• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

meraba arkadaslar test sonucumu aldim nefatif ikiside tutmamis cok uzgunum test sonucu tarihini bekletenler ins sizlerinki tutar hayirlisi boleymis hepiniz kendinize iyi bakin

bu aşamaları yaşamayan birisi senin şu anda ne kadar üzüldüğünü bilemez, onun için bu ortam birbirini anlayan insanları buluşturduğu için çok şanslıyız. Senin adına bende çok üzüldüm, ama pes etme allah hayırlısıyla nasip eder inşallah.

transferden sonra yaşadığın şeyler nelerdi acaba? paylaşabilir misin? bizlerle

ilk önce hayırlısı olsun canım , benimde yumutra toplamadan sonra ağrılarım olmuştu bir süre devam ediyor sonuçta yumurtalıklarına girip yumurtalarını alıyorlar kolay değil vücut kendisini toplamaya çalışyor sende kendi yorma koru derim ben.

sağolasın canım.yumurta toplamadan sonra zaten çok ağrım olmuştu ama yumurtalıklarımdada ağrı var şuan karnımdan başka.ilk denemem benim bişeyde bilmiyorum.sonuş 11 şubat hayırlısı bakalım

Herkese merhaba,

Bende uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum...

2 Aşılama yaptırdım ikside negatif olarak sonuçlandı. Birincisi Amerikan hastanesinde Pof.Dr. Bülent Urman idi. Ancak arada sırada yardımcıları kontrolleri yapıyor bilginiz olsun. Ve yardımcılar takipte karışıklık yaptılar aşılama günü dokturum bana şu cümleyi kurdu '' aaa senin kanaman devam ediyor yani rahim kalınlaşmamış'' ama yine de aşılamyı yaptı tabiki tutmadı. Bende de hastane ve doktora karşı güvensizlik oluştu, orayı bıraktım.

İkinci aşılamamı Bahçeci Fulya kliniğinde Dr. Aytun Aktan' da oldum. Tüp bebekten önce denemek istedim ancak buda olmadı. Bu arada bizdeki sorun bende yumurtalık rezervi azalması.

eşimde bir sorun yok, benim yaşım 33 (demekki yaşlanmaya başlamışım :))

merak eden arkadaşlar için tüp bebek aşamalarını paylaşmak isterim.

Adetimin 2. günü ile başladık kontrollere (11 ocak)- 5. gün 2. kontrole gittim 7 tane yumurta gelişmekteydi- 3 gün sonrasında tekrar kontrol- bu arada göbekten yapılan iğneler ve ilaçlar alıyordum.

21 ocakta yumurta toplama işlemi yapıldı. Bayıltıyorlar ancak bayıltma va ayılma 30 dakikayı geçmiyor. hiç bir şey anlamıyorsunuz. Sonrasında gaz oluyor ve kasıklarda ağrıoldu ancak benim kanamam olmadı ve vücudum su toplamadı (allaha şükür)

7 yumurtadan 4 tanesi embriyo oldu 1 tanesi iyi gelişti, dondululmuşumuz yok ama :(

25 ocakta 1 tane olacak şekilde transferim yapıldı. Su içip tuvalete sıkışmış olmak gerekiyor ve alttan muayene gibi yapılıyor 10 dakikayı geçmiyor. Sonrasında 2 saat kadar yattım.

Eve geldiğimdede 3 gün tuvalet ve yemek dışında kalkmadan yattım. ilaçlara devam ettim.

6 şubat test günüm merakla bekliyorum umarım allah isteyen herkes gibi banada nasip eder. :)

bomuro hoşgeldın aramıza inşalalh hayırlı sonuçlar alırsın.senıde eklıyorum tabloya olurmu olumlu sonuçların herkese umut olsun.

meraba arkadaslar test sonucumu aldim nefatif ikiside tutmamis cok uzgunum test sonucu tarihini bekletenler ins sizlerinki tutar hayirlisi boleymis hepiniz kendinize iyi bakin

atomx inan üzgünüm elimizden dilimizden sadece kader kısmet demek geliyo..sadece bir cümle onca umuda karşılık...kendını toparlıcaksın mucadeleye devam.dondurulmuşun varmıydı.birde sorun neydi?

kızlar herkese selamlar...
ben aranıza yeni katılıyorum uzun zamandır takip ediyordum.pozitif sonucu görenlere hayırlı olsun diyorum allahım tamamına erdirsin inşaallah.
benim transfer günümde 30 ocaktı ertesi günü benim adet ağrılarımın bire bir aynısı oldu ve hala devam ediyo.canım sıkkın olmadı diye böyle olan varmı acaba arkaşlar aranızda

mevsa aramıza hoşgeldın yaşını merkezını sorununu deneme sayını test tarihini yazarsan senıde eklıyım.birde belırtılere takılma yanıltıcı olabılıyor sen içini rahat tut.bebeğinin tadını çıkar.

