2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Merhaba kısLar bende ocak ayında tüp bebek yaptırırcam inş..

Şimdi adetimi bekliyorum ocak başı gibi büyük ihtimal..doktor adet olunca ikinci günü gel dedi..bakalım muayene edicek beni sonra ilaçlara başlicaz heralde..

Bende 3 yıllık evliyim..€şim 2 sene önce varikosel ameliyatı oldu ama hamile kalamadım..kürler,ilaçlar,vitaminler vs..bir sürü şey kullandı her ne kadar değerler az çok artıp azalsada gebeliğe yetmedi demekki..

Şimdide doktor aşılama zaman kaybı dedi direk tüp bebek..

ßenimde ilk deneyimim olacak çok heyecanlıyım..:18:

İlk defa adetimin gelmesini iple çekiyorum :KK1:

merhaba arkadaşlar benim eşimde 20 kasımda varikosel amelıyat oldu.benımle ilgili hiç bir sorun yokmuş.dr. olmama ıhtımalı yok dedı şimdi bile %10 bile olsa olabilir dedi.ama biz evleneli 5 yıl bitti bu zamana kadar da çalışığımız için yapmayı düşünmemiştik tam karar verdik olsun dedik bu defada böyle bir sorun çıktı.varıkoselden sonra 3 ay beklemek lazım
dedi bende beklesekmı tüp bebekmı yapsak karar veremıyorum amelıyat çok işe yarıcak dedı dr %90 faydası olucak dedi.olmazsa diye korkuyorum umarım herşey yolunda gider beklediğimize değer..kafam çok karışık beklmeden belkıde tüp bebek yapmaya karar vereılırm heran herşey olabılır.. sıkıntılı bir süreç bakalım inşallah en kısa zamanda herkezın dileği olur..

Merhaba Eslem,

heyecanlı olman çok normal çünkü ilk defa bebişe çok yakın olacaksın. Bende tüp bebek yaptığımda her iğnemi büyük svinçle vuruyordum, çünkü her iğne beni bebeğime daha da yakınlaştıracak tı. Bebişim annesine sımsıkı sarılmıştı ama 10.hafta da bırakmak zorunda kaldı, inşallah bu ikinci denemem de annesini tutunup bırakmayacak daha :KK31:

sana şimdiden bol şanslar diliyorum sen yeter ki umudunu yitirme

Bu arada tedavine nerede başlıyorsun?

Şimdi adetimi bekliyorum ocak başı gibi büyük ihtimal..doktor adet olunca ikinci günü gel dedi..bakalım muayene edicek beni sonra ilaçlara başlicaz heralde..

Bende 3 yıllık evliyim..€şim 2 sene önce varikosel ameliyatı oldu ama hamile kalamadım..kürler,ilaçlar,vitaminler vs..bir sürü şey kullandı her ne kadar değerler az çok artıp azalsada gebeliğe yetmedi demekki..

limoncello bence siz biraz daha bekleyin, eşin kolay bir ameliyat geçirmedi ona da zaman vermen lağzım, varikosel ameliyatından sonra çok insanlar hamile kaldı hatta bu forumda da öyle sayfalar var, tabi son karar senin ama böylesi hassas konularda çok acele etmemek gerek, sonuçta tüp bebek tedaviside çok basit bir şey değil ben yaptırdım ve biliyorum

merhaba arkadaşlar benim eşimde 20 kasımda varikosel amelıyat oldu.benımle ilgili hiç bir sorun yokmuş.dr. olmama ıhtımalı yok dedı şimdi bile %10 bile olsa olabilir dedi.ama biz evleneli 5 yıl bitti bu zamana kadar da çalışığımız için yapmayı düşünmemiştik tam karar verdik olsun dedik bu defada böyle bir sorun çıktı.varıkoselden sonra 3 ay beklemek lazım
dedi bende beklesekmı tüp bebekmı yapsak karar veremıyorum amelıyat çok işe yarıcak dedı dr %90 faydası olucak dedi.olmazsa diye korkuyorum umarım herşey yolunda gider beklediğimize değer..kafam çok karışık beklmeden belkıde tüp bebek yapmaya karar vereılırm heran herşey olabılır.. sıkıntılı bir süreç bakalım inşallah en kısa zamanda herkezın dileği olur..

