baktim canim yorumda yaptim gormedin mi ama sen git bugun bi kan testi yaptir...peki bisey hissettinmi canim agrin falan varmiydi...bide yarin yapcam idrar testi bakalim nasip hersey cikmassada ayin dokuzu zaten kesin sonuccanım benimde cumartesiydi transfer yap ama çıkmazsada moralni bozma sakın emi teki tutarsa çıkmaz çünkü idrarda
ben testin resmini attım baktınmı
Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese en güzelinden nasip etsin.sabah erkenden hastaneye gidip test yaptırdık hamileyim.Allahıma şükürler olsun inşallah güzel bir şekilde sonuna kadar devam eder.piticiğim Rabbim sanada ve isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın.
mrb gulza yeni konulan embirio daga tam olarak tutunmasi gerceklesmedigi icin transferden sonra ayaklarini kasiklarina kadar bukup yatiyosun o sirada kafanida gobegine kaldirdiginda gobege ve kasiga baski yapiyo otomatik olarak o yuzden ilk bi yarim saat kafani kaldirmani istemiyolarincirim slm cnm...bişey sorucam..anlayamadım da bilgimiz olsun diye...neden hemşireler ısrarla kafanı kaldırmanı söylediler,neden çok öenmliymiş...bilelim de bir dahakine faydası olur...:)
kuzum resme bakmadın mı
kızlar artık 1 den fazla transfer yapılmıyor diye duymuşdum yapıyorlarmı ?
hemşireler kafanızı kaldirmayin diyorlar arkadaş yanlış yazmis galiba...kafayı kaldırınca karın kas larına bastı oldugu için kafanızı kaldirmayin diyor
baktim canim yorumda yaptim gormedin mi ama sen git bugun bi kan testi yaptir...peki bisey hissettinmi canim agrin falan varmiydi...bide yarin yapcam idrar testi bakalim nasip hersey cikmassada ayin dokuzu zaten kesin sonuc
mrb gulza yeni konulan embirio daga tam olarak tutunmasi gerceklesmedigi icin transferden sonra ayaklarini kasiklarina kadar bukup yatiyosun o sirada kafanida gobegine kaldirdiginda gobege ve kasiga baski yapiyo otomatik olarak o yuzden ilk bi yarim saat kafani kaldirmani istemiyolar
canim ben hic bisey hissetmiyorum ya tutmadimi acaba gene...zaten baska embiriom yok ...buda olmazsa testler yapcaklar bana ...para sikintisida var napcam bilmiyorum....dua et bana ...canım evet sonradan gördüm korkuyorum yaa hastaneye gitmeye
canım başlarda karnım çok şişti baya kötydüm opudan itibaren öledi sonradan düüzeldi
öle göğüslerde hassasi,yet falan yoktu
yeni yeni başladı ama öle çok değil
bide tam kasıklarımda böle regli olcam gibi bişiler var
batmalarda çok ooluo
hatta dün dışardaydım çok gerildim tuvalete kooşuorum hep hastalandım sanıp aklım çıkıo hastalancam diye
gerildim sanırım iice bi gülüom bi kızıom bi ağlıom acayip değişken oldum
canim ben hic bisey hissetmiyorum ya tutmadimi acaba gene...zaten baska embiriom yok ...buda olmazsa testler yapcaklar bana ...para sikintisida var napcam bilmiyorum....dua et bana ...
canım ilk iki ddenemede tutmazsa çift embriyo hakkı kazanıyorsunuz..
Ins dedigin gibi olur canim ya cok korkuyorum buda husran olur diyecanım benim bende aynen senin gibi hiç bişey hissetmemiştim ikiside tutmuş..belirti hiç ama hiç yoktu..
senin kacinci denemendi acaba canim benim bu ucuncucanım benim bende aynen senin gibi hiç bişey hissetmemiştim ikiside tutmuş..belirti hiç ama hiç yoktu..
kızlar şimdi kan sonucumu öğrendim pozitif beta hcg 310,50 imiş..kimyasal falan değildir değilmi çok heyecanlıyım...
Kızlar bir iyi haberde benden bugun kan testimin sonucu belli oldu sonuc:162 :)))) umarım devamıda gelir kimyasal olmasından endişe ediyorum şimdi sabırla pazartesiyi bekliyorum...
canim ben hic bisey hissetmiyorum ya tutmadimi acaba gene...zaten baska embiriom yok ...buda olmazsa testler yapcaklar bana ...para sikintisida var napcam bilmiyorum....dua et bana ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?