• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

evet piti haberleselim mutlaka belki cumartesi gorurum seni bi selam veririm tanirsam sabah 9'da kontrolum var:)

piticim benim doktorum mustafa beydi ancak sansima o yurtdisina cikicakmis aytun hanim ilgilenecekmis benle. biraz hayal kirikligi oldu tabi o kadar arastirdim sorusturdum yine hic bilmedigim doktorla devam. hayirlisi olsun:)

insallah unutmam yazarim cuma aksami iyi olur zaten o kadar bekletiyorlar ki orda ister istemez yanindakiyle sohbet ediyorsun:P

arzunun doktoru aytun hanım bak onlada tanısırsan daha ıyı bılgı edınebılırsın...

minikkuş hosgeldın aramıza senıde ekledım tabloya allah guzel sonuçlar almayı nasıp etsın merakla haberlerını beklıyo olucaz bıde belırtılerın varmı?

yaa bak demedımmı tedırgın olmamak lazım kendıne dıkkat et dualarımız hepimiz için

charms aşağı yukarı sonuçlarımız aynı zamana denk gelcek:)hayırlısı inşallah

gulza canım bende bı asker eşiyim emın ol senın yanındayım malesef senın yanındakıler öküz.herkes evladının varlığına güvenıyo ama sunu hesaba katan yok bıze zorlu yollarla veren allah kolay gelenıde almayı bilir.bu durumun kibiri havası hakir görmesi olmaz

varsa bile ben oldu bu sefer diye kendimi ümitlendirmek istemediğim için bana yok gibi geliyor eklediğin için teşekkürler

arkadaşlar sonuç bekleyen var mı?
yarın opum var :S

journey nerdesin canım test yaptın mı?

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. Yarın adetimin 2.günü ve kısmetse tedaviye başlıyoruz. ilk tüp bebek denememiz olacak. Çevre hastanesi Ümit Özekici doktorum. Listeye beni de ekler misiniizz :)

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. Yarın adetimin 2.günü ve kısmetse tedaviye başlıyoruz. ilk tüp bebek denememiz olacak. Çevre hastanesi Ümit Özekici doktorum. Listeye beni de ekler misiniizz :)

slm canım allah hayırlı etsin inşallah ilk ve son denemen olur :)

arkadaslar belki çogunuz gibi bilgi edinmek için gezinirken bu sayfayi buldum ve birbirimizi iyi anlayacagimizi dusunerek yaziyorum.bende suan tup bebek yaptiriyorum gonalf kullaniyorum en cok korktugum yumurta toplama islemi.ilk denemem tecrubeleri ve sonuclari paylasmak dilegiyle.Allah hepiizin yardimcisi olsun :emir_bebek:

mufi yumurta toplama da da transferde de korkulacak hiçbişey yok zaten yumurta toplama işleminde uyutuyolar. transferde 10 dakika civarı sürüyo ve bişey hissetmiyosun hiç korkmaz vücudunu da strese sokma.Allah gönlüne göre versin inşallah..

inş canım ya iğne vuruldu 2 gündür bugün lekelenmem yok diyebilirim ama kalbim pır pır sürekli dinleniyorum ev işi yapmıyorum, günler geçmek bilmiyor...

Bende de lekelenme olmuştu bnmkisi açık pembeydi seninde söylediğin gibi 2 gün civarı sürmüştü ama sadece kağıdı kirleticek kadardı çoğu kimse implantasyon kanamasıdır demişti gerçekten de öyleydi sanırım önceki testim negatifken sonraki silik çıkmıştı dilerim seninkide tutunma kanamasıdır...

6 yıllık evliyim pco luyum bende... bugün brüksel tüp bebek merkezine gidiyoruz. yoldayız şimdi çok heyecanlıyım ne olacak nasıl olacak. birazda korku var. inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız.
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun .

