mrh cnm.kan vermen için henüz erken değilmi.dr un mu böyle söylemişti.
Benim aşılamam 29.unda oldu 14.gün kan testi dedi dr. Sizin kan testi için erken değil mi,benim ilk aşılamamda kan testini 14.gün yapmıştım 0,0.. Gibi çok düşük bir değet çıkmıştı..ii haber alırsınız umarım..
evet canım geçen hafta cumartesi aşılamam yapıldı bu cumartesi yani yarın kan vermemi söyledi salı günüde muayene için çağırdı gittiğim hastahane özel doktorum çok ilgili iğneyle büyüdü yumurtalarım geçen ay hap vermişti sonuç alamayınca iğne verdi 4 yumurta oluştuğunu 2 tanesinin büyüdüğünü diğer ikisinin büyümeden çatlatma iğnesi vurması gerektiğini söyledi yani tutmuşsa ikiz olabilirmiş hayırlısı arrtık dualarim hepinizle sizde dua edin benim için
anladım cnm.hadi bakalım hayırlısı olur inş.ayyy bende ikiz çok istiyorum ama benim de solda 2tane yumurta geliştı. 12mm ve 17mm dr 17 mm lik işimize yarardedi.yani çok zor bende.ben umutsuzum çünkü 26 aralıkta aşılama oldum bugun 9çgünüm neredeyse hiçbir değişiklik yok gibi bende.buarada ben devlette yaptırdım.özelde ne kadara maloldu size.yazarsan sevınırım...
canım bence de biraz erken degil mi kan tahlili için?bence doktorun yumurtanın çatlayıp çatlamadıgı için kan tahlili istiyor olmalı.yani yoksa aşılamanın 7. günü vucutta iğnelerden dolayı zaten hcg hormonu oluyor.bu hormon değeri aşılamanın 12. günü ortadan kalkıyor diye biliyorum.yine de haberdar et bizi.merhaba bende 29 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım yarın kan vermem gerekiyor çok heyecanlıyım ama fazlada umudum yokkötü haberede hazırlıyorum kendimi ama eşim umutlu umarım o haklı çıkar .5 senelik evliyim ve 1 kızım var normal yolla hamile kaldım kızıma hemde evlenir evlenmez :) kısmet böyleymiş 1 senedir korunmuyoruz olmuyodu doktorum yumurtaların büyümüyor dedi aşılama yaptı..yarın vereceğim kanın değerleri kaç olursa aşılamamın tutuğunu gösterir? bilgisi olan varsa yazabilirmi acaba muayenem salı günü o güne kadar bekleyemicem galiba tahlil sonucundan anlayabilirmiyim?
bizi mutlaka haberdar et.seni de ekleyelim mi listeye?kizlar merhabalar oncelikle rabbim hepimizin sesini duysun dualarini kabul etsin insaallah. . . . ben de 24 yasindayim 1.5 senelik evliyiz 9 aydir korunmuyoruz ancak bebegimiz olmadi 3. ayim klomen ve ovitrelle kullandim bu ay sag ve solda 2 yumurtam gelisti dun gece ivitrelle vurundum ve yarin sabah asilama olacak allahim ne olur bu sefer olsun cok heyecanliyim kizlar. . . :) )
merhaba kızlar..nasılsınız?
bugün aşılamanın 12. günüydü, kan tahlili yaptırmamak için kendimi zor tuttum:26:
12. günde belli oluyormuş galiba. ama yine de pazartesiyi bekleyim dedim..
ama ne zor geçti arkadaş şu 15 gün...normalde su gibi akıp geçen zaman durdu sanki...
belirti olarak göğüslerim acımaya başladı, sol kasığımda ince bir sızı var, akıntım da çoğaldı...bunların hepsi adet belirtisi de olabilir tabi ama bilemiyorum..bekleyip göreceğiz..:18::18::18:
benim de ilk aşılamam güselim. evde test yaptım zaten dayanamadım:26:
silik çıktı ama yine de kan tahlili olmadan güvenemiyorum ben idrar tahliline
ben de belirti az önce de yazdığım gibi göğüslerimde hafif acı var, sol kasığımda inceden ara sıra giren bir ağrı ve seyirme, bir de akıntım çok..bakalım hayırlısı...
