2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Kizlar hepinizin kandili mübarek olsun. Bol bol dua edelim hepimiz. Bu arada bugun regl gunum ger 5 dk da bir tuvalete gidiyorum acaba regl ildummu die ama hala bise yok yarinda test gunum inşallah olumlu bi sonuc alirim ama hic umudum yok neden bilmiyorum ama kendimi acayip bir boşlukta hissediyorum

ben olumsuz tedavilerimin hepsinde testten 2 gün önce adet oldum hiç yakalayamadım test anını..
onun içinde hep idrar testi yaptım:)
işalllah senin ki de benimki gibidir 2 gün önce gelecektir ama gelmemiştir:)

Cok sagol vintersun ins oyledir 7. Gunden itibaren her sabah test yaptim ama hep negatif. Sindide adet olcaknisim gibi karnim agriyo

ben olumsuz tedavilerimin hepsinde testten 2 gün önce adet oldum hiç yakalayamadım test anını..
onun içinde hep idrar testi yaptım:)
işalllah senin ki de benimki gibidir 2 gün önce gelecektir ama gelmemiştir:)

normalinde bugün ve yarın benim de adet günüm,ama ilkinde ilaçlardan gecikmişti,tutmamıştı zaten,şimdi nolcak bilmiyorum,cuma test günüm..ahallicim yarın pozitifle dön inşallaaaaahhh,wintersuncum idrar testi yapmaya korkuyorum,ilkinde yapmıştım,tabii haliyle çıkmamaıştı,moral bozukluğu...neyse, artık cuma öğrenicem zaten pozitif mi negatif mi...

inşallaaaah pozitifle dönersin cnm,cuma da benim test günüm ve g090 arkadaşımızın da test günüymüş...inşallah güzelliklerle dönelim...ben hiçbişey hissetmiyorum...yok gibi sanki.ooofff bilmiyorum...karmakarışığım aslında...:44:

arkadaşlar ben sigarayı bırakamıyorum benimle aynı durumda olan var mı ya

evet bende 1-2 tane içiorum bazgünler hiç içmiyorum ama ilk tüp bebek denememde bıraktım hiç içmedim ama çok gergindim negatif tabiki

eğer çok gerilmiyorsan içme tabi c anım

opudAN ÇIKTIM ARKADAŞLAR hayılrısı inşallah güzel emriyolarımız olur ALLAH IM yardım et

biz eşimle yapıyoruz diyoruz daha erken nasıl olsa çıkmaz ikizse çıkar şu bu hadi yapalımmı yapalım o kadar paraverdik az tadını çıkaralım filan diye erkenden yapmaya başlıyoz:)) oyun oldu artık
dün transfere gidicem eşime de dedim sanki doktor böyle 6 ayda bi filan muayeneye gelin der de erteleyip durursun ya işte dün aynen öyleydim hiç öyle heyecanım filan da yoktu gittim aldım geldim
en çok pct test sonucunu merak ettim o da kısmen ii geldi

bende içiyodum 15-16 iğnelerde 3-4 e indirdim transferden beri eşimden 2 fırt çekip kaçıyom içeri o da 3 siagara da filan
opun hayırlı olsun canım yumoşlardan haber verdiler mi sayı filan?

Son düzenleme:
Off kıslar benimde test gnüme 5 gün kaldı zaman geçmek bilmiyor

Bi iki gün karnımda hafif bi ağrı oldu geçti..Geçmesi iyi bişeymi kötü bişeymi onu bile kafaya takiom şimdi : )

Bi de transferden 2-3 gün sonra başlayan sulu bi akıntım var o hala devam ediyor..

