• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

canımm benim belirti olcak diye bişi yok bak belirtisi olmayıp hamiş olan bi sürü arkadaşımız var ferah tut için

inş bende kanda da pozitifi görürüm,hepi:21:mizde inş
ins canim benim ins hepimiz pozitifi goruruz hepimiz alllahim dua edin ya az kaldi ins su pozitifi bu sefer gorurum

selam kızlar, topiği ilk açtığınızda gelip tablonuza yardımcı olmuştum. hatırladınız mı beni? eylül topiğiyle bu topiği aynı and takip edemedim, o yüzden koptum burdan. şimdi tablonuza baktım. maşallah çok güzel sonuçlar var, bir sürü hamilemiz olmuş. hepinizi tebrik ederim. bu benim ikinci denememdi, dondurulmuşları kullanmıştım ama malesef yine nasip olmadı. :( şimdi çok korkuyorum, ya olmazsa hiç diye. off çok zor sınav bu çok zooor.

hamişlere cok özeniyom yaaaa :( gece gece taa eskı yazılanlara baktım hamıs olmadan once kı bekleyıslerınız de kendımı buldum. . . Insaallaah bana da anne olmak nasıp oluurrr :(

Gunaydin kizlar bugun sabah kalktim adet oldum sandim ya ama olmamisim cok sukur....adet olcakmis gibi bi agrim var

canım günaydınnn ALLAH ın izniyle bebişlerin tutunuodur sana benimde akşamları öle oluo adet olcakmışım gibi :nazar:

slm arkadaşlar ankarada tüp bebek yaptıran var mı deneyen varsa hangi hastanede denediklerini yazabilirler mi.ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ETSİN İNŞ BEBİŞLER TUTUNUR....

centrum clinic te yaptırdım ben, recai papuccu da ilk denemem başarısız malesef:( dondurulmuşlarla devaam edeceğiz

iyi yapmissin...hadi hayirli haberlerini yaz bana canim ...ins sonuc guzel[/Q

pozitif ama 5.3 çıktı değerim sevineyimmi üzüleyimmi erken diyemi düşük acaba kızlarrr
canim zaten testi erken yaptin o yuzden olabilir....senin normal test tarihinde ki testin onemli ...bak hamilesin iste...erkwn oldugu icin deger dusuk

iyi yapmissin...hadi hayirli haberlerini yaz bana canim ...ins sonuc guzel[/Q

pozitif ama 5.3 çıktı değerim sevineyimmi üzüleyimmi erken diyemi düşük acaba kızlarrr

insallah hamilesindir canımya, kaçıncı günde yaptırdın bilmiyorum ama benim 13. günde bile 1,20 idi.. insallah seninki hızla yükselir, güzel haberlerini bekliyoruz

26 ocak tranfer tarihim kızlar o günü sayarsak 10 bugün bilmiyorum yaa moralim bozuldu

tatlım moralini bozmamaya çalış lütfen, biliyorsun bu tedavide en önemli faktör moral, stres yok, bir tablo vardı onu bulamadım ama orda 12. günde 17 olmalı en az yazıyordu, ortalama 48 olmalıymış 12. günü bekle derim ben moralini bozmadan önce, bak ben 11. günde yaptırmıştım 1,20 çıkmıştı, hemen hemşireyi aradım, bana fitili kullanmamı ve 2 gün sonra tekrar test yaptırmamı söylemişti ki benim değer aralığım pozitif bile değildi, inşallah senin bebişin tutunur sana, için rahat etmiyorsa doktorunu ya da hemşireni ara paylaş onlarla, birde "doktorsitesi.com" diye bir site var, istersen ordaki uzmanlara da yazabilirsin.

26 ocak tranfer tarihim kızlar o günü sayarsak 10 bugün bilmiyorum yaa moralim bozuldu

bozulmasın moralın canımm yaaa . . . Hemen gıt bı abdest al şükür namazı kıl :) hayırlı ugurlu olsun. . . Iyı dusun ıyı olsun ınsaallaah. . . .:) zamanla artar degerın ıns. . . . .cok sevındımmmm hayırlı olsuuuuunn :)

slm arkadaşlar ankarada tüp bebek yaptıran var mı deneyen varsa hangi hastanede denediklerini yazabilirler mi.ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ETSİN İNŞ BEBİŞLER TUTUNUR....

centrum clinic te yaptırdım ben, recai papuccu da ilk denemem başarısız malesef:( dondurulmuşlarla devaam edeceğiz

canım bende ankara tüp bebek merkezinde yaptırdım.7 sene önce 1 oğlum var şuan ikinciyide aynı yere yaptırmayı düşünüyorum..

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.

Canım çok sağol, Amin İnşAllah sağlıkla kucağımıza alırız.Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün. Sen nasılsın senin hamilelik nasıl gidiyor.

Back