1. Denemem 2006 yılında alman hastanesiydi halit bey doktorumdu çok iyi bir doktor. çok hoş görülü eşimind e tansel beydi.bizimyaptırdıgımızda bahçeciyle ayrılmamışlardı.transfer yapıldı ama tutmadı.
2007 2. Folence nightingale canlı hücre bulunamadı . Belki ondan dolayı hiç memnun kalmadık. Hiç ilgili değiler . Belki şimdi değişmişdir biz yaptıralı uzun sire oldu . Bunuda alman hastanesidne düşünüyoruz. Halit beyde alman hastanesine geri gelmiş onada çok sevindim. Inş iyi sonuçlar olur.

Merhabalar herkese, 2013 yılı herkese uğurlu gelir umarım:)
Aslında tüp bebek merkezleri kısmına konu açmıştım ama hiç cevap alamadım. Bir de buraya yazayım dedim yakın zamanda tüp bebek denemesi yaptıracak olanlar araştırmışlardır.
jinepol ile görüşeni konuşan var mı hiç? varsa düşüncelerinizi aktarır mısınız?
herkese bol umut diliyorum tekrar:)

12 yaşında adet oldum(milattan başladı demeyin:)))
10 gün civarında sürüyodu bu zmaan zaman 15-20 olduğu zmanlarda oluyodu doktor doktor gezdim hepsi aynı sonuca vardı pko polikistik over sendromu tedavisiz çocuğum olmayacağı o zmanalar hep yüzüme söylendi eşimle tanıştığım ilk hafta bizim evlenirsek çocuğumuz olmayabilir dedim
neyse 2007 de evlendim hemen 1 yıl sonra aşılamalr gerçekleşti ilkinde tam aşılmaya girecekken eşinde yıkandıktan sonra 1 milyon sperm kaldı dediler neredeyse masadan kaldıracaklardı hayır istiyorum ben bu işlem, dedim sonra eşimi ameliyat etmek istediler bi devlet hastanesinde tekrar test yaptırdık 56 m çıktı başka yerlerde de tekrarladık aşılama tutmadı 2. aşılama da tutmadı artık tüp bebeğe gecmeye karar verdik 2010 martta ilk tüp bebek denememize başladık istanbulda acıbadem de o zman cem demirel vardı diyarbakırda hazırlandım son yapılan e2 testinde çok yüksek bi rakam çıktı ne olduğunu anlamadım saf saf gittim istanbula ... 22 yumoş toplandı ardından benim karnım su toplamaya başladı ohss oldum(hipersimulasyon sendromu) yatamıyorum uyuyamıyorum öksüremiyorum en son evresi nefes alamıyorum doktoruma gittik su çok yükselmiş bu durumun az ilerisi ölümle sonuçlanabiliyomuş rahim yolundan iğne batırark karın içinden 1.5 litre su çekildi 1-2 gün rahatladım ama transfer 5. gün oldu tekrar su topladım tekrar müdahale etmek zorunda kaldılar 1 embriyo verildi tutmadı tabiii 12 dondurulmuşum kaldı onlarla da 2. denememi yaptım o da başarısız sonuçlandı
istanbul diyarbakır git gel yapmıyım diye 3. deenememi diyarbakırda ali arman diye bi doktora yaptırdım ama yumoş toplama esnasında az narkoz verilmiş illemin ortasında uyandım derin uyumadığım içinde çok düzensiz nefes alıp vermişim toplama anında iğne hep içime batmış iç kanama geçirebilirsin dediler bi müddet kanama yaşadım 25 yumoş toplandı ama doktor o hastaneden ayrılıyomuş biz bilmiyoduk işe yarar yumoş kalmadı dedi hepsini çöpe attı vebai boynunaaa..
2004 te annemi kaybetmiştim babam tekrar evlendi bayan bebek istedi yaş 51 olunca tüp bebek yaptılar 1 olmadı 2 tuttu bu yaşananlardan sonra babam tüp bebekle uğraştı burda da yıprandım biraz üvey kardeşim var şimdi benim bütün uğraşlarıma rağmen olmaması 51 yaşında kadının olması biraz gerd beni ne yalan söliyim
babam beni o doktora götürdü 4. denemem antalya gelecek tüp bebekte oldu ohss olmamam için az dozda ilaç kullanıldı 3. gün 3 embriyo transfer edildi sonuç sonunda hamileydim dünyalar benimdi 2 günde bir yapılan testler çok yıpratıcı geçti 2 ye katlanmadı sonra 4e katlandı derken kalp atışlarını duyduk ama son duyuşumuz oldu bi dahakinde duyamadık 10 haftalıkken kürtaj oldum
5. denemeyi de aynı erde yaptım çalışma düzeni ve temizlik düzen doktorun ilgisi iyi olduğu için orda denedim yine olmadı
6. ya da burda deniycem ama farklı bi yöntem uygulanacak embriyolar oluştuktan sonra 1 hücre alınıp genetik test yapılacak bebeğe ve en sağlıklı olanlar verilecek umudum var hala yeni yine ve yenidennnnn....

