• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

skgk benım doktorum güvenç karlıkaya bahçecide.ben çok memnunum kendisinden tavsiye ederim.hastasını önemsiyo halınden anlıyo ve riske atmıyo.inanmadığı bi işe kalkışmıyo.bizim problem sperm azlığı suan opudan çıktım fazzla yumoş toplandığı için transferimi önümüzdeki aya erteledi.ayrıca benımde ilk denemem allah yardımcın olsun sormak istediğin başka bişey varsa cevaplarım.

geç olur ama temiz olur inşallah ilkinde olumlu haberlerını alırızda bizede umut olur Allah çıkmış olduğumuz bu yolda yardımcımız olsun,sonunda hepimiz mutluluktan ağlarız inşallah...bnde emre bakırcıoğlunu duşunuyorum aslında, bu arada yumurta toplama işlemi zor mu sancı ya da ağrı hissediomusun ben iğneden bile korkan bir insan olarak soruyorum,bu arada sizden doktorunuz rahim filmi istedimi istediyse nerde yaptırdınız. ve tup bebek ücreti ne kadara mal oluyor :) şimdiden teşekkürler...

kızlar ben transferden sonra kullandığım ilaçları yazmak istiyorum
günde,
coraspin 1 tane
crinone jel 2 tane
cycloprognova 3 tane
folbiol 1 tane
clexane iğne göbekten 1 kere
ovitrelle 3 günde bir

mevsacım bişey sorcam cycloprognova doğum kontrol hapı değil mi...onu neden verdiler...? ayrıca ne çok ilaç vermişler...normali bu mu cnm yaa...ben 2 denememde de sadece coraspin,folik asit ve jel kulanmıştım,bana niye az verdiler?...şimdiden hayırlı olsun cnm..

geç olur ama temiz olur inşallah ilkinde olumlu haberlerını alırızda bizede umut olur Allah çıkmış olduğumuz bu yolda yardımcımız olsun,sonunda hepimiz mutluluktan ağlarız inşallah...bnde emre bakırcıoğlunu duşunuyorum aslında, bu arada yumurta toplama işlemi zor mu sancı ya da ağrı hissediomusun ben iğneden bile korkan bir insan olarak soruyorum,bu arada sizden doktorunuz rahim filmi istedimi istediyse nerde yaptırdınız. ve tup bebek ücreti ne kadara mal oluyor :) şimdiden teşekkürler...

emre bakırcıoğlu ürolog diye bılıyorum.benım doktorum ilk deneme olduğu için herhangı bişeyden süphelenmediği için istemedi rahim filmi.benım ilaçlar 1.500 tuttu tup bebekse 4.500 ee daha transfer sonrası ilaçlarda var tabı.iğnelerde opuda canını acıtıyo ama korkma sinek ısırığı gıbı.hem bıde bebek özlemı çekmek dahada acıyo.o yuzden vakıt kaybetmeden başla canım.korkma hiç her iğne her adım senı bebeğine dahada yaklaştırcak.

mevsacım bişey sorcam cycloprognova doğum kontrol hapı değil mi...onu neden verdiler...? ayrıca ne çok ilaç vermişler...normali bu mu cnm yaa...ben 2 denememde de sadece coraspin,folik asit ve jel kulanmıştım,bana niye az verdiler?...şimdiden hayırlı olsun cnm..

sağol canım hepimiz için hayırlı olsun.cycloprognova bu ilacın beyaz olanlarını içip kahverengileri atıyorum.yumurta toplamadan sonra başlattılar,sonuç alana kadar devammış.reçetede doğum kontrol hapıolarak kullanılmaz diye yazıyo

Hepimizin kullandığı ilaçları farklı; çünkü sebeplerimiz farklı, ortak kullandığımız ilaçlar bence yumurtlatma, rahim kalınlaştırma ve transferden sonra tutunması için progestan türü ilaçlar aynı oluyor.burada fölik asit türü ilaç ve kan sulandırıcı coraspirin veriyorlar.

emre bakırcıoğlu ürolog diye bılıyorum.benım doktorum ilk deneme olduğu için herhangı bişeyden süphelenmediği için istemedi rahim filmi.benım ilaçlar 1.500 tuttu tup bebekse 4.500 ee daha transfer sonrası ilaçlarda var tabı.iğnelerde opuda canını acıtıyo ama korkma sinek ısırığı gıbı.hem bıde bebek özlemı çekmek dahada acıyo.o yuzden vakıt kaybetmeden başla canım.korkma hiç her iğne her adım senı bebeğine dahada yaklaştırcak.

doğru soluosun canım :))) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah....

