2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

arayışta guzel arkadaşım nasıl geçiyo gunlerın nerdesın özledim

arkadasım sen kaçmısın gözümden hayırlısıyla alcaz guzel sonuçları az kaldı bıde ben senı eklemedım tabloya bilgilerini verırmısın?

Sagolun kizlar suan tuvalete gidip kanamam varmi die bakmaya bile korkuyorumm. Cesaretimi topladigim an gitcem ama ins devami gelmez akintimin

Wintersun merhaba, transferin hayırlı olsun. Genetik testi mi yapıldı bu kez? Bugun gazetede yazıyordu genetik testi ile hamile kalma şansı artıyormuş. Hadi bakalım inş. Bu kez guzel haberi alırsın.

Arkadaşlar selam, ben bugun ilk kontrolume gittim. Doktor puregon 900 verdi. Adetin ikinci gunu yani bugun kullanmaya başlayacaktım fakat iğneyi bulamadığım için yarına kaldı. Benim gibi 3. Gunu iğneye başlayan var mı?

Transfere kadar olan surecte hicbir sorun yok demisti doktorum transferden 2 gun sonra iliski serbest dedi ama sen yinede dr na sor

arkadasım sen kaçmısın gözümden hayırlısıyla alcaz guzel sonuçları az kaldı bıde ben senı eklemedım tabloya bilgilerini verırmısın?

G090 yaş=31, deneme=1,merkez=centrum (recai papuçcu), sebep =erkek faktörü, durum 25 ocak test günü

insallah durum =hamiş diye değiştiririz yarın:)

kizlar gunaydin dun cok dua ettim her birinizi tek tek tanimasam da kalbimden gecirerek. sabah cok mutlu uyandim. bir de dun eczanede biraz ilaclar icin bekledim bu sure icinde bir suru musteri geldi gitti. bir kadin girdi iceri nasil enerjik boyle sesi bile nese dolu. anladigim kadariyla eczaneye uzun sure gelip gitmis herkes taniyordu dukkandaki. kadin artik kemoterapi radyoterapi hepsi bitti kanser bitti bu ilaclar koruyucuymus onun icin aliyorum dedi. herkes sevindi tebrik etti. tam anlamadim kadin mi hastaydi yoksa yakinimi ama sonuc olarak coook mutluydu. bi baktim ben de gulumsuyorum. sukrettim once o iyilestigi icin sonra da dedim ki dunyanin en guzel seyi icin ugrasiyoruz elbette maddi manevi cok yipraniyoruz(heleki bu igne yuzunden nasil bas agrisi cekiyorum bi bilseniz) ama sonunda olum yok hayat var aksine mutluluk var. sonuc ne olursa olsun biraz uzulup sonra tekrar mutlulukla umutla elimizden geleni yapmaya devam edelim dedim. ve dualarima bunu ekledim. allahim dedim noolur yasama sevincimiz huzurumuz ve sagligimiz her gun artsin. bunu tasimayi bilirsek icimizde bir beden illaki can bulucaktir.

amin canım hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz. senin de Allah tamamına erdirsin. kontrollere buraya mı geliyorsun?

bu gün 10 da randevumuz vardı geldik kan testi verdik sonuçlarımı bekliyorum. bakalım bu kez ne uygulanacak?

G090 yaş=31, deneme=1,merkez=centrum (recai papuçcu), sebep =erkek faktörü, durum 25 ocak test günü

insallah durum =hamiş diye değiştiririz yarın:)

ekledım canım tabloya inşallah yarın sonuç kısmını hayırlara değiştircem.

o kadar guzel yazmışsınkı çok doğru sonuçta bu bır sureç vaktımız ne zaman gelir bılemeyız mucadele edeceksek ılk once kendımıze yetecek gucumuz olmalı.sonuçta eşinin rahmi olmayan yada testisleri olmayan evli çiftlerde var.şükür sabah uyandığımızda gözümüzü açmamıza şükür.allah kulundan vazgeçmez bi gun bizide merhametıne alıcak.allah sabredenlerın yanındadır.

tatlım bugun sonuç günün merakla beklıyoruz.hadı hayırlı haberlerını paylaş bizle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…