• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

canım benimde cumartesiydi transfer yap ama çıkmazsada moralni bozma sakın emi teki tutarsa çıkmaz çünkü idrarda

ben testin resmini attım baktınmı
baktim canim yorumda yaptim gormedin mi ama sen git bugun bi kan testi yaptir...peki bisey hissettinmi canim agrin falan varmiydi...bide yarin yapcam idrar testi bakalim nasip hersey cikmassada ayin dokuzu zaten kesin sonuc

Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese en güzelinden nasip etsin.sabah erkenden hastaneye gidip test yaptırdık hamileyim.Allahıma şükürler olsun inşallah güzel bir şekilde sonuna kadar devam eder.piticiğim Rabbim sanada ve isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın.

canım hayırlı olsun.bizim süreç beraberdi sanırım.çok sevindim.Rabbim diğer arkadaşlarımızada nasip etsin,bizede bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah arkadaşım.

incirim slm cnm...bişey sorucam..anlayamadım da bilgimiz olsun diye...neden hemşireler ısrarla kafanı kaldırmanı söylediler,neden çok öenmliymiş...bilelim de bir dahakine faydası olur...:)
mrb gulza yeni konulan embirio daga tam olarak tutunmasi gerceklesmedigi icin transferden sonra ayaklarini kasiklarina kadar bukup yatiyosun o sirada kafanida gobegine kaldirdiginda gobege ve kasiga baski yapiyo otomatik olarak o yuzden ilk bi yarim saat kafani kaldirmani istemiyolar

baktim canim yorumda yaptim gormedin mi ama sen git bugun bi kan testi yaptir...peki bisey hissettinmi canim agrin falan varmiydi...bide yarin yapcam idrar testi bakalim nasip hersey cikmassada ayin dokuzu zaten kesin sonuc

canım evet sonradan gördüm korkuyorum yaa hastaneye gitmeye :(

canım başlarda karnım çok şişti baya kötydüm opudan itibaren öledi sonradan düüzeldi

öle göğüslerde hassasi,yet falan yoktu
yeni yeni başladı ama öle çok değil
bide tam kasıklarımda böle regli olcam gibi bişiler var

batmalarda çok ooluo
hatta dün dışardaydım çok gerildim tuvalete kooşuorum hep hastalandım sanıp aklım çıkıo hastalancam diye

gerildim sanırım iice bi gülüom bi kızıom bi ağlıom acayip değişken oldum

Son düzenleme:
mrb gulza yeni konulan embirio daga tam olarak tutunmasi gerceklesmedigi icin transferden sonra ayaklarini kasiklarina kadar bukup yatiyosun o sirada kafanida gobegine kaldirdiginda gobege ve kasiga baski yapiyo otomatik olarak o yuzden ilk bi yarim saat kafani kaldirmani istemiyolar

anladım cnm...bizim orad sağolsun hemşireler böyle bişey söylemediler her 2 denememde de böyle bişey hiç duymamıştım...:25: ama işte ince ayrıntılar ne kadar da önemli...

[QUO NSTE=gulza;28637433]anladım cnm...bizim orad sağolsun hemşireler böyle bişey söylemediler her 2 denememde de böyle bişey hiç duymamıştım...:25: ama işte ince ayrıntılar ne kadar da önemli...[/QUOTE]

hakkaten banada demediler hiç ama ben ayaklarımı toplayarak yatmıştım bilmeden yatmışdım İŞE YARAMIŞTIR İNŞ

Son düzenleme:
canım evet sonradan gördüm korkuyorum yaa hastaneye gitmeye :(

canım başlarda karnım çok şişti baya kötydüm opudan itibaren öledi sonradan düüzeldi

öle göğüslerde hassasi,yet falan yoktu
yeni yeni başladı ama öle çok değil
bide tam kasıklarımda böle regli olcam gibi bişiler var

batmalarda çok ooluo
hatta dün dışardaydım çok gerildim tuvalete kooşuorum hep hastalandım sanıp aklım çıkıo hastalancam diye

gerildim sanırım iice bi gülüom bi kızıom bi ağlıom acayip değişken oldum
canim ben hic bisey hissetmiyorum ya tutmadimi acaba gene...zaten baska embiriom yok ...buda olmazsa testler yapcaklar bana ...para sikintisida var napcam bilmiyorum....dua et bana ...

piticiğim nasılsın yumurtalar toplandımı nasıl geçti günün kaç tane çıkmıış haberlerini bekliyoruz.??

canim ben hic bisey hissetmiyorum ya tutmadimi acaba gene...zaten baska embiriom yok ...buda olmazsa testler yapcaklar bana ...para sikintisida var napcam bilmiyorum....dua et bana ...

canım benim bende aynen senin gibi hiç bişey hissetmemiştim ikiside tutmuş..belirti hiç ama hiç yoktu..

Kızlar bir iyi haberde benden bugun kan testimin sonucu belli oldu sonuc:162 :)))) umarım devamıda gelir kimyasal olmasından endişe ediyorum şimdi sabırla pazartesiyi bekliyorum...

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.

canımm benim belirti olcak diye bişi yok bak belirtisi olmayıp hamiş olan bi sürü arkadaşımız var ferah tut için

inş bende kanda da pozitifi görürüm,hepi:21:mizde inş

Back