başınızı şişirdim kusura bakmayınnn

umarım en kısa zamanda bebeği kucağına alırsın.çok emek vermişsin bu yolda.sabrın sonu selamettir derler eminim sen karşılığını alacaksın.sevgiler...

umarım en kısa zamanda bebeği kucağına alırsın.çok emek vermişsin bu yolda.sabrın sonu selamettir derler eminim sen karşılığını alacaksın.sevgiler...

slm piti yazamadım kaç gündür tedaviye başladım ben bugün iğnemin 6.yapacağım dün kontrolum vardı 16 yumurta oluşmuş mustafa bey ilğileniyor yarında kontrolum var bakalım ne olacak bizde sorun bende pcos var eşimde morfoloji sorunu var izin felan demişşin ne iş yapıyorsun ben hemşireyim meslektaşmıyız acaba ben bu yıl hiç izin kullanmadım buna ayırdım bakalım sonuç ne olacak sende durumlar nasıl diğer arkadaşlar aranızda iğneye başlayan varmı

günaydın medya ben öğretmenim o yüzden şubat tatilini bekledim.16 yumurta oluşması güzel inşallah toplama günü daha da güzellikler yaşarsın kaliteli yumoşların olur.tedavim ocak ayının ortasında başlıcak bakalım.sabırsızlıkla bekliyoruz.bende her yapıcam iğnenin beni bebeğime daha fazla yaklaştırcanı düşünenlerdenim.arkadaşlar sizlerden haberler almak ne de keyifli.

Merhaba Eslem,

heyecanlı olman çok normal çünkü ilk defa bebişe çok yakın olacaksın. Bende tüp bebek yaptığımda her iğnemi büyük svinçle vuruyordum, çünkü her iğne beni bebeğime daha da yakınlaştıracak tı. Bebişim annesine sımsıkı sarılmıştı ama 10.hafta da bırakmak zorunda kaldı, inşallah bu ikinci denemem de annesini tutunup bırakmayacak daha :KK31:

sana şimdiden bol şanslar diliyorum sen yeter ki umudunu yitirme

Bu arada tedavine nerede başlıyorsun?

Umarım ben ilk denememde sende bu ikinci denemende mucizene kavuşursun cnm..

Ben Bursada Kozada yaptırıcam nasipse..

İğneye başlayan kısLar iğnelerinizi kendinizmi vuruyorsunuz ?

