Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hay azını seveyim senin :) kaçıncı gün senin

ya lütfen hiçbirbelirti yok diye düşünmeyin yaaa. minnacık şeyin kendisi ne kadar ki belirtisi ne olsun. millet 2-3 aylıkken anca farkediyor gebe olduğunu biz daha içimizdeki 10 günlük şey bn burdayım diye bize hissettirsin diye bekliyoruz. stres en kötü şey.

bana sadece jel verdi crinone diye onu uyguluyorum eger bebek olmuşsa tutunması içinmiş

Anladım inşallah sıkı sıkı tutulur benim doktor tutulmasın diye vermedi galiba :) bana bi hayinligide yok gerçi ama genel olarak baktıgımda çogu kişi kullanıyor yarın bi sormak lazım

crinone jel geçen sefer ben de birikme yaptı. 10. gün farkettim. komple içimde birikmiş sizde de öyle sorunlar oluyormu?

Canım şimdi çogu yazılımlarda agrılarım var veya lekelenme var kelimelerini görünce ister istemez merak ediyoruz bunun yanı sıra bende neden yok diyoruz :)

bu ağrılar ve lekelenmeler herkesin yumurta sayısı ve rahim kalınlığına göre falan değişen şeyler. geçen aşılamam da mesela daha az yumurtam vardı çok rahat geçirmiştim bu sefer çok yumurtam var diye çok sancım oldu. yani normalde bile hiç kimsenin belirtisi kimseyi tutmuyor. düşünün ki hamile kalıp üstüne 3-4 ay adet gören insanlar bile var:) yani ben hiç yoklamıyorum kendimi ay beli ağrımış tutmuş ya da şöyle olmuş tutmamış diye düşünmüyorum hiç. bu sadece bekleyip görülecek bişey:) ortak bir nokta varsa o da kanda betahcg nin yüksek olduğu insanların hamile olmuş olması:)

amin canım sağol. bende 5,5 yıllık evliyim valla ne zormuş kadın olmak.yarın mutlaka haber vericem sizlere.bendenden selam ve sevgiler iyi geceler olsun arkadaşlar...

ohooo ben varya havadan nem kapıyorum :) yok niye böyle oldu yok idrara çok çıktım vs... herşeyde bir anlam arıyorum tabii olan bana oluyor :)

ben de devamlı işiyorum yaa :)) ama yumurtalar dolu ya ondan. ben mesela çok uyuyorum arkadaşlar diyorki heh uyku hali varsa tamam hamilesin yok diyorum ilacın yan etkisi. ne uyuzsun hep mantıklı olmak zorundamısın diyolar:) ama yani gerçekten şu aşamada belirti beklemek çok saçma. gebe olan bi sürü arkadaşım bile karınları çıkana kadar hep endişe ettiler çocuk düştü mü hissetmiyorum hiçbişey diye. yani şu aşamada benim bişi hissetmeyi beklemem çok saçma olur. ben de mantıklı düşünmeye çalışıyorum :)

Yok canım pazartesi günü aşılama yapıldı bana pazartesiyide sayarsak bugün 11 gün oluyor ama agrı vs hiç bişey yok bende

CANIM BEN FOLIKASIT B12 CRIONE JEL GLIFOR CORASPRIN KULLANIYORUM:))
PKOLUYSANIZ MUTLakaaa GLIFOR KULLANINNN KIZLAR....
PKO DEMEK INSILUN DIRENCI DEMEK ZATEN SEKERE YATKINLIK DEMEK.
BU YUZDEN COGU KISI METFORMIN YANI SEKER ILACI ILE HAMILE KALDI..

tubiş benımde wc de gelıyor devamlı jel valla bırıkme yapmaması ıcın jelı kullandıktan sonra hareket halınde olucakmısız buarada kızlar yuruyun devamlı jel kullananlar erımesı ıcın

pko nun her çeşidinde glıfor kullanılmıyor. mesela benim için gerek yok dedi sorduğum tüm doktorlar. sizin kilonuz ne?

tubiş benımde wc de gelıyor devamlı jel valla bırıkme yapmaması ıcın jelı kullandıktan sonra hareket halınde olucakmısız buarada kızlar yuruyun devamlı jel kullananlar erımesı ıcın

e ama benim diliğim doktorunda söylediği akmaması için gece yatınca içine sıkıp uyumak:)

bendede pko var canım glıfor falan kullanıyormussun sen pekı?
3 yumurtam gelıstı bende sendrom yok allahtan o yuzden yumos gelısıyor sımdıde esımde cıktı sorun kı yoktu sorun 150 mılyon sperm vardı
yıkama sonrası 12 mılyonla asılama oldum cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…