2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

arkadaşlar kendimi çok garip hissediyorum yarın kontrole gideceğim inşallah ilaçlara başlayacağız ama ne heyecan var ne umutsuzluk çok normal değilim

olmadı sonuç negatif çıktı 11.gün önce koyu kahve bir akıntım oldu, sonra açık pembe, sabah uyandığımda doktora gitmeden önce kanamam olduğunu gördüm zaten umudum o an yerle bir oldu ve sonuç kocaman bir negatif((

muficim hiç korkma ben geçen perşembe günü toplattım hiç korkulacak bişey yok benimde ilk denemem 20 dak.sürüyor.ve uyandığında hemen kendininde oluyorsun çünkü çok fazla narkoz vermiyorlar benim çok rahat geçmişti çok şükür.

cok sukur adet oldum hic bu kadar gecikmemisti sanirim burda iki uc arkadasla tedavimiz bir olucak bahcecide: allah hepimizin yardimcisi olsun yarin ikinci gun kontrolu olucak karindan mi bakiyorlar sormak istedim.

bu arada tek tek alinti yapmayi beceremedim negatif goren arkadaslar pes etmeden umutlar bitmeden devam bu topicteki herkes anne olucak... yeterki saglik ve eslerimizle huzurumuz yerinde olsun.

transferimin 8. günündeyim 4 gün daha nasıl bekleyeceğim bilemiyorum, 1 hafta sürekli dinlendim vs umarım güzel haberleri paylaşırım sizlerle

6 yıllık evliyim pco luyum bende... bugün brüksel tüp bebek merkezine gidiyoruz. yoldayız şimdi çok heyecanlıyım ne olacak nasıl olacak. birazda korku var. inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız.
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun .

küçükken anneme sormuştum
- Anne tüp bebek nasıl oluyo bebeğe küçük tüple ne yapıyolar?
+ Kızım sen büyüyünce anlatırım.

Annecim anlatmıştı...
şimdiyse yaşayarak öğreniyorum.

zaman gecmek bilmiyo ne zaman arıcaklar hastanen yaaaa puffff bir an önce sonucu ögrenmek istiyoruz allahım sen yardım et güç ver yarabbim

arkadaşlar tüp bebek için devlette deneme hakkı kaç,bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…