İnşallah sonucun pozitif çıkar bende brükselde yaptırmıştım ilk denememdi şimdi 15 haftalık hamileyim inşallah senin de gönlüne göre olur herşey ama ben brükselden ve yücel beyde çok umutludum çok güvenmiştim ve çok memnun kaldım.Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın

minikkuş hosgeldın aramıza senıde ekledım tabloya allah guzel sonuçlar almayı nasıp etsın merakla haberlerını beklıyo olucaz bıde belırtılerın varmı?

yaa bak demedımmı tedırgın olmamak lazım kendıne dıkkat et dualarımız hepimiz için

charms aşağı yukarı sonuçlarımız aynı zamana denk gelcek:)hayırlısı inşallah

gulza canım bende bı asker eşiyim emın ol senın yanındayım malesef senın yanındakıler öküz.herkes evladının varlığına güvenıyo ama sunu hesaba katan yok bıze zorlu yollarla veren allah kolay gelenıde almayı bilir.bu durumun kibiri havası hakir görmesi olmaz

çok haklısın piticim teşekkür ederim,zaten herkesi aynı kefeye koyamam,içlerinde beni anlayan da var,ama geneli maalesef böyle,kolay sahip olmuşlar,sen umurlarında bile değilsin...

Gulza seni cok iyi anliyorum ve ben tup bebek yaptirdigimi hic kimseye soylemedim sirf bu sacma sorulari duymamak icin. Hamile kalsam dahi kimseyede soylemeyi dusunmuyorum. En iyiside soylememek bence. Yasadigimiz surec yeterince stresli ve zorlu bi surec birde etraftaki birkac kendini bilmezi kafaya takmaya gerek yokkk :) :) :) :)

çok haklısın cnm,sağol yorumların için..:)

yaşını ve sorununuda yazarmısın bhrchn ekliyım

ewet tatlım doğru soyluyosun bıde iğneler bugun bende duygusallık yaptı bı tek yan etkım o şimdiye kadar çok şükür sen kendını nasıl hıssedysn?

canım ya iğne benim ağzımda garip bir tat yapıyor başım dönüyör açıkçası kötü oluyorum birde bu arada yatılı misafirim vardı yeni gitti onlarada bir sey söylemedim 2.iğne mi kendi evimde tuvalette yaptım çok kötü hissettim kendimi

ahalli yazdıklarına katılıyorum bende kimseye anneme bile birşey söylemedim birde onların stresini yaşamak istemiyorum herkese cevap vererek yorulmak istemiyorum
poff dan haberi olan var mı

ewet tatlım doğru soyluyosun bıde iğneler bugun bende duygusallık yaptı bı tek yan etkım o şimdiye kadar çok şükür sen kendını nasıl hıssedysn?

piticim benim doktorum mustafa beydi ancak sansima o yurtdisina cikicakmis aytun hanim ilgilenecekmis benle. biraz hayal kirikligi oldu tabi o kadar arastirdim sorusturdum yine hic bilmedigim doktorla devam. hayirlisi olsun:)

insallah unutmam yazarim cuma aksami iyi olur zaten o kadar bekletiyorlar ki orda ister istemez yanindakiyle sohbet ediyorsun:P

charms benim doktorumda aytun hanım bende çok araştırdım aytun hanımın methini çok duydum çok şirin biri eminim pişman olmayacaksın

canım ya iğne benim ağzımda garip bir tat yapıyor başım dönüyör açıkçası kötü oluyorum birde bu arada yatılı misafirim vardı yeni gitti onlarada bir sey söylemedim 2.iğne mi kendi evimde tuvalette yaptım çok kötü hissettim kendimi

ahalli yazdıklarına katılıyorum bende kimseye anneme bile birşey söylemedim birde onların stresini yaşamak istemiyorum herkese cevap vererek yorulmak istemiyorum
poff dan haberi olan var mı

ya işte bendede duygusallık var gördüğüm herşeye her düşünceye ağlayasım gelıyo...:(napçan canım biz istermıydık bu yollardan geçmeyı ama allah mukafatımızı vercek bugunlerde zor anılar defterıne yazılacak haberleşelim yıne...

kanama başladı mı

hala kanama yok normal adetle atıcam heralde aynı o küçük kahverengi lekeler dvm ediyor kanama olmayıncada ayrı bi stres oluyor böyle bi garip durumdayım, eşim tekrarmı test yaptırsak diyor ama hiç umudum olmadığı için istemiyorum değer düştüyse çıkmaz sonuçta bi daha, biraz araştırdım internette benim gibi olanlara sanırım kimyasal gebelik diyorlarmış...

Back