Hay azını seveyim senin :) kaçıncı gün senin
bana sadece jel verdi crinone diye onu uyguluyorum eger bebek olmuşsa tutunması içinmiş
ya lütfen hiçbirbelirti yok diye düşünmeyin yaaa. minnacık şeyin kendisi ne kadar ki belirtisi ne olsun. millet 2-3 aylıkken anca farkediyor gebe olduğunu biz daha içimizdeki 10 günlük şey bn burdayım diye bize hissettirsin diye bekliyoruz. stres en kötü şey.
Hay azını seveyim senin :) kaçıncı gün senin
9.gün bugün canım pazartesiye kadar bekleyecem
Hımm yaklaşmış :) bende erken gebelik testi aldım yarın sabaha kadar reng olmazsam bi deneyeyim bakalım hüsranmı yaşayacagım yoksa sevinçmi
Allah yardımcın olsun canım bende 5.5 yıllık evliyim bu aşılama işine başlayana kadar kafam ne rahattı ne stres ne sıkıntı aşılamayı olduğum günden beri bir ümitle bekliyorum kafamda ellitane tilkiyle yaşıyorum gerçekten beklemesi çok zormuş ama sen 14. gündesin ve az kalmış öğrenmene inşaallah olumlu bi sonuç alırsın bizede umut olursun hayırlı haberlerini bekliyoruz selam ve dua ile
bu ağrılar ve lekelenmeler herkesin yumurta sayısı ve rahim kalınlığına göre falan değişen şeyler. geçen aşılamam da mesela daha az yumurtam vardı çok rahat geçirmiştim bu sefer çok yumurtam var diye çok sancım oldu. yani normalde bile hiç kimsenin belirtisi kimseyi tutmuyor. düşünün ki hamile kalıp üstüne 3-4 ay adet gören insanlar bile var:) yani ben hiç yoklamıyorum kendimi ay beli ağrımış tutmuş ya da şöyle olmuş tutmamış diye düşünmüyorum hiç. bu sadece bekleyip görülecek bişey:) ortak bir nokta varsa o da kanda betahcg nin yüksek olduğu insanların hamile olmuş olması:)
crinone jel geçen sefer ben de birikme yaptı. 10. gün farkettim. komple içimde birikmiş sizde de öyle sorunlar oluyormu?
Yok canım pazartesi günü aşılama yapıldı bana pazartesiyide sayarsak bugün 11 gün oluyor ama agrı vs hiç bişey yok bende
Ben aşılamaya 1 hafta önce folbiol. Diye bir vitamin hapıyla başladım şuan aşılama sonrası halen bu ilaca devam ediyorum sadece bir vitamin ilacı bugün doktorumu aradım ilacı kesme devam et dedi siz ne ilacı kullanıyorsunuz ki ?
bana da jel verdi kaçıncı gününben o yüzden bu ay progestan hap kullanıyorum.
tubiş benımde wc de gelıyor devamlı jel valla bırıkme yapmaması ıcın jelı kullandıktan sonra hareket halınde olucakmısız buarada kızlar yuruyun devamlı jel kullananlar erımesı ıcın
tubiş benımde wc de gelıyor devamlı jel valla bırıkme yapmaması ıcın jelı kullandıktan sonra hareket halınde olucakmısız buarada kızlar yuruyun devamlı jel kullananlar erımesı ıcın
arkadaşlar merhaba ben ilk aşılamamı 21 kasımda yaptırdım tutmadı 2.yi ise biraz ara verdikten sonra 9 şubatta yaptırdım.pko olduğum için tek yumurtam anca gelişmişti çok umutlu değiliz ama yınede rabbime sığınıyoruz.yarın aşılamamın 12.günü olacak ama bir kaç gündür aralıklarla adet sancısı gibi sancım oluyor birde gaz oluyor onun için ümitli değilim ama yinede napıcamı bilemedim ben aşılama olduğum günden beri progestan içiyorum 10 gün kullanıp 7 gün arada adet olmam bekleniyor ve bugun 3.gün bitti yani doktorumun demesiyle 7.günde adet olmazsam kanda bakılacak ama 12. Gün de belli oluyor yazmışsınız o da meraklandırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?