz acaba?çok az bi kahve rengi akıntı gelmiş.kafam karıştı:26: yoksa yarın 1 pzt 3 mü oluyor?

merhaba asılamam oldu.ıyı geçtı gayet basıtmış ilk oldugu ıcın bıraz tereddutum vardı.ama soylemişlerdı hsg den kolay dıye.bekliyoruz bakalim allah dileyen herkese nasip etsin hayırlısı olsun

ayy hadi hayırlısı...inşallah olumlu sonuçlanır.hiç acımadı yani öyle mi?benim de ilk olacak tedirginim....o alet çok acıtıyormuş diye duydum.

ilk deneyimim yani kesin bişey diyemiyorum doktorun söyledikleri bunlar 7. gün pregesteron tahlilini ver salı günüde muayeneye gel dedi ..5 yıllık evliyim evlendikten sonra adet görmedim hemen hamile kalmıştım kızıma çok rahat bir gebelik ve doğum geçirdim ama nasip te bunlarıda yaşamak varmış..erken diyorsunuz ama ablamda aynı tedaviyi yaşadı ve oda aşılamadan 1 hafta sonra verdiği kan testinde gebelik çıktı inşallah benimkide öyle olur allah hepimizin dualarını kabul eder inş bu defa tutmamışsa tekrar deneyecez hiç zor ve acılı bir tedavi değil korkmayın umudunuzuda yitirmeyin kızlar:)

sonuçta azda olsa gelmiş.1.gün olarak kabul et.doktora soramadın mı

iğneleri ben kendim vuramıyorum.hastanede vuruluyordum

ayy hadi hayırlısı...inşallah olumlu sonuçlanır.hiç acımadı yani öyle mi?benim de ilk olacak tedirginim....o alet çok acıtıyormuş diye duydum.

biraz acıyor:)))) ben doğumdan sonraki ağrıya benzettim tabi 3 4 saat sonra geçiyor doğumdaki gibi günlerce sürmüyor :) doktorum kesinlikle ağrı kesicileri yasakladı asla tedavi süresince kullanma dedi tabi diğer ilaçlarıda ona dikkat et canım ağrın olursada dayan ilaç içme sakın

tamam tamam...dayanırım. bebiş için dayancaz napalım

offf valla iğneolayı zor...

kızlar bugün gidip druma tahlillerrin ve filmin sonuçlarını gösterdim herşey mükemmel dedi ve adetinnin ilk günü bizi ara 3. gün veya 4. gün tedavine başlayalım dedi bu arada folik asit de verdi aldımm günde 3 deffa içicem şimdi heyecanla adeti bekliyoruz

ohh maşallah maşallah...sonuçların iyi çıkmış sevindim gözün aydın.

canım yaa inşallah dediğin gibidir ama bilmiyorum silik çizgi hemen anında çıkmadı ama yaa, bekleyince çıktı. pazartesiyi bekleyeyim yaa, zor duruyorum ama...beklemem lazımmm ama adet olacak gibi de hissediyorum offf bilmiyorum yaa çok karışığım:18::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…