• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Ayy arkadaşlarrr beni pozitif yapmışssınız listeye baktım yüreğim kalktı heyecandan inşallah öle olur bugün yine yaptım testi yine çıktı ikinci çizgi,hafif böle ama inşallah pozitifi görürüm hepimiz görürüz hamileliğimiz sağlıkla devam eder,sağlıkla da kucağımızada sağ salim alır büyütürüz inş

inşallah hamilesindir pko22 ama erken değil mı idrarda çıkması için bende denesem mi acaba bugün transfer dahil 6. gunum moralim bozulur diye istemiyorum.. Kan tahliline kaç gün var hadi yap ve müjdeyi ver.. Bol şanslar.

Canım yas 21 ama 31 yazmışsın yanlış olmus
düzelttim gamzecım bı doğru duzgun eklıyemedım senı özür...

Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese en güzelinden nasip etsin.sabah erkenden hastaneye gidip test yaptırdık hamileyim.Allahıma şükürler olsun inşallah güzel bir şekilde sonuna kadar devam eder.piticiğim Rabbim sanada ve isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın.

sevinçten içim katıldı....allahım bu ne guzel bır gun...guller açtı yuzumde....darısı basıma...özellikle doktorumuzun aynı olması benı çok etkıledı....arayıştacım bekle önümüzdeki ay bomba gıbı gelıyorum...süsledim bile ismini....allah kokusunu doya doya içine çekmeyi nasip etsin...

Arkadaşlar merhaba, sabah yumurta toplama işlemim oldu. 20 adet yumurtam varmış. Ben ayılmaya çalışırken doktor eşimle gorusmus ve bir ay beklicez transfer için demiş. Yurtdışında da daha çok bu yontem kullanılır döllenme kesinleşir falan demiş. Bu surede de kullanmam için ilaçlar vermiş rahmin istenen duruma gelmesi için. Hayırlısı artık. Geç olsun guç olmasın. Ben bir ay beklemedeyim ama sizlerin guzel sonuçlarını dort gozle bekliyor olacağım. Pozitifi gorenleri de canıgonulden tebrik ediyorum. Opuldunuz :) sevgiler

bhrchn önümüzdeki ay sende bizimlesin.inan doktorlarımız hakkımızda en doğrusunu yapıyolar.sonuçta amaç pozitifi almak...

piticiğim yarın opun kaçta Allah yardımcın olsun canım hepimize dua ediyorum emeklerimizin karşılığını hayırlısı ile alalım diye

opudan sonra hemşire baharatlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmamı ve protenin ağırlıklı beslenmemi söyledi. sende bir sorar mısın nelere dikkat edelim diye.(canım inadına baharatlı şeyler yemek istiyor) su içemiyorum arkadaşlar sadece ilaçlarla birlikte ne içti isem o ..sanırım grip oluyorum umarım olmam..

sorarım arzucum yazarım sıonrada bebeklerıne çok sevındım maşallah.allah kucağımızdada göstersin...yarın için bana bol sans dile ve dua et güzel arkadaşım...

topik sahibi olarak iltifatı hakettim ne bereketliymişim...şu tablonun güzelliğine bakın...allah bidahakı sefere yazdığım yoldaşlarımıda değiştirmeyi nasip etsin.hepinizi seviyorum...

inşallah hamilesindir pko22 ama erken değil mı idrarda çıkması için bende denesem mi acaba bugün transfer dahil 6. gunum moralim bozulur diye istemiyorum.. Kan tahliline kaç gün var hadi yap ve müjdeyi ver.. Bol şanslar.
Muficim senin test tarihin ayın dokuzundamiydi... benimde bugün altinci günüm

Yok canım ayın 11'inde.belki sana çift embriyo transfer edildi diye mı daha erken test vereceksin.

Yok canım çift embiriyo ile alakali değil benim ötekilerde tekti 12inci gün test tarihim oldu hep seninkini hesapla 14 gün oluyor test tarihin geç yani anlamadım eğer ayın 28inde transfer in olduysa 9 unda benim gibi sonuç alman gerekiyor

piticim 16 şubat test tarihim benim..
hamile adı bile güzel.inşallah bizlerde yaşarız. eylül ekim gibi de bebeklerimizin adlarını listeleriz inşallah.

Anaa salgın var heralde bnmde kaç günden beri sürekli cnm çiğköfte çekiyor ve yiyorum da dayanamiom çünkü şöyle bol limonlu : ) daha anlatırken bile ağzım sulanıyor : )

Ama o bulgurdan yapılıyor sanmıyorum zararlı olsun..

Yinede herşeyin fazlası zarar tabi ..
eslemciğim ya aynen ağzım sulanıyo valla yani bilmesem hamileyim diyecemde yumoşalrı telim ettik

sevinçten içim katıldı....allahım bu ne guzel bır gun...guller açtı yuzumde....darısı basıma...özellikle doktorumuzun aynı olması benı çok etkıledı....arayıştacım bekle önümüzdeki ay bomba gıbı gelıyorum...süsledim bile ismini....allah kokusunu doya doya içine çekmeyi nasip e

bhrchn önümüzdeki ay sende bizimlesin.inan doktorlarımız hakkımızda en doğrusunu yapıyolar.sonuçta amaç pozitifi almak...

sorarım arzucum yazarım sıonrada bebeklerıne çok sevındım maşallah.allah kucağımızdada göstersin...yarın için bana bol sans dile ve dua et güzel arkadaşım...

canım hep aklımdasın ve dualarımdasın kendini iyi hissettiğin an mutlaka yaz arayacağım ama ne zaman gireceğini bilmiyorum olmadı seni 2 gibi ararım rahat ol hiç korkulacak ve sıkıntı yapacak birsey yok

sevinçten içim katıldı....allahım bu ne guzel bır gun...guller açtı yuzumde....darısı basıma...özellikle doktorumuzun aynı olması benı çok etkıledı....arayıştacım bekle önümüzdeki ay bomba gıbı gelıyorum...süsledim bile ismini....allah kokusunu doya doya içine çekmeyi nasip etsin...

piticiğim evet çok güzel bir gün Rabbim sanada nasip etsin.Vallahi topikte hamileler çoğalmaya başladı :) önümüzdeki ay inşallah sende kendi ismini süslersin.

Back