• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

hala kanama yok normal adetle atıcam heralde aynı o küçük kahverengi lekeler dvm ediyor kanama olmayıncada ayrı bi stres oluyor böyle bi garip durumdayım, eşim tekrarmı test yaptırsak diyor ama hiç umudum olmadığı için istemiyorum değer düştüyse çıkmaz sonuçta bi daha, biraz araştırdım internette benim gibi olanlara sanırım kimyasal gebelik diyorlarmış...

seni çok merak etmiştim arkadaşım sana ne ümitlen nede ümidini kaybet diyebiliyorum ama yine böyle bir topikte senin durumunu yaşayan biri vardı sanırım 2012 ocak ayı tüp bebek yaptıracaklarda idi kısaca sonucu pozitif oldu istersen bir araştır bizide sonuçtan haderdar et dualarımdasın yarın kandil çok dua et bende edeceğim sana ve hepimize

canım beni de eklemen için bilgilerimi yazıyorum
yaş 31
hastane Brüksel tüp bebek merkezi
sorun pco
deneme sayısı ilk kez
başlama 21.01.2013

Son düzenleme:
Ben cok fazla iciyorum unyeliaezu birakma fikri bile beni cileden cikaruyo ama dr lar stres yapmaktansa gunde bikactanete izin veriyolar ana ben biraz b...nu cikardim sigara olayinin. Ne kadar gamikeligi etkiledigini bilmiyorum ama burdaki dr kar rahmin kanlanmasini onluyo dediler transfere jadar olan suremdede hep icmistim 10 tane yeterli boyutta yumurtam olmustu belki icmesem daha cok olurdu. Eger sonucum negatif çıkarsa sadece kendimi suçlu hissedecegim :( :( :(

mufi yumurta toplama da da transferde de korkulacak hiçbişey yok zaten yumurta toplama işleminde uyutuyolar. transferde 10 dakika civarı sürüyo ve bişey hissetmiyosun hiç korkmaz vücudunu da strese sokma.Allah gönlüne göre versin inşallah..

Amin hepimizin inşallah, cuma gunü toplanacak yumurtalarim anesteziden korkuyorum :/

İnşallah sonucun pozitif çıkar bende brükselde yaptırmıştım ilk denememdi şimdi 15 haftalık hamileyim inşallah senin de gönlüne göre olur herşey ama ben brükselden ve yücel beyde çok umutludum çok güvenmiştim ve çok memnun kaldım.Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın

Debbie Allah hayırlı etsin ilk denemede hamile kalanlari okuyunca moral oluyor. Kaç yumurtan vardı, kaç transfer yapıldı . Teşekkürler

Yaşım 31 dış gebelik geçirdim ve tek tupum yok. Ayrıca pco var. Teşekkur ederim. Hepimizin guzel haberlerini alırız inşallah

canım beni de eklemen için bilgilerimi yazıyorum
yaş 31
hastane Brüksel tüp bebek merkezi
sorun pco
deneme sayısı ilk kez
başlama 21.01.2013

hanımlar ikinizide ekledim tablomuza uğur gelsın inşallah.hamiş yazmakta nasip olsun:)

yağmurcum bende smyrna dayım senin doktorun kimdi sorun sendemiydi benim çok az yumurtam var endişeliyim

sühendan ve funda yumurta toplama ve transferi funda yaptı diğer ultrasonları şühendan yaptı ben dıış gebelik gecirdim tek tüpüm yok aşılamayı riske atmak istemedik o yüzden tüp bebek denedik ve sonuç hamileyim darısı size inşallah

hala kanama yok normal adetle atıcam heralde aynı o küçük kahverengi lekeler dvm ediyor kanama olmayıncada ayrı bi stres oluyor böyle bi garip durumdayım, eşim tekrarmı test yaptırsak diyor ama hiç umudum olmadığı için istemiyorum değer düştüyse çıkmaz sonuçta bi daha, biraz araştırdım internette benim gibi olanlara sanırım kimyasal gebelik diyorlarmış...

poff..bendede aynı durum gibi .şaşkın durumdayım.kan testimden önce dr.ultrason yaptı bana..Off süper gebesin sen rahim 19 mm. olmuş dedi.Resmini de elime verdi.yarım saat sonra kandaki değere bakıp müjdeli hebrini vericem dedi.yarım saat sonra değerim 5 çıkmış.dr inanamamış tekrar test yaptırmış.bu sefer sıfırın altına düşmüş.dr.da şaşırdı.biraz bekleyelim .bazen olabiliyor kanda geç görünebilir dedi.O benden daha umutlu şu anda.ama benim adetime 3 gün daha var.hiçbir lekelenme yok.Senin adetin geçti mi?sadece bş ağrısı arada bir.İnşallah bebişler bizi şaşırtırda mübarek gecede tutunurlar canım..saklambaç oynasınlar bize inşallah.umuda devam edelim birlikte.Bu arada bütün arkadaşların mübarek kandilini kutlarım.Muhammedimizin (s.a.v)adı hürmetine rabbim hepimize müjdeler versin...