sağolasın canım.yumurta toplamadan sonra zaten çok ağrım olmuştu ama yumurtalıklarımdada ağrı var şuan karnımdan başka.ilk denemem benim bişeyde bilmiyorum.sonuş 11 şubat hayırlısı bakalım

benimde 6 Şubat test günüm inşallah ikimizde güzel haberler veririz :)

ah arkadaşım çok üzüldüm ne denebilirki...allahtan hayırlısını isteyelim inşaalah bi dahakine kısmet olur pes etmek yok öyle

canım sendeki durumun aynısı bende de var. C.tesi toplanmıştı yumurtalar. acayip bi baskı ve şişlik var karnımda. transferim bir ay sonra ama bana da doktorum jel verdi, ve dediğin gibi kahverengi pütürlü bişeyler geliyo. normaldir muhtemelen

charms senin için hayırlısı olur inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz :) ben hamiş olduğumu öğrendikten sonra bile geri dönen jel parçacıklarında kan pıhtısı gibi şeyler gördüm, telaşlandım. Allahtan evde doktor var :) jelin tüpü bir süre sonra tahriş etmeye başlıyormuş, hafif pıhtılar gelebilirmiş. ben bunu öğrendiğimden beri tüpü tam sokmuyorum, şu anda bir sorunum kalmadı ama istersen doktoruna danış.

yaaa!! o halde hic moral bozmaya gerek yok:) umarim sonumuz da iyi olur. tum kizlar dikkat etsin o halde bi de o tahris yuzunden enfeksiyon kapmayalim iyi oldu yazdigin tesekkur ederim

skgk benım doktorum güvenç karlıkaya bahçecide.ben çok memnunum kendisinden tavsiye ederim.hastasını önemsiyo halınden anlıyo ve riske atmıyo.inanmadığı bi işe kalkışmıyo.bizim problem sperm azlığı suan opudan çıktım fazzla yumoş toplandığı için transferimi önümüzdeki aya erteledi.ayrıca benımde ilk denemem allah yardımcın olsun sormak istediğin başka bişey varsa cevaplarım.

Piticimm. . . Neden onumuzdekı aya ertelendı. . . .anlayamadım. . . Hıc duymamıstım. . . Yumurtan toplandıysa nıcın transfer olmadı?

bomuro hoşgeldın aramıza inşalalh hayırlı sonuçlar alırsın.senıde eklıyorum tabloya olurmu olumlu sonuçların herkese umut olsun.

atomx inan üzgünüm elimizden dilimizden sadece kader kısmet demek geliyo..sadece bir cümle onca umuda karşılık...kendını toparlıcaksın mucadeleye devam.dondurulmuşun varmıydı.birde sorun neydi?

mevsa aramıza hoşgeldın yaşını merkezını sorununu deneme sayını test tarihini yazarsan senıde eklıyım.birde belırtılere takılma yanıltıcı olabılıyor sen içini rahat tut.bebeğinin tadını çıkar.

hoşbulduk canım.yaş 30,istanbul bahçelievler medical park latif küpelioğlu,sebeb sebebsiz,ilk tüp bebek demesi

arkadaşlar bugun test gununuz bızı habersız bırakmayın olurmu ben sizi süslemeye hazırım...

Piticim sanırım hamileyim. Rabbim bu yolda başta seni olmak üzere hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın, yüzlerimizi güldürsün inşallah. Daha hala inanamıyorum.sanki bi boşlukta gibiyim. her an bir terslik olacakmış gibi geliyor inan. 84 çıkmış değerim, çarşambaya testi tekrarlıcaz. inşallahhh katlanır..çok korkuyorum kimyasal gebelik olmasından... hepinize çok dua ettim, Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın diye...

Piticim sanırım hamileyim. Rabbim bu yolda başta seni olmak üzere hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın, yüzlerimizi güldürsün inşallah. Daha hala inanamıyorum.sanki bi boşlukta gibiyim. her an bir terslik olacakmış gibi geliyor inan. 84 çıkmış değerim, çarşambaya testi tekrarlıcaz. inşallahhh katlanır..çok korkuyorum kimyasal gebelik olmasından... hepinize çok dua ettim, Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın diye...

ya ne guzel gozun aydin. tebrik ederimmm

cirali yahu bır sevınıyoruz bır uzuluyoruz kısmet nerelerde dolaşıyo demek bebişinin vaktı gelmış ne mutlu hiç olumsuz düşünme o gunler gerıde kaldı sağlığına bak.allah kucağına aldırsın darısı basımıza.süsledım ismını:)

cirali2011 çok tebrik ederim umarım katlayarak yükselmeye devam eder değerlerin :)

sonucu almadan önce yaşadığın belirtiler varmıydı acaba, benimde 2 gün sonra test günüm ama hiç bir şey hissetmiyorum çok rahatım...

piticim ben tekrar gorustum, yarin 4. gunmus duruma gore haber vericeklermis transfer olup olmayacagini. benim hemsire izinli baska baska insanlarla konustum sanirim bu yuzden gunleri karistirdilar ben de hic bisey demedim onemli olan sonuc:))

umarim yarin guzel haberi verirsin.
benim de doktorum aytun hanim ayrica yumurta sayimiz da ayni. yumurta az olunca sanirim 5. gunu risk etmiyorlar senin kacinci gun oldu transferin?

21 ocakta toplandı, 25 ocakta transfer oldu ilk günü sayarsak 5, saymazsak 4. gün yapılmış oluyor.

Back