Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sinirden yorganları kaldırıp atıyorum kaç gündür elimi sürmüyorum kaynanam yapıyordu bugünde beni böyle görünce bide kaynana laf etti tutsun tutmasın sana yatak yap diyenmi oldu dedi hem daha dur bu aletle falan olacak iş değil bi 14 günü tamamla bakalım dedi tutmazsada başka yöntemlere başvururuz dedi erken gebelik testi işte tutsada tutmasada söyler demekki tutmamış daha neyi tutacak kafayı sıyıracam harbi allahımın bize verdigi en büyük sınav işte dayan derler ama dayan dayanabilirsen ((

Bu pisikoloji beni artık 1 ay sallar anca kendime gelirim 1 ayda

slm kızlar bugun benmde aşılamda 3.günüm bizm problem ise eşimn sperm sayısı düşüklüğü ve hareketsizliği idi ama ne hikmetse aşılam yaptırcagımız zamn yükselmişler :) ve benm sağ tarafımda 2 yumurtam vardı biri 21 digeri 18 cm sol tarafta olmamıstı gecen ayda tam tersi olmustu sol da 2 yumurta olmustu sagda olmamıstı ve şuan benm sag tarafımda batma agrı gibi bişe var ilk gün daha coktu agrım ama bugun azaldı acaba catlatma iğnesi mi yapıo yoksa bu aşılamadan sonra oluyomu böle ağrılar..rabbim bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.... bende 6.5 yıllık evliym yasım 22 ...

Benim yüzüm gülmedi allahım inşallah sizin yüzünüzü güldürür ben aşılama oldugum günden bugüne kadar agrı sızı hiç bir şey hissetmedim 12 gün oldu ama olmadı olumsuz

Benim yüzüm gülmedi allahım inşallah sizin yüzünüzü güldürür ben aşılama oldugum günden bugüne kadar agrı sızı hiç bir şey hissetmedim 12 gün oldu ama olmadı olumsuz

mrb canım testmi yaptın da olumsuz konuşuyorsun banim dr 15. gün kan testi yaptır dedi.bugün 8. günüm daha 1 haftam var bakalım.umutsuzluga kapılma elbet bi gün olacak içini ferah tut

e81 sen ne alemdesin ?

canım bugün göğüslerim felaket ağrıyo belim çok agrıyo bide aşılamamı yaptırdıgım günden beri yumurtanın oluştuğu yani sol tarafım felaket agrıyo şu an bekliyorum inş tutar ama bilmiyorum ya benim sol tüp tıkalı

aminnn rabbim inşalah hepimizin yüznü güldürsün. üzülme inşallah bidahakine .. umudunu yitirm neolur.. hem daha 12 gün oldu diosun 15 16 . günde belli olio bekle bakalım az daha...umutsuz olma asla.. benm eşime dediler zamnında zeynep kamilde snein cocugun olmaz git tüp bebege direk aşılamda vakit kaybetme dediler sperm sayısı cok düşüktü ama rabbimn izniyle onu düselttik ve yeni düseldi ama beklemek istemedigmiz için aşılama yaptırdıkk... 6.5 yıldır beklioruss inşallah tüm bekleyenler muradına ersin....

mrb canım testmi yaptın da olumsuz konuşuyorsun banim dr 15. gün kan testi yaptır dedi.bugün 8. günüm daha 1 haftam var bakalım.umutsuzluga kapılma elbet bi gün olacak içini ferah tut

Ama bilmiyorum benım yaptırdıgım test normal testlerden değilki erken gebeliik testi ve yüzde yüz dogru sonuç yazıyor 3 liralık testlerden değil 25 lira verdim buda hani kan testi kadar emin sonuç veren testmiş oda boş çıktı yapacak bişey yok sadece şuan kafamı toplama derdindeyim ulen üzülmeyecem dedim ama bişeyide beceremiyorum ya elde değilki şimdi eşime nasıl söleyecem onuda bilmiyorum bari işten gelsinde ozaman söylerim şimdi çalıştıgı yerden canını sıkmayım

canım inş tutar da bebegine sağlıkla kıcagına alırsın

canım bence şimdi söyleme 1 2 gün daha bekle sonra kan testi yaptır onda kesin sonuç alırsın olmadı diye düşünme ilaçların etkiside var biliyosun sadece sabır

Canım bunu beklemek zaten çok zor bişey valla benim artık ümidim kalmadı normalde 12 günde bu cihazda çıkarmış bu cihazda çıkmadıysa 15 16 yıda beklesek boş olacagını düşünüyorum doktor 14 gün dedi şimdi direk tüp bebek istesek ssk ya gitcez oda diyecek önce aşılamadan başlayalım ugraş dur keşke aşılamayı ssk da yaptırsaydımda en azından yaptık olmadı direk tüpe geçelim derlerdi özelde yaptıgın aşılamayı sanırım saymıyorlarmış illa 2 3 kez ssk da aşılama yaptıracaz tabi yanlış hatırlamıyorsam

canım neden bu kadar karamsarsın adetinmi geldi yok.lekelenmenmi geldi yok.e daha ne 6.5 yıl beklemişsin 2 3 gün daha bekle

canım bence şimdi söyleme 1 2 gün daha bekle sonra kan testi yaptır onda kesin sonuç alırsın olmadı diye düşünme ilaçların etkiside var biliyosun sadece sabır

Tamam bari söylemeyimde pazartesi ye kadar bekleyim adet olacak gibi histe yok ama belki pazartesiye kadar olurum o kanıda gördügümde zaten artık hüsranların en büyügüne kapılacagımdan eminim pazartesiden sonrada bi pisikiyatriye randevu alayım harbi zor bi durum hazır kaynanam burdayken bi pisikiyatri takılayım allahım istemeyene veriyor isteyeni sınıyor verenleride tv lerde görüyoruz sokaklara bırakıyorlar biz ise onu dünyaya getirmek için nelerle ugraşıyoruz çok büyük imtihan

haklısın canım ama sakın negatif düşünme bende 4 yıllık evliyim perde ameliyatı oldum sol tüp tıkalı ama ben pozitif düşünüyorum olumlu düşün olumlu olsun ama randevuyu almak istiyosan al konuşmak her zaman insanı rahatlatır anlat ve rahatla bak hepimiz aynı dertteyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…