• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

TULRACIM nasılsın nasıl gidiyor hamilelikk

Canım yazdım ama görmedin sanırım, bir türlü tam sevinemiyorum sabah kan verdim degerim katlanmışmı bakıcaz.Bir aksilik olacak diye çoktedirginim.

Yumurta takibini sordum yapmıyorlarmış.Bir önceki mesajımdada yazmıştım burayı neden düşünmüyorsun.

Canım yazdım ama görmedin sanırım, bir türlü tam sevinemiyorum sabah kan verdim degerim katlanmışmı bakıcaz.Bir aksilik olacak diye çoktedirginim.

Yumurta takibini sordum yapmıyorlarmış.Bir önceki mesajımdada yazmıştım burayı neden düşünmüyorsun.

canım ben gördüm yazdığını bende sana cevap yazdım demekki bi kopukluk oldu neyse canım..sen iyisin ya gerisi önemli değil..korkma canım aklına olumsuz şeyler getirme iyi düşün iyi olsun.aslında ben senle telefonda konuşmak isterim ama telimi versem ararmısın belki sen vermek istemessen..özeldende yazamıyorum..

canım ben gördüm yazdığını bende sana cevap yazdım demekki bi kopukluk oldu neyse canım..sen iyisin ya gerisi önemli değil..korkma canım aklına olumsuz şeyler getirme iyi düşün iyi olsun.aslında ben senle telefonda konuşmak isterim ama telimi versem ararmısın belki sen vermek istemessen..özeldende yazamıyorum..

Tabiki ararım, sen yaz numaranı ben seni ararım bekliyorum.

piticiğim nasılsın yumurtalar toplandımı nasıl geçti günün kaç tane çıkmıış haberlerini bekliyoruz.??

arayıştacım unyelıarzucum geldım dun opudan çıktım.şimdilik bi sıkıntım yok dinleniyorum.18 yumoş topladılar 13 yumoş olgunmuş. sabahta aradılar tam 10 yumoş döllenmiş ve durumları gayet iyiymiş.hemşireyle konuştum doktorum 5.gune kadar gıtmelerınden yana ama yrı yolda durmak isteyenleri 3.gün donduracakmış.transfer önümüzdeki ay inşallah hersey yolunda olcak.

selam kızlar, topiği ilk açtığınızda gelip tablonuza yardımcı olmuştum. hatırladınız mı beni? eylül topiğiyle bu topiği aynı and takip edemedim, o yüzden koptum burdan. şimdi tablonuza baktım. maşallah çok güzel sonuçlar var, bir sürü hamilemiz olmuş. hepinizi tebrik ederim. bu benim ikinci denememdi, dondurulmuşları kullanmıştım ama malesef yine nasip olmadı. :( şimdi çok korkuyorum, ya olmazsa hiç diye. off çok zor sınav bu çok zooor.

mirage hatırlamaz olurmuyum.senı bulduğuma sevındım.haberıne gelınce bılıyorum ne desem tesellı etmıcek ama sunu bıl korkunun tek düşmanı umuttur.umut etkı korkuların son bulsun.asla vazgecme bu topikte 3.denemede ikizlerine kavusan var.

arkadaşlar bugun test gununuz bızı habersız bırakmayın olurmu ben sizi süslemeye hazırım...

canım henüz test günün gelmedi bekle sabret dua et bebeğin sen de kalsın ayrıca sen çift çizgiyi görmüştün. değer yükselecektir mutlaka moral bozukluğuna düşme hemen

kizlaaaaaarrrr merhabaaaaa
iki gundur giremedim eve sadece uyumak icin girdik yurtdisindan arkadaslarimiz vardi gezdik tozduk:) hatirimi soran merak eden mesaj atan herkese tesekkur ederim. hicbir sorun yok yumurtalarin durumu da iyi yarin 5.gunmus transfer icin arayacaklarmis. sukurler olsun guzel haberler verener de var ben bi okuyayim gecmisi ona gore yazayim:)

bu arada benim gibi siskinlik yasayan var mi? dun ozellikle pantolonum beni bayagi rahatsiz etti.
bir ikinci sorum da kullandigim jel disari ciktiginda icinde kucuk kahverengi kum gibi parcalar var sanirim kan kalintilari. siz de de oldu mu normal mi acaba? yani hala oyle olmasi transferi etkiler mi meraktayim. beni yumurtalar icin aradiklarinda uyuyordum aklima gelmedi ki sorayim sorun mu diye:) olmadi aricam tekrar

kizlaaaaaarrrr merhabaaaaa
iki gundur giremedim eve sadece uyumak icin girdik yurtdisindan arkadaslarimiz vardi gezdik tozduk:) hatirimi soran merak eden mesaj atan herkese tesekkur ederim. hicbir sorun yok yumurtalarin durumu da iyi yarin 5.gunmus transfer icin arayacaklarmis. sukurler olsun guzel haberler verener de var ben bi okuyayim gecmisi ona gore yazayim:)

bu arada benim gibi siskinlik yasayan var mi? dun ozellikle pantolonum beni bayagi rahatsiz etti.
bir ikinci sorum da kullandigim jel disari ciktiginda icinde kucuk kahverengi kum gibi parcalar var sanirim kan kalintilari. siz de de oldu mu normal mi acaba? yani hala oyle olmasi transferi etkiler mi meraktayim. beni yumurtalar icin aradiklarinda uyuyordum aklima gelmedi ki sorayim sorun mu diye:) olmadi aricam tekrar

