hala kanama yok normal adetle atıcam heralde aynı o küçük kahverengi lekeler dvm ediyor kanama olmayıncada ayrı bi stres oluyor böyle bi garip durumdayım, eşim tekrarmı test yaptırsak diyor ama hiç umudum olmadığı için istemiyorum değer düştüyse çıkmaz sonuçta bi daha, biraz araştırdım internette benim gibi olanlara sanırım kimyasal gebelik diyorlarmış...
mufi yumurta toplama da da transferde de korkulacak hiçbişey yok zaten yumurta toplama işleminde uyutuyolar. transferde 10 dakika civarı sürüyo ve bişey hissetmiyosun hiç korkmaz vücudunu da strese sokma.Allah gönlüne göre versin inşallah..
İnşallah sonucun pozitif çıkar bende brükselde yaptırmıştım ilk denememdi şimdi 15 haftalık hamileyim inşallah senin de gönlüne göre olur herşey ama ben brükselden ve yücel beyde çok umutludum çok güvenmiştim ve çok memnun kaldım.Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın
Yaşım 31 dış gebelik geçirdim ve tek tupum yok. Ayrıca pco var. Teşekkur ederim. Hepimizin guzel haberlerini alırız inşallah
canım beni de eklemen için bilgilerimi yazıyorum
yaş 31
hastane Brüksel tüp bebek merkezi
sorun pco
deneme sayısı ilk kez
başlama 21.01.2013
hanımlar ikinizide ekledim tablomuza uğur gelsın inşallah.hamiş yazmakta nasip olsun:)
tatlım çok sevındım parlattım adını listede allah hayırlısıyla aldırsın kucağına bide değerın kaç çıktı?
yağmurcum bende smyrna dayım senin doktorun kimdi sorun sendemiydi benim çok az yumurtam var endişeliyim
hala kanama yok normal adetle atıcam heralde aynı o küçük kahverengi lekeler dvm ediyor kanama olmayıncada ayrı bi stres oluyor böyle bi garip durumdayım, eşim tekrarmı test yaptırsak diyor ama hiç umudum olmadığı için istemiyorum değer düştüyse çıkmaz sonuçta bi daha, biraz araştırdım internette benim gibi olanlara sanırım kimyasal gebelik diyorlarmış...
cnm benim inşllah hepimiz pozitifi görür,bebişlerimizi alırız kucaklarımıza...:)ömürden ömür almak ne demek,almaz mı hem de ne ömür,bir de seni anlamayan insanlar var ya etrfında,işte onlara deli oluyorum...yaptırıp geliyosun,"sen şimdi hamile misin,adet olucak mısın bir daha" diye abuk sabuk sorular soran bile var,sanki kendileri hiç doğurmamış,hiç test bile yapmamış,bunu diyen insanlar da cahil değiller,söyliyim,askeri ortamın çok bilmiş eşleri...tedavi dönüşü bana güya geçmiş olsuna geldiler,ama benden kahve isticek kadar,ben konsola iki büklüm eğilip fincan almaya çalışırken,"dur yapma,biz alalım"demicek kadar da bencil,terbiyesiz insanlar,daha neler neler var bunun gibi,kendi sıkıntılarımız yetmiyo gibi bir de bunlarla uğraşıyoruz,çok üzülüyorum bu insanlarla aynı yerlerde yaşadığıma bile,bir te benim etrafımda mı var böyle öküzler bilmiyorum...
charms benim doktorumda aytun hanım bende çok araştırdım aytun hanımın methini çok duydum çok şirin biri eminim pişman olmayacaksın
Ben cok fazla iciyorum unyeliaezu birakma fikri bile beni cileden cikaruyo ama dr lar stres yapmaktansa gunde bikactanete izin veriyolar ana ben biraz b...nu cikardim sigara olayinin. Ne kadar gamikeligi etkiledigini bilmiyorum ama burdaki dr kar rahmin kanlanmasini onluyo dediler transfere jadar olan suremdede hep icmistim 10 tane yeterli boyutta yumurtam olmustu belki icmesem daha cok olurdu. Eger sonucum negatif çıkarsa sadece kendimi suçlu hissedecegim
kızlaaarrrr cuma günü test günüm,çok korkuyorum,yusuf yusuuuufff,hem öğrenmek,hem de öğrenmemek istiyorum,hiçbişey hissetmiyorum...bu arada hepinizin kandili mübarek olsun...Allah hepimizin hayırlı ve sağlıklı bebek dualarını kabul etsin...
Debbie Allah hayırlı etsin ilk denemede hamile kalanlari okuyunca moral oluyor. Kaç yumurtan vardı, kaç transfer yapıldı . Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?