ya ne guzel gozun aydin. tebrik ederimmm
çok teşekkür ederim canım. katlandığının, sağlıklı ilerlediğinide görmek nasip olur inşallah canım benim.. inşallahh seninde güzel haberlerini alırız, dualarım sizinle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ne guzel gozun aydin. tebrik ederimmm
amiiin gorucez insallah saglikla kucagina alicaksin bebegini allahin izniyleçok teşekkür ederim canım. katlandığının, sağlıklı ilerlediğinide görmek nasip olur inşallah canım benim.. inşallahh seninde güzel haberlerini alırız, dualarım sizinle
tatlım nasılsın bugun kendını nasıl hıssedıyosun toparladınmı?
sorun yok sebebsiz canım
cirali yahu bır sevınıyoruz bır uzuluyoruz kısmet nerelerde dolaşıyo demek bebişinin vaktı gelmış ne mutlu hiç olumsuz düşünme o gunler gerıde kaldı sağlığına bak.allah kucağına aldırsın darısı basımıza.süsledım ismını:)
21 ocakta toplandı, 25 ocakta transfer oldu ilk günü sayarsak 5, saymazsak 4. gün yapılmış oluyor.
kızlar selam, nasılsınız?
benim de sizin gibi transferim sonraki aya kalmıştı, doktor neden sonraki aya kaldığı ile ilgili bilgi verdi mi size? çok yumurtadan kaynaklandığını söylemiş ama, çok yumurtanın ne zararı var, anlayamadım, sizin bilginiz var mı?
bahceciden 5 kisi olduk biz orda artik karsilasiyoruz konusuyoruz belki seninle de karsilasiriz:) guzel haberlerini bekliyorum
kızlar selam, nasılsınız?
benim de sizin gibi transferim sonraki aya kalmıştı, doktor neden sonraki aya kaldığı ile ilgili bilgi verdi mi size? çok yumurtadan kaynaklandığını söylemiş ama, çok yumurtanın ne zararı var, anlayamadım, sizin bilginiz var mı?
Canim seni su anda cok iyi anliyorum ...biliyorum uzulmemek elde degil ama sabir vek dua et bol bol zamani var demekki bebegininmeraba arkadaslar test sonucumu aldim nefatif ikiside tutmamis cok uzgunum test sonucu tarihini bekletenler ins sizlerinki tutar hayirlisi boleymis hepiniz kendinize iyi bakin
test tarıhın bellımı pekı?
merhaba, benim bildiğim çok yumurta toplandığında yumurtalıklar çok uyarılmış demek oluyor ve nasıl desen faaliyet devam ediyor gibi bişey oluyor,
ayrıca yumurtalıklara girip tek tek aldıkları için için yumurtalıklar biraz yıpranıyor dinlenip toparlanması için süre veriyorlar, yoksa başarı oranı azabilir. diye biliyorum.
çok teşekkür ederim canım benim, inşallah sağlıkla ilerlediğini de görürüz. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.. önümüzdeki ayda senin güzel haberlerini duymak nasip olur inşallah, duam seninle. sen topiğin bana uğurlu gelmiştir belki kimbilir, bol bol dua edicem hepinize..
cirali2011 çok tebrik ederim umarım katlayarak yükselmeye devam eder değerlerin :)
sonucu almadan önce yaşadığın belirtiler varmıydı acaba, benimde 2 gün sonra test günüm ama hiç bir şey hissetmiyorum çok rahatım...
piticim ben tekrar gorustum, yarin 4. gunmus duruma gore haber vericeklermis transfer olup olmayacagini. benim hemsire izinli baska baska insanlarla konustum sanirim bu yuzden gunleri karistirdilar ben de hic bisey demedim onemli olan sonuc:))
Darisi basimiza canim ins bizde guzel haberler aliriz....hayirki ugurlu olsunPiticim sanırım hamileyim. Rabbim bu yolda başta seni olmak üzere hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın, yüzlerimizi güldürsün inşallah. Daha hala inanamıyorum.sanki bi boşlukta gibiyim. her an bir terslik olacakmış gibi geliyor inan. 84 çıkmış değerim, çarşambaya testi tekrarlıcaz. inşallahhh katlanır..çok korkuyorum kimyasal gebelik olmasından... hepinize çok dua ettim, Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın diye...
amiiin gorucez insallah saglikla kucagina alicaksin bebegini allahin izniyle
Piticimm. . . Neden onumuzdekı aya ertelendı. . . .anlayamadım. . . Hıc duymamıstım. . . Yumurtan toplandıysa nıcın transfer olmadı?
Darisi basimiza canim ins bizde guzel haberler aliriz....hayirki ugurlu olsun