İnş bunlar kötü bişey değildir :18:

az kalmış canım en azından yarıyı geçmişsin benim dün oldu bugün ilk gün :)))

jel kullanıyomusun ben günde 2 crinone jel kullanıyorum

ya muayenelerde 21 taneydi 5 tane çıktı dediler şoke oldum çok üzüldüm inş kalitelilerdir.
inş hepsi döllenir

biz eşimle yapıyoruz diyoruz daha erken nasıl olsa çıkmaz ikizse çıkar şu bu hadi yapalımmı yapalım o kadar paraverdik az tadını çıkaralım filan diye erkenden yapmaya başlıyoz:)) oyun oldu artık
dün transfere gidicem eşime de dedim sanki doktor böyle 6 ayda bi filan muayeneye gelin der de erteleyip durursun ya işte dün aynen öyleydim hiç öyle heyecanım filan da yoktu gittim aldım geldim
en çok pct test sonucunu merak ettim o da kısmen ii geldi

canım hayılrısı olsun bebişlerin kaç tane kondu?sen nerdesin İSTANBUL mu?

arkadaşlar bende 3. iğnemi yaptım inşallah bu mübarek gecenin hatrına rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmaz ve kucaklarımıza bebeiş nasip eder hayırlısı ile.kendi mi çokgarip hissediyorum
sigara bırakma konusunda akapunkturu düşünüyorum ama memur maaşı ile tüpe parayı zor biriktirdik keşke imkan olsa

Son düzenleme:
canım hayılrısı olsun bebişlerin kaç tane kondu?sen nerdesin İSTANBUL mu?

2 tane konuldu kaç yumoş toplandığını sölemediler bana ertesi gün 27 döllendi dediler 3. güne 20 tanesi gitti onlardan parca alıp ankaraya gönderildi testte 20den 8 tanesi ii görünüpte aslında kusurlu olan embriyolar olduğu ortaya çıktı 12 tanden 2 si bende 10 tanesinin akibeti henüz belli değil:) belki dondurulabilir bugünki dirençlerine bakılacaktı:44:
ben antalyadayım şu anda tüp bebek için burdayım normalde bursada oturuyorum

Son düzenleme:

benm bugün adet başlangıcı gibi kahverengi şekilde arttı o lekelenme yani artık bildiğin adet başlangıcı gibi olmuş, bende testi tekrarlasammı diye düşündüm, ilk iki test gayet ii yükselmişti 3. de düştü şok yaşadık kısmette yokmuş demekki doktor zaten doğal yolla olur sizin dedi bize biz acele ettiğimizden ya olmazsa diye tüpe başvurmuştuk yaş ilerlemeden olsun diye, bi süre bekleyip yine olmazsa tekrar denicez heralde bir süre kafamı tedaviden v.s uzaklaştırmak istiyorum artık... ama burda sizi takip etmeye devam ediyorum dualarım sizlerle Allah herkesin gönlündekini nasip etsin en kısa zamanda inş..

Slm kızlar
Öncelikle hayırlı kandiller. Bu mübarek günün hatirina Rabbim dualarimizi kabul edip bebeklerimizi kucaklarimiza almayı nasip eder inşallah. Uzun zamandır yazamadim ama okudum. Rabbim negatif sonucu alanlara dayanma gücü verip en kısa zamanda bebisleri nasip etsin. Pozitif alan arkadaşlariminda Rabbim tamamına erdirip kucaklarina almayı nasip etsin inşallah. Benim bugün 5adet yumurtam toplandı sayısı biraz ama inşallah kaliteli dollenmis olurlar. Cumartesi ya da pazartesi transferim olucak. Bu gecede birbirimizi dualarimizda unutmayalım arkadaşlar...

inşallah bu mubarek gecede bızede nasıp olsun allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsın...

tatlım inanın sızın gıbı bızede vakıt geçmiyo gun içinde aklımdan geçiyosunuz acaba noldu sonuc diye.inşallah sevıncez.

Cuma günü benim de test günüüüüm, insallaaah güzel haberlerimizi yazarız burayaaa

inşallah oy oy oy cuma gunu çok test sonucu öğrencez dans dans dans:)

wintersun çok özür inan eklerken bi tuşu eksik girmişim silmişim yoksa sen bızım topiğin ilk göz ağrılarındansın.

ahalli biliyorum çok zor gunler ama gergın olmak iyi değil nolur soğuk kanlı ol adet oldum zannedıp yerleşme kanaması olan çok arkadaş var önemlı olan kan testı onada az kaldı sabır tatlım.

eslem zaten bu belirti denılenler ilaçların yan etkısı sen moralını yuksek tut canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…