Ben nedense en çok o durumdan tırsıyom :18:

Kendi kendime yapamam heralde yaa :KK37:

Benimde tam yeni yıl adet günüm ama belli de olmaz tabi stresten heyecandan erken ya da geç de gelebilir ..

bende sizlerle birlikte başlıyorum aslında aralık anneleri topiğinde başladık ama benim 4.tüp denemem iğnelerin 6.günü kan problem oldu ve iptal edildi şimdi bugun yarın kırmızılar gelir ve tedavim başlar herşey yolunda giderse yeni yılın ilk haftası transfer olur inşallah bu yola baş koymuş RAB den yürekten isteyen bütün ailelere RAB bol hazinesinden versin inşallah

kızlar benımde 2.denemem olacak dün eşim ile benım kromozom sonuclarımız geldı hıc bır sorun yok mus. bende ağdetimi beklıyorum ocagın ıllk haftası gıbı olacak UMUT TÜP BEBEK MERKEZINDE DOKTORUM SÜLEYMAN TOSUN HERKESE TAVSİYE EDERİMMMMMMM

canım neden kromozom bakıldı 1.denemende embrıyoda problem mi cıkmıştı inşallah herşey istedigin gibi olur

Merhaba kızlar bir aksilik olmazsa Ocak ayında Mustafa Bahçecide dondurulmuşlarla başlayacağım. Bir tüp ve birde normal gebeliğim oldu ama bebişlerimin kalbi 10.hafta da durdu ve kürtajla alınmak zorunda kalındı. Ve benim bütün sorunlar ondan sonra başladı üç kere histeroskopi oldum ve en sonunu da gecen ay oldum ve artık tedaviye hazır olduğumu söyledi doktorum. İlk defa bahçecide deniyorum dondurulmuşlarıda bu merkeze alacağım inşallah 2013 de hepimizin yüzü gülecek.
bende sana tam kan pıhtılaşmasını soracaktim sonra yazmışsın aynı problemden bende ayrıldım bebişten 10 haftalıkken

aşılama gerçekten zaman kaybı iiki tüp bebek yaptırıyosun
çok teşekkürler canım hepimizin son olsun bu denemesi....

Benimde tam yeni yıl adet günüm ama belli de olmaz tabi stresten heyecandan erken ya da geç de gelebilir ..
iğne vurmakta hiçbişey yok hiççççç korkmaaa bi zaman sonra usta oluyosun biz hep eşimle yaptık iğneleri ben batırdım o enjekte etti ama bu sefer iğne döneminde yalnız olucam babamların yanında olucam belki babam üstlenir bu ulvi görevi:)

inşallah yeni yıl bizlere gelirken bebeklerimizide getirir.benim doktorum epey bi olumlu konuştu.eşimin sperm sayısı 7milyon olduğu için ileri hızlı hareketli %48 olduğu için birde morfoloji %10 olduğu için tüp bebek yapçaz.yalnız anne faktörü çok daha fazla önemliymiş.bende hiçbir sorunun çıkmamış olması büyük avantaj.Peki sizlerde sıkıntı ne arkadaşlar insan fikir alışverişi yaptıkça rahatlıyo

İnşaAllah canım yeni yıl yeni umutlarla yeni bebek müjdeleriyle gelir hepimize.ben de kulübe yeni üye oldum daha önce tüp bebek denedim.Bizim sorunumuzda erkek interfiltresi.En azından bende bir sorun yok.Eşimin sperm sayısı ve hızı düşük.1 milyon civarı ama azda olsa hareketlilik var.

slm canım iğneler korkulacak gibi değil.Biz de ilk denediğimizde nasıl yapcaz vs diye düşünüyordum.Ama alışıyosun herşeye.Eşime de öğrettim oda yapıyordu evde olduğunda :) Bu iş karşılıklı sonuçta dimi.Eşimizin desteği çok önemli .Hayırlısıyla iğnelerini yaparsın hiç merak etme..

kızlar benim opu 27 aralık perşembe belli oldu...muhtemelen 29 veya 31 ocak transfer olur...ocak listesini hazırlayan yokmu:)kimler ne aşamada görürdük

slm bende ocak ayında inşallah tedaviye başlamış olacağım, daha başlamadım ama kırmızılar gelsin kısmetse başlayağım, ankara gürgan klinik, yaş 30 .......iki negatif aşılama ilk tüp bebek deneyimi olcak....

canım sana mesaj atamıyorum ...mesaj kutun doluymuş...

X