Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korktugum basina geldi yarin test gunum ve ben galiba regl oluyorum
Sagolun kizlar suan tuvalete gidip kanamam varmi die bakmaya bile korkuyorumm. Cesaretimi topladigim an gitcem ama ins devami gelmez
ahalli gelmeyecek emin ol ve dua et lütfen
biz eşimle yapıyoruz diyoruz daha erken nasıl olsa çıkmaz ikizse çıkar şu bu hadi yapalımmı yapalım o kadar paraverdik az tadını çıkaralım filan diye erkenden yapmaya başlıyoz:)) oyun oldu artık
dün transfere gidicem eşime de dedim sanki doktor böyle 6 ayda bi filan muayeneye gelin der de erteleyip durursun ya işte dün aynen öyleydim hiç öyle heyecanım filan da yoktu gittim aldım geldim
en çok pct test sonucunu merak ettim o da kısmen ii geldi
bende içiyodum 15-16 iğnelerde 3-4 e indirdim transferden beri eşimden 2 fırt çekip kaçıyom içeri o da 3 siagara da filan
opun hayırlı olsun canım yumoşlardan haber verdiler mi sayı filan?
kızlar bu süreçte eşle birliktelige bir sınır var mı bilgisi olan arkadaşlar
kızlar bu süreçte eşle birliktelige bir sınır var mı bilgisi olan arkadaşlar
Bence bi dure netice alana kadar ilk etap olara az uzak durun
arkadasım sen kaçmısın gözümden hayırlısıyla alcaz guzel sonuçları az kaldı bıde ben senı eklemedım tabloya bilgilerini verırmısın?
amin canım hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz. senin de Allah tamamına erdirsin. kontrollere buraya mı geliyorsun?İnşallah sonucun pozitif çıkar bende brükselde yaptırmıştım ilk denememdi şimdi 15 haftalık hamileyim inşallah senin de gönlüne göre olur herşey ama ben brükselden ve yücel beyde çok umutludum çok güvenmiştim ve çok memnun kaldım.Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın
G090 yaş=31, deneme=1,merkez=centrum (recai papuçcu), sebep =erkek faktörü, durum 25 ocak test günü
insallah durum =hamiş diye değiştiririz yarın:)
kizlar gunaydin dun cok dua ettim her birinizi tek tek tanimasam da kalbimden gecirerek. sabah cok mutlu uyandim. bir de dun eczanede biraz ilaclar icin bekledim bu sure icinde bir suru musteri geldi gitti. bir kadin girdi iceri nasil enerjik boyle sesi bile nese dolu. anladigim kadariyla eczaneye uzun sure gelip gitmis herkes taniyordu dukkandaki. kadin artik kemoterapi radyoterapi hepsi bitti kanser bitti bu ilaclar koruyucuymus onun icin aliyorum dedi. herkes sevindi tebrik etti. tam anlamadim kadin mi hastaydi yoksa yakinimi ama sonuc olarak coook mutluydu. bi baktim ben de gulumsuyorum. sukrettim once o iyilestigi icin sonra da dedim ki dunyanin en guzel seyi icin ugrasiyoruz elbette maddi manevi cok yipraniyoruz(heleki bu igne yuzunden nasil bas agrisi cekiyorum bi bilseniz) ama sonunda olum yok hayat var aksine mutluluk var. sonuc ne olursa olsun biraz uzulup sonra tekrar mutlulukla umutla elimizden geleni yapmaya devam edelim dedim. ve dualarima bunu ekledim. allahim dedim noolur yasama sevincimiz huzurumuz ve sagligimiz her gun artsin. bunu tasimayi bilirsek icimizde bir beden illaki can bulucaktir.