2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

canımm benim belirti olcak diye bişi yok bak belirtisi olmayıp hamiş olan bi sürü arkadaşımız var ferah tut için

inş bende kanda da pozitifi görürüm,hepimizde inş
ins canim benim ins hepimiz pozitifi goruruz hepimiz alllahim dua edin ya az kaldi ins su pozitifi bu sefer gorurum

selam kızlar, topiği ilk açtığınızda gelip tablonuza yardımcı olmuştum. hatırladınız mı beni? eylül topiğiyle bu topiği aynı and takip edemedim, o yüzden koptum burdan. şimdi tablonuza baktım. maşallah çok güzel sonuçlar var, bir sürü hamilemiz olmuş. hepinizi tebrik ederim. bu benim ikinci denememdi, dondurulmuşları kullanmıştım ama malesef yine nasip olmadı. şimdi çok korkuyorum, ya olmazsa hiç diye. off çok zor sınav bu çok zooor.

hamişlere cok özeniyom yaaaa gece gece taa eskı yazılanlara baktım hamıs olmadan once kı bekleyıslerınız de kendımı buldum. . . Insaallaah bana da anne olmak nasıp oluurrr

Gunaydin kizlar bugun sabah kalktim adet oldum sandim ya ama olmamisim cok sukur....adet olcakmis gibi bi agrim var

canım günaydınnn ALLAH ın izniyle bebişlerin tutunuodur sana benimde akşamları öle oluo adet olcakmışım gibi

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.

Canım çok sağol, Amin İnşAllah sağlıkla kucağımıza alırız.Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün. Sen nasılsın senin hamilelik nasıl gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…