2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

selam kızlar bende tüp bebek deneyimine başladım (6.) bu yolda baya bi aşama kaydettim istemesemde ... yardımcı olmamı istediğiniz bi konu olursa payaşabilirim sizinle birlikte ilerlemek bana şans getirir umarım

üzüldüm demek 6.cı Allah yardımcın olssun bende umutta tedavi görüyorum yaşım25 bende hiçbir sorun çıkmadı eşimde sperm 0dı tese ameliyatı oldu bulunan spermler donduruldu şubatın 6sında yumurta toplama işlemi yapılıcak inşallah yalnız benim kafamı kurcalayan spermlerin dondurulmuş olması acaba bu işlemin sonucunu etkiler mi sonuçta dondurulmuş ve çözülecek kalitesi düşebilir mi bi bilgin var mı yada bilen lütfen cevaplar mı kafam çok karışık

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.hiç kafanı karıştırma topikte senin durumunda olup hamile olan arkadaşlar var sanırım..dondurma işlemi kalitede hiç bir değişikliğe yol açmıyor bildiğim kadarı ile gönlünü ferah tut ve bol bol dua et..

arkadaslar hepinize selamlar ve iyi pazarlar:)

bugun 9.gun testi tekrarladım

Aynen benimde üçüncü denemem çift embriyo

gamzeee teste yorum yapmamışsın hamilemiyim yaa çatlıcam beklemek çok zor

ALLAHIM inşallah hepimiz hamiş oluruz

kan tahliliyaptırmaya korkuyorum negatiflere doydum
ya negatif olursa korkusu :18:

gamzeee teste yorum yapmamışsın hamilemiyim yaa çatlıcam beklemek çok zor

ALLAHIM inşallah hepimiz hamiş oluruz

kan tahliliyaptırmaya korkuyorum negatiflere doydum
ya negatif olursa korkusu :18:
canım idrar testinde çıktıysa kan testinde mutlaka çıkacaktır yaptır lütfen bugün....sende benim gibi doymussun negatiflere ama mutlaka pozitifi gorceksin

cnm sorunumuz aynı.benim de eşim microtese oldu ,spermler donduruldu,2 kez hatta çözdürüp çözdürüp kullanıldı 2 denememizde,merak etme eğer bi sorun çıksaydı tekrar ameliyata alıncaktı o gün...öyle demişlerdi...çıkmaz Allah'ı izniyle...olumsuz düşünme...inşallah hayırlısıyla olur...

incirim slm cnm...bişey sorucam..anlayamadım da bilgimiz olsun diye...neden hemşireler ısrarla kafanı kaldırmanı söylediler,neden çok öenmliymiş...bilelim de bir dahakine faydası olur...:)

incirim slm cnm...bişey sorucam..anlayamadım da bilgimiz olsun diye...neden hemşireler ısrarla kafanı kaldırmanı söylediler,neden çok öenmliymiş...bilelim de bir dahakine faydası olur...:)
hemşireler kafanızı kaldirmayin diyorlar arkadaş yanlış yazmis galiba...kafayı kaldırınca karın kas larına bastı oldugu için kafanızı kaldirmayin diyor

canım benimde iki embriyo ya pazartesi günü oldum transfer bu pazartesi idrar testi yapim mi

canım benimde cumartesiydi transfer yap ama çıkmazsada moralni bozma sakın emi teki tutarsa çıkmaz çünkü idrarda

ben testin resmini attım baktınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…