2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

meraba arkadaslar test sonucumu aldim nefatif ikiside tutmamis cok uzgunum test sonucu tarihini bekletenler ins sizlerinki tutar hayirlisi boleymis hepiniz kendinize iyi bakin

bu aşamaları yaşamayan birisi senin şu anda ne kadar üzüldüğünü bilemez, onun için bu ortam birbirini anlayan insanları buluşturduğu için çok şanslıyız. Senin adına bende çok üzüldüm, ama pes etme allah hayırlısıyla nasip eder inşallah.

transferden sonra yaşadığın şeyler nelerdi acaba? paylaşabilir misin? bizlerle

sağolasın canım.yumurta toplamadan sonra zaten çok ağrım olmuştu ama yumurtalıklarımdada ağrı var şuan karnımdan başka.ilk denemem benim bişeyde bilmiyorum.sonuş 11 şubat hayırlısı bakalım

bomuro hoşgeldın aramıza inşalalh hayırlı sonuçlar alırsın.senıde eklıyorum tabloya olurmu olumlu sonuçların herkese umut olsun.

meraba arkadaslar test sonucumu aldim nefatif ikiside tutmamis cok uzgunum test sonucu tarihini bekletenler ins sizlerinki tutar hayirlisi boleymis hepiniz kendinize iyi bakin

atomx inan üzgünüm elimizden dilimizden sadece kader kısmet demek geliyo..sadece bir cümle onca umuda karşılık...kendını toparlıcaksın mucadeleye devam.dondurulmuşun varmıydı.birde sorun neydi?

mevsa aramıza hoşgeldın yaşını merkezını sorununu deneme sayını test tarihini yazarsan senıde eklıyım.birde belırtılere takılma yanıltıcı olabılıyor sen içini rahat tut.bebeğinin tadını çıkar.

tatlım nasılsın bugun kendını nasıl hıssedıyosun toparladınmı?

benimde 6 Şubat test günüm inşallah ikimizde güzel haberler veririz :)

ah arkadaşım çok üzüldüm ne denebilirki...allahtan hayırlısını isteyelim inşaalah bi dahakine kısmet olur pes etmek yok öyle

yaaa!! o halde hic moral bozmaya gerek yok:) umarim sonumuz da iyi olur. tum kizlar dikkat etsin o halde bi de o tahris yuzunden enfeksiyon kapmayalim iyi oldu yazdigin tesekkur ederim

Piticimm. . . Neden onumuzdekı aya ertelendı. . . .anlayamadım. . . Hıc duymamıstım. . . Yumurtan toplandıysa nıcın transfer olmadı?

hoşbulduk canım.yaş 30,istanbul bahçelievler medical park latif küpelioğlu,sebeb sebebsiz,ilk tüp bebek demesi

arkadaşlar bugun test gununuz bızı habersız bırakmayın olurmu ben sizi süslemeye hazırım...

Piticim sanırım hamileyim. Rabbim bu yolda başta seni olmak üzere hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın, yüzlerimizi güldürsün inşallah. Daha hala inanamıyorum.sanki bi boşlukta gibiyim. her an bir terslik olacakmış gibi geliyor inan. 84 çıkmış değerim, çarşambaya testi tekrarlıcaz. inşallahhh katlanır..çok korkuyorum kimyasal gebelik olmasından... hepinize çok dua ettim, Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın diye...

ya ne guzel gozun aydin. tebrik ederimmm

cirali yahu bır sevınıyoruz bır uzuluyoruz kısmet nerelerde dolaşıyo demek bebişinin vaktı gelmış ne mutlu hiç olumsuz düşünme o gunler gerıde kaldı sağlığına bak.allah kucağına aldırsın darısı basımıza.süsledım ismını:)

cirali2011 çok tebrik ederim umarım katlayarak yükselmeye devam eder değerlerin :)

sonucu almadan önce yaşadığın belirtiler varmıydı acaba, benimde 2 gün sonra test günüm ama hiç bir şey hissetmiyorum çok rahatım...

piticim ben tekrar gorustum, yarin 4. gunmus duruma gore haber vericeklermis transfer olup olmayacagini. benim hemsire izinli baska baska insanlarla konustum sanirim bu yuzden gunleri karistirdilar ben de hic bisey demedim onemli olan sonuc:))

umarim yarin guzel haberi verirsin.
benim de doktorum aytun hanim ayrica yumurta sayimiz da ayni. yumurta az olunca sanirim 5. gunu risk etmiyorlar senin kacinci gun oldu transferin?

21 ocakta toplandı, 25 ocakta transfer oldu ilk günü sayarsak 5, saymazsak 4. gün yapılmış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…