Mrb arkdşlar benmde transferim 28 ocakta oldudün 1.haftamdı kanamam oldu çok tedirginim yat kıpırdamadn dedi doktor buqn kahverengi akıntı geldi azar azar devam ediyo idrar testi yaptım dün 2çizqi silikti bakalım kan testi 9unda inş bi aksilik çıkmz:(

tatlım nasılsın bugun kendını nasıl hıssedıyosun toparladınmı?

canım dr görüştüm bu ağrılar adet olana kadar sürecekmiş.
ama moralim çok bozuk.12 emriyodan sadece 1 tanesi iyi kalite ve 2 tanesi orta imiş ve 3 gün dondurmuşlar.digerlerini takip ediyorlarmış 5.gün ve 6.güne kadar.sonra olmadı çöpe..

piticim ben tekrar gorustum, yarin 4. gunmus duruma gore haber vericeklermis transfer olup olmayacagini. benim hemsire izinli baska baska insanlarla konustum sanirim bu yuzden gunleri karistirdilar ben de hic bisey demedim onemli olan sonuc:))

charms dr ile görüştüm mail attım aradı sende dene istersen

bahceciden 5 kisi olduk biz orda artik karsilasiyoruz konusuyoruz belki seninle de karsilasiriz:) guzel haberlerini bekliyorum

bi ben tanışamadım sizinle ya vallahi siz ne güzel tanıştınız birbirinizle bende sizlerle tanışmak istiyorum bigün görüşmek için ayarlasak mı ne??

tamam canım. . .ayın 7sıne kadar sansınız var. . .verıyorum ısmını. . . Rabbım hayırlı sonuclara erdırsın ıns. . .:)

mehlikaerva yazıyı yeni gördüm, benim ismimi de eklersen çok sevinirim, ismim deniz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah anne-baba olmayı.

Mrb arkdşlar benmde transferim 28 ocakta oldudün 1.haftamdı kanamam oldu çok tedirginim yat kıpırdamadn dedi doktor buqn kahverengi akıntı geldi azar azar devam ediyo idrar testi yaptım dün 2çizqi silikti bakalım kan testi 9unda inş bi aksilik çıkmz:(

umarım bir problem yoktur, hayırlısı ile bebeğini kuçağına alırsın :) bol bol yat dinlen dikkat et

tebrik ederim cok cok sevindim allah tamamina erdirsin. ayni merkezde oldugumuz icin biz biraz daha yakin teyzesi olucaz bebisin:)

cnm saolasın Allah razı olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.siz 1.dereceden teyze olacaksınız :))

Merhaba, uzun zamandır takip ediyordum. Nihayet üye oldum. Burada okuduklarım tedavim sırasında oldukça fayda sağladı.
Ocak 21'de tedaviye başladım. Ocak 28'de transferim oldu. Test günü 9 şubat. Beklemedeyim. Bahçeci Umut'ta Dr. Ulun Uluğ bey eşliğinde tedavi gördüm. Her iki tüpte tıkanıklık ve rezerv azlığı problemlerinden dolayı tek şans tüp bebek. Bu ilk denemem. Tek embriyo transfer edildi. Zaten 8 yumurta toplanmış, bunlardan 5 tanesi olgunlaşmış ve sadece 3 tanesi döllenebilmiş, yeterli bölünmeye (8) ise şu an transfer edilen embriyo ulaştı. Diğerleri dondurulabilecek seviyeye bile erişemediler. Allah (c.c) buna can versin inşallah. Dualarınızı bekliyorum... Beni de tabloya ekleyin lütfen...

Son düzenleme:
Merhaba, uzun zamandır takip ediyordum. Nihayet üye oldum. Burada okuduklarım tedavim sırasında oldukça fayda sağladı.
Ocak 21'de tedaviye başladım. Ocak 28'de transferim oldu. Test günü 9 şubat. Beklemedeyim. Bahçeci Umut'ta Dr. Ulun Uluğ bey eşliğinde tedavi gördüm. Her iki tüpte tıkanıklık ve rezerv azlığı problemlerinden dolayı tek şans tüp bebek. Bu ilk denemem. Tek embriyo transfer edildi. Zaten 8 yumurta toplanmış, bunlardan 5 tanesi olgunlaşmış ve sadece 3 tanesi döllenebilmiş, yeterli bölünmeye (8) ise şu an transfer edilen embriyo ulaştı. Diğerleri dondurulabilecek seviyeye bile erişemediler. Allah (c.c) buna can versin inşallah. Dualarınızı bekliyorum... Beni de tabloya ekleyin lütfen...

insallah adın hamile kalanlar listesine eklenir canım

canım dr görüştüm bu ağrılar adet olana kadar sürecekmiş.
ama moralim çok bozuk.12 emriyodan sadece 1 tanesi iyi kalite ve 2 tanesi orta imiş ve 3 gün dondurmuşlar.digerlerini takip ediyorlarmış 5.gün ve 6.güne kadar.sonra olmadı çöpe..

charms dr ile görüştüm mail attım aradı sende dene istersen

arzucum üzülme Rabbim istedikten sonra o bir yumurta bile döllenir bebiş olur.benimde 11 yumurtadan elene elene 4 kaliteli yumurta kalmıştı onunda ikisi 1.kalite 2 si orta kalitedeydi ve orta kaliteler devam edemedi imha edildi.kalan 2 yumurtayla transfer yapıldı.Allaha şükür şimdi hamileyim.

Back