merhaba canım..aşılaman tutar inşallah.hoşgeldin aramıza.
yarın gel de anlat ayrıntılı nasıl gectigini.benim de ilk olacak.bende merakla bekilyorum nasıl gececek diye.adet olmayı bekliyorum.az kaldı zaten..
merhaba asılamam oldu.ıyı geçtı gayet basıtmış ilk oldugu ıcın bıraz tereddutum vardı.ama soylemişlerdı hsg den kolay dıye.bekliyoruz bakalim allah dileyen herkese nasip etsin hayırlısı olsun
bu arada kızlar ben bugün adet oldum gibi.yani kahverengi leke gelmeye başladı çok az.ama araya hafta sonu giriyor.tekrar pzt gidicem doktora.bugün de gittim ama çok sıra vardı.muayene olmadım.bana sadece reçetemi yazdı.raporumuz çıkmış zaten.gonal f 450 gonal f 75 ve ovitrelle yazılmış.ama iğneyi nasıl yapacagımı falan bilmiyorum.pzt günü çok gec olmaz herhalde dimi?yani .bugün 1. güünüm diyebilirmiyiz acaba?çok az bi kahve rengi akıntı gelmiş.kafam karıştı:26: yoksa yarın 1 pzt 3 mü oluyor?
bu arada kızlar ben bugün adet oldum gibi.yani kahverengi leke gelmeye başladı çok az.ama araya hafta sonu giriyor.tekrar pzt gidicem doktora.bugün de gittim ama çok sıra vardı.muayene olmadım.bana sadece reçetemi yazdı.raporumuz çıkmış zaten.gonal f 450 gonal f 75 ve ovitrelle yazılmış.ama iğneyi nasıl yapacagımı falan bilmiyorum.pzt günü çok gec olmaz herhalde dimi?yani .bugün 1. güünüm diyebilirmiyiz acaba?çok az bi kahve rengi akıntı gelmiş.kafam karıştı:26: yoksa yarın 1 pzt 3 mü oluyor?
sonuçta azda olsa gelmiş.1.gün olarak kabul et.doktora soramadın mı
ayy hadi hayırlısı...inşallah olumlu sonuçlanır.hiç acımadı yani öyle mi?benim de ilk olacak tedirginim....o alet çok acıtıyormuş diye duydum.
tamam tamam...dayanırım. bebiş için dayancaz napalımbiraz acıyor:)))) ben doğumdan sonraki ağrıya benzettim tabi 3 4 saat sonra geçiyor doğumdaki gibi günlerce sürmüyor :) doktorum kesinlikle ağrı kesicileri yasakladı asla tedavi süresince kullanma dedi tabi diğer ilaçlarıda ona dikkat et canım ağrın olursada dayan ilaç içme sakın
iğneleri ben kendim vuramıyorum.hastanede vuruluyordum
ben hergün gidemem ki hastaneye.. napsam ki..
bir defa gidip nasıl vurulduğunu öğrenirsin.sonrakileri kendin vurursun
offf valla iğneolayı zor...
kızlar bugün gidip druma tahlillerrin ve filmin sonuçlarını gösterdim herşey mükemmel dedi ve adetinnin ilk günü bizi ara 3. gün veya 4. gün tedavine başlayalım dedi bu arada folik asit de verdi aldımm günde 3 deffa içicem şimdi heyecanla adeti bekliyoruz
canım bence de biraz erken degil mi kan tahlili için?bence doktorun yumurtanın çatlayıp çatlamadıgı için kan tahlili istiyor olmalı.yani yoksa aşılamanın 7. günü vucutta iğnelerden dolayı zaten hcg hormonu oluyor.bu hormon değeri aşılamanın 12. günü ortadan kalkıyor diye biliyorum.yine de haberdar et bizi.
bizi mutlaka haberdar et.seni de ekleyelim mi listeye?
maveraaaa eğer 12. gününse ve idrarda silik çıkmışsa sen hamişsin....
ben olsam yarın hemen acilde kan testi verirdim.hadi inşallah hamişliğin belli olurda ilk kutlamayı yaparızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?