Kizlar hepinizin kandili mübarek olsun. Bol bol dua edelim hepimiz. Bu arada bugun regl gunum ger 5 dk da bir tuvalete gidiyorum acaba regl ildummu die ama hala bise yok yarinda test gunum inşallah olumlu bi sonuc alirim ama hic umudum yok neden bilmiyorum ama kendimi acayip bir boşlukta hissediyorum
Cok sagol vintersun ins oyledir 7. Gunden itibaren her sabah test yaptim ama hep negatif. Sindide adet olcaknisim gibi karnim agriyo
ben olumsuz tedavilerimin hepsinde testten 2 gün önce adet oldum hiç yakalayamadım test anını..
onun içinde hep idrar testi yaptım:)
işalllah senin ki de benimki gibidir 2 gün önce gelecektir ama gelmemiştir:)
Kizlar hepinizin kandili mübarek olsun. Bol bol dua edelim hepimiz. Bu arada bugun regl gunum ger 5 dk da bir tuvalete gidiyorum acaba regl ildummu die ama hala bise yok yarinda test gunum inşallah olumlu bi sonuc alirim ama hic umudum yok neden bilmiyorum ama kendimi acayip bir boşlukta hissediyorum
arkadaşlar ben sigarayı bırakamıyorum benimle aynı durumda olan var mı ya
biz eşimle yapıyoruz diyoruz daha erken nasıl olsa çıkmaz ikizse çıkar şu bu hadi yapalımmı yapalım o kadar paraverdik az tadını çıkaralım filan diye erkenden yapmaya başlıyoz:)) oyun oldu artıknormalinde bugün ve yarın benim de adet günüm,ama ilkinde ilaçlardan gecikmişti,tutmamıştı zaten,şimdi nolcak bilmiyorum,cuma test günüm..ahallicim yarın pozitifle dön inşallaaaaahhh,wintersuncum idrar testi yapmaya korkuyorum,ilkinde yapmıştım,tabii haliyle çıkmamaıştı,moral bozukluğu...neyse, artık cuma öğrenicem zaten pozitif mi negatif mi...
evet bende 1-2 tane içiorum bazgünler hiç içmiyorum ama ilk tüp bebek denememde bıraktım hiç içmedim ama çok gergindim negatif tabiki
eğer çok gerilmiyorsan içme tabi c anım
opudAN ÇIKTIM ARKADAŞLAR hayılrısı inşallah güzel emriyolarımız olur ALLAH IM yardım et
Off kıslar benimde test gnüme 5 gün kaldı zaman geçmek bilmiyor
Bi iki gün karnımda hafif bi ağrı oldu geçti..Geçmesi iyi bişeymi kötü bişeymi onu bile kafaya takiom şimdi : )
Bi de transferden 2-3 gün sonra başlayan sulu bi akıntım var o hala devam ediyor..
İnş bunlar kötü bişey değildir :18:
biz eşimle yapıyoruz diyoruz daha erken nasıl olsa çıkmaz ikizse çıkar şu bu hadi yapalımmı yapalım o kadar paraverdik az tadını çıkaralım filan diye erkenden yapmaya başlıyoz:)) oyun oldu artık
dün transfere gidicem eşime de dedim sanki doktor böyle 6 ayda bi filan muayeneye gelin der de erteleyip durursun ya işte dün aynen öyleydim hiç öyle heyecanım filan da yoktu gittim aldım geldim
en çok pct test sonucunu merak ettim o da kısmen ii geldi
bende içiyodum 15-16 iğnelerde 3-4 e indirdim transferden beri eşimden 2 fırt çekip kaçıyom içeri o da 3 siagara da filan
opun hayırlı olsun canım yumoşlardan haber verdiler mi sayı filan?
canım hayılrısı olsun bebişlerin kaç tane kondu?sen nerdesin İSTANBUL mu?
poff..bendede aynı durum gibi .şaşkın durumdayım.kan testimden önce dr.ultrason yaptı bana..Off süper gebesin sen rahim 19 mm. olmuş dedi.Resmini de elime verdi.yarım saat sonra kandaki değere bakıp müjdeli hebrini vericem dedi.yarım saat sonra değerim 5 çıkmış.dr inanamamış tekrar test yaptırmış.bu sefer sıfırın altına düşmüş.dr.da şaşırdı.biraz bekleyelim .bazen olabiliyor kanda geç görünebilir dedi.O benden daha umutlu şu anda.ama benim adetime 3 gün daha var.hiçbir lekelenme yok.Senin adetin geçti mi?sadece bş ağrısı arada bir.İnşallah bebişler bizi şaşırtırda mübarek gecede tutunurlar canım..saklambaç oynasınlar bize inşallah.umuda devam edelim birlikte.Bu arada bütün arkadaşların mübarek kandilini kutlarım.Muhammedimizin (s.a.v)adı hürmetine rabbim hepimize müjdeler versin...
Korktugum basina geldi yarin test gunum ve ben galiba regl oluyorum
sühendan ve funda yumurta toplama ve transferi funda yaptı diğer ultrasonları şühendan yaptı ben dıış gebelik gecirdim tek tüpüm yok aşılamayı riske atmak istemedik o yüzden tüp bebek denedik ve sonuç hamileyim darısı size inşallah
kızlaaarrrr cuma günü test günüm,çok korkuyorum,yusuf yusuuuufff,hem öğrenmek,hem de öğrenmemek istiyorum,hiçbişey hissetmiyorum...bu arada hepinizin kandili mübarek olsun...Allah hepimizin hayırlı ve sağlıklı bebek dualarını kabul etsin...
Cuma günü benim de test günüüüüm, insallaaah güzel haberlerimizi yazarız burayaaa
wintersun çok özür inan eklerken bi tuşu eksik girmişim silmişim yoksa sen bızım topiğin ilk göz ağrılarındansın.kuzummm listeden çıkmışım ben yanlışlıkla silinmiş olsam gerek 2.sıradaydım hamişler gelince alta kaya kaya yok olmuşum
bol hamişler olsun devam etsin topikin uğuru
ben dün bebişlerimi aldım 4 şubat test tarihi
blast ama baya ileri bi tarih verdiler
Off kıslar benimde test gnüme 5 gün kaldı zaman geçmek bilmiyor
Bi iki gün karnımda hafif bi ağrı oldu geçti..Geçmesi iyi bişeymi kötü bişeymi onu bile kafaya takiom şimdi : )
Bi de transferden 2-3 gün sonra başlayan sulu bi akıntım var o hala devam ediyor..
İnş bunlar kötü bişey değildir :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?