kızlar artık 1 den fazla transfer yapılmıyor diye duymuşdum yapıyorlarmı ?
selam kızlar bende tüp bebek deneyimine başladım (6.) bu yolda baya bi aşama kaydettim istemesemde ... yardımcı olmamı istediğiniz bi konu olursa payaşabilirim sizinle birlikte ilerlemek bana şans getirir umarım
üzüldüm demek 6.cı Allah yardımcın olssun bende umutta tedavi görüyorum yaşım25 bende hiçbir sorun çıkmadı eşimde sperm 0dı tese ameliyatı oldu bulunan spermler donduruldu şubatın 6sında yumurta toplama işlemi yapılıcak inşallah yalnız benim kafamı kurcalayan spermlerin dondurulmuş olması acaba bu işlemin sonucunu etkiler mi sonuçta dondurulmuş ve çözülecek kalitesi düşebilir mi bi bilgin var mı yada bilen lütfen cevaplar mı kafam çok karışık
canım ilk iki ddenemede tutmazsa çift embriyo hakkı kazanıyorsunuz..kızlar artık 1 den fazla transfer yapılmıyor diye duymuşdum yapıyorlarmı ?
canım ilk iki ddenemede tutmazsa çift embriyo hakkı kazanıyorsunuz..
Aynen benimde üçüncü denemem çift embriyoevet kızlar benim 3. denemem
Aynen benimde üçüncü denemem çift embriyo
canım idrar testinde çıktıysa kan testinde mutlaka çıkacaktır yaptır lütfen bugün....sende benim gibi doymussun negatiflere ama mutlaka pozitifi gorceksingamzeee teste yorum yapmamışsın hamilemiyim yaa çatlıcam beklemek çok zor
ALLAHIM inşallah hepimiz hamiş oluruz
kan tahliliyaptırmaya korkuyorum negatiflere doydum
ya negatif olursa korkusu :18:
üzüldüm demek 6.cı Allah yardımcın olssun bende umutta tedavi görüyorum yaşım25 bende hiçbir sorun çıkmadı eşimde sperm 0dı tese ameliyatı oldu bulunan spermler donduruldu şubatın 6sında yumurta toplama işlemi yapılıcak inşallah yalnız benim kafamı kurcalayan spermlerin dondurulmuş olması acaba bu işlemin sonucunu etkiler mi sonuçta dondurulmuş ve çözülecek kalitesi düşebilir mi bi bilgin var mı yada bilen lütfen cevaplar mı kafam çok karışık
canım benimde iki embriyo ya pazartesi günü oldum transfer bu pazartesi idrar testi yapim mievet kızlar benim 3. denemem
mufi, öncelikle Allah hayırlısını nasip edecektir, dua ederek de rahatlatabilirsin kendini :) transferimin olduğu gün 1 saat hastanede yattım, yatağımın ayak tarafı oldukça dikleştirilmişti. hemşireler ısrarla kafamı kaldırmamı hatırlattılar, çok önemliymiş. sonra çıkıp yemek yedim, çalıştığım okula döndüm. münazara çalışmamız vardı,2 saat çocuklarla çalıştık. o günden sonra evde zor işler yapmadım. beni en çok korkutan raflara uzanmaktı ama mecburen yemek yaparken uzanıyoruz işte. evde iş yapmadım pek ama kısa yürüyüşlere çıktım. aynı anda hem ağızdan, hem kalçadan hem de tüp şeklinde progestron aldım, hap ve tüp devam ediyor. bu süreçte hiç ağrım sızım olmadı, belki bu yüzden çoğu zaman unuttum, koşturdum. sonuç olarak hiç ümidim yokken olumlu sonuç aldım. doktorum testten 10 gün sonraya randevu vermişti, ultrasona kadar hiç inanamadım, hoş hala inanamıyorum. bu arada yemek konusunda hiç kısıtlanmadım, şu anda da bir kısıtlama yok, sadece hamileyim diye çok yeme diyor doktor.
senin bebiş gelmek için doğru zamanı bekliyor, sakın sıkma canını.
hemşireler kafanızı kaldirmayin diyorlar arkadaş yanlış yazmis galiba...kafayı kaldırınca karın kas larına bastı oldugu için kafanızı kaldirmayin diyorincirim slm cnm...bişey sorucam..anlayamadım da bilgimiz olsun diye...neden hemşireler ısrarla kafanı kaldırmanı söylediler,neden çok öenmliymiş...bilelim de bir dahakine faydası olur...:)
canım benimde iki embriyo ya pazartesi günü oldum transfer bu pazartesi idrar testi yapim mi
PKO sonuç ne yazmamışsın
kırmızı iki çizgi görüyorum canım hayırlı olsunnn... bebeğin hep sağlıklı nolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?