Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlısı olsun üzücü bir durum ama moral bozma. ben de geçen ay aşılama tutmayınca bırakalım artık bu iişleri falan dedim kocama ama 2-3 günde düzeldim yeniden başladım aynı döngüye. ne kadar moral bozulsa da her döngü yeni bir umut oluyor. insan doğası da bir garip işte.

Benimde bugün 11 inci gün oldu daha hiç bişey yok beklemek çok zorrrr bir şey
Allahım yüzümüzü güldürür inşallah

Benimde bugün 11 inci gün oldu daha hiç bişey yok beklemek çok zorrrr bir şey
Allahım yüzümüzü güldürür inşallah

sen yüxmüşdün kuyruğuna gelmişsin. yarın sabah hemen koşup test yaptır:) hatta sabah önce ilk idrarınla evde bak. ama illa ki kan da ver tabii.

Korkuyorum canım benim hüsranla karşılaşırsam diye ama normalde 24 25 gibi regl olmam gerekiyor nasıl olacak ?

yani baktırmakta zor ama baktırmayınca da bu işten kaçış yok eninde sonunda tutmamışsa öğrenilcek bir şekilde. ben geçen ay aşılamanın 17. günü regl oldum. eğer tahlil yaptırmayıp oturup bekleseydim çok umutlanırdım 14. 15. gün regl olmadım diye. o daha da kötü olurdu. yarın baktırın olmadıysa pes etmek yok devam. ama ya tuttuysa?

Ama ya tuttuysa agzından bal damlıyor allahmı söyletiyor :) vallla dayanamadım aşagı indim idrar testi aldım almaklada kötü ettim eczacı dediki sonuç olumsuz görünse bile 14 15 günü tamamlayana kadar bekle bu arada teste pahalıymış 25 lira :) 2 gün daha bekleseydim daha iyiydi kanda garanti en azından tabi ama ben genede bugün yapmayım sabah yap dedi eczacı zaten tabi sabahı bekleyebilirsen diyor :) ya inşallah tutarda ne parasında gözüm var nede 1 gün sabredemeyecek kadar azimsiz değilim 11 gün bekledik 1 gün daha dayanırım ne kaldıki şunun şurasında 18 saat kaldı :)

Aşılama süresi 12 gün olupta idrar testi olumlu çıkan oldumu acaba ? Amma zor bi durum yapsammı yapmasammı gibisinden hani bir kişi desinki 12 inci gün yaptırdım olumlu sonuç deseki bende gönül rahatlıgıyla yapsam :)

ben 12. gün idrar testi yapıp pozitif sonuç göreni de okudum. 12. gün idrarda çıkmayıp kan testinde çıkanı da okudum. yani bi garantisi yok:) gene en garanti idrar. ama sabah ilk idrarla yaparsan daha iyi olur.

PEMBE BENIMDE GELIO AMA COK AZ VE UCUK PEMBE CANIM PEMBE GELMESIDE YERLESME KANAAMASI OLMASIYMIS
CANIM NASIL 25 LIRA NEREDE YASIYORSUN YAHU 3 BUCUK LIRADIR TEST :))))))))
12 GUNUNDE CIKAR SILIKTE OLSA GEBELIK VARSA

CANIMMM DEDIM YA 12 GUNUNDE SILIKTE OLSA CIKAR ARKADASIMIN 12 GUNUNDE SILIKTI VE HAMILE OLDUGUNU OGRENDI DEGERI 75 LERDE CIKMISTI

Benimi keklediler diyecemde bana Fortel adında test verdiler bu nasıl bişeymişki kutunun arkasındada 25 t yazıyor acaba süresiz kullanım mı yoksa arada çok fark var pofff bilen varsa söyleyin arkadaşlar bana neden bunu verdi

Filiz. Canım kutuda erken gebelik testi yazıyor ? Beklenen adetten 5 7 gün önce % de yüze varan dogru sonuç yazıyor

Son düzenleme:
filiz. Canım kutuda erken gebelik testi yazıyor ? Beklenen adetten 5 7 gün önce % de yüze varan dogru sonuç yazıyor

erken gebelık ıcın testse dogrudur pahalıdır
normal gebelık testı alsaydında dogru sonucu verırdı 3 tane alıcam ben :)))))) her ıhtımale karsı
arkadasım 12 gununde yaptı sılık cıktı sora bıdaha yaptı gene sılık sorada kan verdı 75 lerde cıktı degerı:)) suan hamiş

canım erken gebelık testlerıde var onlar daha pahalı ama zaten asılamanın 12 gununde cıkabılıyor gebelık varsa sılıkte olsa cıkıyor
iade etme sansın varsa et normal gebelık testı al 3 bucuk tl:) ondada cıkar ama sen bılırsın

Şimdi araştırdımda o linkteki adrese arkadaşımızın biri yazmış kan da verdigin test gibi garantiymiş

elıf 12 gunu kanda bıle cıkar varsa gebelık 25 tl ustune 5 daha koy kanda baktır:))

zaten arkadaşlar cvp yazmışlar ben de eczacıyım fortel daha güvenilir diğerlerine göre. genelde diğerlerini satarken adetin üstünden bir hafta geçince yapın diyoruz bu fortel erken sonuç veriyor. sabahtan hayırlı haberlerini bekliyorum valla merak ettim . ben olumlu düşünüyorum inşallah ta öyledir..

Kız heyecanımı yükselttin bak :) ama adetime 4 gun var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…