cnm benim inşllah hepimiz pozitifi görür,bebişlerimizi alırız kucaklarımıza...:)ömürden ömür almak ne demek,almaz mı hem de ne ömür,bir de seni anlamayan insanlar var ya etrfında,işte onlara deli oluyorum...yaptırıp geliyosun,"sen şimdi hamile misin,adet olucak mısın bir daha" diye abuk sabuk sorular soran bile var,sanki kendileri hiç doğurmamış,hiç test bile yapmamış,bunu diyen insanlar da cahil değiller,söyliyim,askeri ortamın çok bilmiş eşleri...tedavi dönüşü bana güya geçmiş olsuna geldiler,ama benden kahve isticek kadar,ben konsola iki büklüm eğilip fincan almaya çalışırken,"dur yapma,biz alalım"demicek kadar da bencil,terbiyesiz insanlar,daha neler neler var bunun gibi,kendi sıkıntılarımız yetmiyo gibi bir de bunlarla uğraşıyoruz,çok üzülüyorum bu insanlarla aynı yerlerde yaşadığıma bile,bir te benim etrafımda mı var böyle öküzler bilmiyorum...:(

canım bak yormuşsun kendini stres yapmışsın.Ben kimseye söylemedim.Çünkü herkes soruyor başım ağrıyor.Dr.diyorki kafanı rahat bırak.ama rahat bıraktırmıyorlar malesef.soranlarada istemiyorum diyorum artık ve konu değiştiriyorum.haklısın .telf.açma ,kapıyı açma bir süre .kendine dikkat et.burda rahatlıyoruz işte.halimizi anlayan herkes burda.pitinin ellerine sağlık bize böyle bir topik yapmış.

kizlar dun transferimin 5. gunuydu e2 670 progesteron 16 bu degerler neyi isaret ediyor doktorum aaciklama yapmadi

charms benim doktorumda aytun hanım bende çok araştırdım aytun hanımın methini çok duydum çok şirin biri eminim pişman olmayacaksın

hayirlisi olsun elbette iyidir o merkezdeki tum doktorlar icin yorumlar iyi ben sadece basladigim kisiyle devam edemeyince bozuldum ilk anda. yoksa sorun diil. onemli olan sonuc. umarim hepimiz bir bir hamile kalir saglikla evlay sahibi oluruz. cumartesi umarim karsilasiriz

Ben cok fazla iciyorum unyeliaezu birakma fikri bile beni cileden cikaruyo ama dr lar stres yapmaktansa gunde bikactanete izin veriyolar ana ben biraz b...nu cikardim sigara olayinin. Ne kadar gamikeligi etkiledigini bilmiyorum ama burdaki dr kar rahmin kanlanmasini onluyo dediler transfere jadar olan suremdede hep icmistim 10 tane yeterli boyutta yumurtam olmustu belki icmesem daha cok olurdu. Eger sonucum negatif çıkarsa sadece kendimi suçlu hissedecegim :( :( :(

ahali ve arzu sigara konusunda ozellikle stresiyle basa cikmak icin alternatiflerden mi yararlansaniz acaba? akupunktur reiki vs. valla ben mali durumumu bi ayarlasam akupunktur yaptirmak istiyorum

unutmadan, kandiliniz mubarek olsun Allahim duysun dualarinizi... umarim bi dahaki kandile hepimiz saglikla bebekleri kapmis oluruz:))))

kızlaaarrrr cuma günü test günüm,çok korkuyorum,yusuf yusuuuufff,hem öğrenmek,hem de öğrenmemek istiyorum,hiçbişey hissetmiyorum...bu arada hepinizin kandili mübarek olsun...Allah hepimizin hayırlı ve sağlıklı bebek dualarını kabul etsin...

kızlaaarrrr cuma günü test günüm,çok korkuyorum,yusuf yusuuuufff,hem öğrenmek,hem de öğrenmemek istiyorum,hiçbişey hissetmiyorum...bu arada hepinizin kandili mübarek olsun...Allah hepimizin hayırlı ve sağlıklı bebek dualarını kabul etsin...

Cuma günü benim de test günüüüüm, insallaaah güzel haberlerimizi yazarız burayaaa

kuzummm listeden çıkmışım ben yanlışlıkla silinmiş olsam gerek 2.sıradaydım hamişler gelince alta kaya kaya yok olmuşum
bol hamişler olsun devam etsin topikin uğuru :nazar:
ben dün bebişlerimi aldım 4 şubat test tarihi
blast ama baya ileri bi tarih verdiler

Debbie Allah hayırlı etsin ilk denemede hamile kalanlari okuyunca moral oluyor. Kaç yumurtan vardı, kaç transfer yapıldı . Teşekkürler

Bende 14 yumurta toplanmıştı.6 sı döllendi ama sadece 1 tanesi kaliteli çıktı diğerlerinin gelişimi durdu.Zaten yaşımdan ve ilk denemem olduğu için 1 tane transfer ediliyodu.

Back