Herkese merhaba,
Bende uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum...
2 Aşılama yaptırdım ikside negatif olarak sonuçlandı. Birincisi Amerikan hastanesinde Pof.Dr. Bülent Urman idi. Ancak arada sırada yardımcıları kontrolleri yapıyor bilginiz olsun. Ve yardımcılar takipte karışıklık yaptılar aşılama günü dokturum bana şu cümleyi kurdu '' aaa senin kanaman devam ediyor yani rahim kalınlaşmamış'' ama yine de aşılamyı yaptı tabiki tutmadı. Bende de hastane ve doktora karşı güvensizlik oluştu, orayı bıraktım.
İkinci aşılamamı Bahçeci Fulya kliniğinde Dr. Aytun Aktan' da oldum. Tüp bebekten önce denemek istedim ancak buda olmadı. Bu arada bizdeki sorun bende yumurtalık rezervi azalması.
eşimde bir sorun yok, benim yaşım 33 (demekki yaşlanmaya başlamışım :))
merak eden arkadaşlar için tüp bebek aşamalarını paylaşmak isterim.
Adetimin 2. günü ile başladık kontrollere (11 ocak)- 5. gün 2. kontrole gittim 7 tane yumurta gelişmekteydi- 3 gün sonrasında tekrar kontrol- bu arada göbekten yapılan iğneler ve ilaçlar alıyordum.
21 ocakta yumurta toplama işlemi yapıldı. Bayıltıyorlar ancak bayıltma va ayılma 30 dakikayı geçmiyor. hiç bir şey anlamıyorsunuz. Sonrasında gaz oluyor ve kasıklarda ağrıoldu ancak benim kanamam olmadı ve vücudum su toplamadı (allaha şükür)
7 yumurtadan 4 tanesi embriyo oldu 1 tanesi iyi gelişti, dondululmuşumuz yok ama
25 ocakta 1 tane olacak şekilde transferim yapıldı. Su içip tuvalete sıkışmış olmak gerekiyor ve alttan muayene gibi yapılıyor 10 dakikayı geçmiyor. Sonrasında 2 saat kadar yattım.
Eve geldiğimdede 3 gün tuvalet ve yemek dışında kalkmadan yattım. ilaçlara devam ettim.
6 şubat test günüm merakla bekliyorum umarım allah isteyen herkes gibi banada nasip eder. :)