Ohhh ohhh ne guzel haberler hadi git bakalım yarın kavuş bebişine...

canım nasılsın bugün? ağrın var mı? yumurtaların 10 civciv olmuş.. çok sevindim...

şişkinlik var birazda sancı ama çok şükür lekelenme yok transfere vaktim var canım toparlıcam...sen nasılsın bebişlerin ne alemde benimkiler dediğin gibi civciv olmuşlar :)

Bugun 8 inci gunum iki embirio koymuslardi merak ettim idrar testi yaptim ama cikmadi ya ...keske yapmasaydim uzuldum :(((((

ıyı de canım, ıdrarda cıkmaz kıı. . . Hem cok erken. . . Sıkma canını. . . Ikı gun sonra kan tahlılı yapar mutlu haberı de bıze verırsın ınsaallah :) uzulme seeenn

transfer günüm 6 şubat olarak belirlendi. 5. gün embriyosu olacaklarmış.hepsi iyi gelişirse dondurma yapacağız kalan 7 taneyi.test tarihim 16 şubat bakalım...

bu arada dün akşam sağ kasık ve göbek çevrem çok ağrıdı. opu dan sonra hiç olmamıştı. ayrıca dün yediklerimin tamamını da çıkarttım. gece eczane aradık hastane aradık. doktorumla görüştüm korkmamam gerektiğini opudan sonra ağrı olabileceğini söyledi. minoset (plus olmayan) alabileceğimi söyledi. zaten daha evvel hastaneden çıkmadan da demişlerdi de ben ağrı yok diye almamıştım.
kan ve idrar testlerim normal çıktı apandisitten korkmuştuk ama şükür bir şey yokmuş.

ıyı de canım, ıdrarda cıkmaz kıı. . . Hem cok erken. . . Sıkma canını. . . Ikı gun sonra kan tahlılı yapar mutlu haberı de bıze verırsın ınsaallah :) uzulme seeenn
Bazi kisilerin cikio ya belki cikar dedim ya ...ayin dokuzunda yani bu cumartesi gunu ogrencem kesin sonuc....bugun kasiklarim agrio

transfer günüm 6 şubat olarak belirlendi. 5. gün embriyosu olacaklarmış.hepsi iyi gelişirse dondurma yapacağız kalan 7 taneyi.test tarihim 16 şubat bakalım...

bu arada dün akşam sağ kasık ve göbek çevrem çok ağrıdı. opu dan sonra hiç olmamıştı. ayrıca dün yediklerimin tamamını da çıkarttım. gece eczane aradık hastane aradık. doktorumla görüştüm korkmamam gerektiğini opudan sonra ağrı olabileceğini söyledi. minoset (plus olmayan) alabileceğimi söyledi. zaten daha evvel hastaneden çıkmadan da demişlerdi de ben ağrı yok diye almamıştım.
kan ve idrar testlerim normal çıktı apandisitten korkmuştuk ama şükür bir şey yokmuş.

dikat et kendıne tatlım hemen toparlaman lazım bebişlerin beklıyo iyi bak kendine sıcak tut ayaklarımnı bol su tüket proteınlı beslen

bende iyiyim şükürler olsun. dün akşam 9 10 gibi bi ağrım oldu geçti. birde uyurken hangi tarafa yatsam kasıklarım çok geriliyor bir şey olacak gibi korkuyorum sabaha kadar rahat uyuyamıyorum. sende de oluyor mu?

simdi okudum gecmis olsun....benim olmadi ama sanirim yumurta sayisi arttikca sikayetler artiyor. transfere daha iki gunun var iki gunde iyice toparlar rahmin merak etme:) bak simdi senin mesajini okuyunca anladim beni arayip bugun 4. gununuz dediler sanirim bir yanlislik var seninle ayni gun toplandigina gore benim de eger 5. gun yapilacaksa 6 subat transfer tarihim olmali ben bi arayip tekrar ogreneyim:)

tebrik ederim cok cok sevindim allah tamamina erdirsin. ayni merkezde oldugumuz icin biz biraz daha yakin teyzesi olucaz bebisin:)

Back